Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nuclearity
    akkor irok oda is, a rockstarnak irtam már de náluk kb 1 hónap a válasz idő...
    köszi a tippet, mindenképp írok mert felháborítonak tartom, hogy már a második példánnyal sem tudok játszani, és revoke ide vagy oda, sok egyéb játékban megoldották, hogy accounthoz kapcsolodott, az hogy még itt "baszakodjak" is (bocs a szó használatért) