Csalódottságomnak kell hangot adjak ........
Anno mikor megjelent a GTA4, nagyon örültem a multinak, főleg a nagyon ötletes játékmódoknak, úgy mint Maffia Work (team), Car Jack City (team), Coops and Crooks.
Aztán még tavaly megvettem akciósan a teljes csomagot, amiben benne volt a 2 új kieg is ... de csak most telepítettem fe, mert haverom is megvette múlthéten, és mondom multizunk egy jót.
És itt szomorodtam el teljesen.
A Gay Tonyban már csak a buta, agyatlan játékmódok vannak benne, a Lost and Damned-ben is kivettek párat, mondjuk ott kicsit átalakították, de még van értelmes játékmód.
De hogy a Gay Tony ennyire le van butítva .......... és állítólag azért ezeket rakták bele, mert ezek voltak a legnépszerűbbek ........... ne mááár, előre félek a GTA5 multijától. Bementem a Gay Tonyban egy Free Mód játékba, mert ebből fut egy rakás, és a reptéren ment az össze-vissza agyatlan lövöldözés ............ omg.
A GTA4 aranykorában iszonyat sokan nyomtuk a Team Maffia Workot, az egyik legeslegjobb multi mód, amit egy GTA-ba csak álmodni lehet .............. nagyon remélem, hogy az 5-ben visszatér, és nem csak a közízlésnek megfelelő bugyuta, faék egyszerűségű játékmódok maradnak meg :(