Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
keress olyan gombot ami nincs beállitva másnak és akkor jó lesz.

Sakkoo.......Baszkiiii

Sziasztok! Az EFLC - ben ha átállítom az irányítást akkor mindig kiírja hogy kritikus hiba, és hogy folytatja-e és mindig a gyári beállítások maradnak meg. Hogy lehet átállítani?
Sziasztok! <#nevetes1>
megtaláltam azt a videót amiben bizhatok hogy mûködni is fog ha kell valakinek akk nyugodtan elkérhetitek. bye <#wave><#smile>

Sziasztok! <#hamm>
Megvettem a gta iv 4-et kezdõ vok még.
Nem tom még hogy lehet szerón játszani majd tudtok nekem segíteni? elõre is köszi <#vigyor2>

kill3r21
Pontosan 😊
tutituti
Méghozzá nagyon jó sorozat!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kill3r21
egy egy sorozat egyik része, nem GTA-nak készült, vagy poénvideónak...ez egy ilyen sorozat 😄
fery02
Ez szar.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kill3r21
Ez mekkora lol 😄

hali
valaki tudna segíteni hogyan tudok berakni autókat,illetve a police pursuit mod hogyan mûködik
nagyon megköszönném
denevérember
Szevasztok! Egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy megvásároltam a gta4-et felraktam. És az indulás elõtt van egy olyan hogy RELEASE CHECK. Nos itt 30% nál megakad a dolog,kiírja hogy nem jött össze de manuális aktiválásra viszont van lehetõségem. Ezt el is végeztem kiirta hogy kész. Újra probálom indítani és megint kiírja ezt a Release check et... És innentõl nem tudok mit csinálni! Valaki tudja a megoldást? Elõre is köszi...

Üdv , D.

In space no one can hear you scream.

bertino
metalt birod ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A billenõ kamera dologgal mit lehet csinálni?
Sziasztok.Az mitõl lehet hogy a GTA IV. kifagy a középsõ szigeten nekem?Playboy X elsõ küldijénél...ha odamegyek,vagy pedig elkezdem a küldit,valamikor egyszer csak gondol eggyet,és kifagy... :S
1.0.4-es patch van fent...lehet hogy az a gond hogy XP SP3-on tolom?

jah a meg a modokat hova kell be tenni?
Sziasztok a kódokat hogyan tudom be írni teloba mert akár melyiket szeretném használni de nem jó
tudtok segiteni

kösz minedkinek elöre
Sziasztok felraktam a gamet 1.0.7 ig patcheltem
és ezt dobja a launcherre kattintva:

GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game 10093 203

valaki segitsen pls!!!!
Leo 1991
valaki van neten mostanság??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
Dawe2HUN

totyak
Telepítve volt a játék, aztán ugye ki lett véve a VGA és elindítottam a játékot integrálttal. Most visszavontam a kulcsot és a játékot is töröltem. Arra várok, hogy visszakapjam a szervizbõl a VGA-t. Ezek után visszaszerelem, újratelepítem majd a játékot. Nyilván kérni fogja a kulcsot.

De most akkor ezzel az egész mûvelettel elvesztetem egy visszavonási lehetõséget vagy sem?

Egyébként köszönöm, hogy válaszoltál.

masterthief
Ha alkatrész csere van kilátásban, akkor revokol-ni kell. Ez tiszta. De ha ugyan azt a kártyát teszed be vissza a gépbe, akkor is úgy érzékeli a játék, hogy alkatrész csere történt, így újra kell telepíteni. Ez van sajna.
Ha az integrált kártyát használod, akkor sem azt érzi a game, hogy 2 gépen fut, hanem, alkatrész cserének elkönyveli. Teljesen mindegy, hogy új videókarit raksz a gépbe, vagy az integrált karit használod, akkor is azt fogja mutatni, hogy alkatrész csere történt a gépeden. Revokolni, meg még így is tudsz párszor.

masterthief
F betú hosszú lenyomásával Niko fütyül a taxisnak, aki megáll.

Hogyan lehet taxizni a játékban? 😄

wollnerd
Én???
Én se értek ehhez! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

magyarázd el légyszi,köszi! 😄

wollnerd
Ha értesz a modellezéshez és a konvertáláshoz....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Köszi a választ,de én azt hittem több taxi van benne,és lehet bele csinálni taxi-t??

wollnerd
link <#gonosz3>

wollnerd
Az elsõ link nem jó... itt a Search term: alá beírod a "taxi" szót, a Search in alatt kiválasztod a "Cars (GTA IV)" és Search gombra katt!

Kérdés, lanos játékot meg lehet oldani törttel?Nem az okostojások baromságait akarom majd olvasni, hanem normális választ kérnék, ha úgy ítélitek meg, hogy nem ide való, akkor se érdekel az okostojások tudálékos fellengzõsége, mert elküldöm õket melegebb éghajlatra, hanem a hg szép csöndben törlje a postot.A válasz akkor meg jöhet priviben 😄

wollnerd
Válogasd.. (Azért nem mindegyik találat lesz pont a taxi)

A 2011 Toyota Prius-hez pedig van jó néhány szép skin (paintjob)

Milyen taxi-k vannak jelenleg a játékhoz? 😊

Leo 1991
nem lenne rossz 5let 😄

Leo 1991
skacok
játszik valaki neten vele??

totyak
Megkérdem még egyszer, hátha valaki tudja a választ.

A játék telepítve van a gépre, de a VGA-t szervizbe kellett vinni. Hülyeségbõl elindítottam az integrált VGA-val. Kérdés, hogy ezt most alkatrész cserének minõsíti a gép vagy esetleg úgy érzékeli, hogy másik gépre is telepítettem? Csak azért kérdem, mert ezt találtam a hivatalos oldalon:

"Revoking an activation is important to reset the full activation rights and allow you to install the game on another computer or sell it. It is also important to revoke your current activation BEFORE making changes to the hardware components on your computer system."

Vagyis, hogy vonjam vissza a kulcsot, mielõtt hardvert cserélek.

Sajnos én a VGA kiszedése elõtt nem voltam vissza. Na most, ha én visszavonom most a kulcsot, de õ úgy érzi, hogy két gépen van telepítve, vagy alkatrész csere volt, akkor még egyszer vissza kellene vonnom késõbb. De nem hiszem, hogy ha visszakapom a VGA-t, akkor megint úgy érzékeli majd, hogy visszavonhatom.
Másrészrõl nem is értem ezt az egészet. Ha akarnám kivehetném a merevlemezt, amire a játék telepítve van és átrakhatnám másik gépbe. Szerintem akkor sem érzékelné úgy hogy két gépre telepítettem.

Remélem valaki érti mire akarok kilyukadni és tud valami okosságot mondani.

Én kipróbáltam.Eredeti Játékom van mindkettõ fent van.Simán elindult.Bár a vége az hogy lefagy pár perc játék után.
Megy a multi is.Nem sikerült egy jót multizni,mert nagy a terep kevés a játékos.Mire megtalálom õket le is fagy.Szerintem nem nagyon béta hanem nagyon béna😊. Szép volt jó volt de rég volt.Én is szerettem repülni meg bejárni a tájat stb.de a IV után ezek a szögletes utak meg az egész olyan kis béna.Viszont a mentéseimet elkavarta meg a bill. beállításaimat is alapra tette.Majd az V. jó lesz.Addig meg szórakozom a sima IV multival.
wollnerd
Jasonnak ment.

wollnerd
Nekem sikerült a freeride modba csatlakoznom, de csak 3 -an voltunk és én nem láttam mindig a játékosokat. (nagy volt a lagg. nagyon béta.)

JaSoN HuNTeR
GTA IV: San Andreast kipróbálta ki? Véleményekre vagyok kiváncsi.
Multiplayer milyen?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tutituti
tévedtem.akkor passz.

Csak az EFLC-t raktam fel.bár telepítéskor hibát írt ki öt fájlra.,nekiállok megint hátha...

tutituti
lehet az zavar be hogy magyar nyelvre van állítva a steam.most ugrott be.*facepalm*

tutituti
Ki akartam próbálni a gtaIV san andreas modot,de steames verzióval az a baja hogy angol nyelvre állítva a launcherben hibát ír ki és nem fogadja el.Valaki találkozott ezzel a problémával?

Nagyon faja. Köszi szépen😊
tutituti
😄DD

😄

Remélem a gta 1-2 nem lesz összepárosítva a IV motorjával
tutituti
holnap jön a demo

jackoneill90
futtatás--> dxdiag-->további súgó-->directdraw felülbírálás--> érték felülbírálás--> 60

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Egy normális crack -et neki és máris menni fog.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

JaSoN HuNTeR
Elég csak a sima 4 vagy az EFLC is kell hozzá hogy menyen, vagy tök mind1 csak az egyik legyen fent?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0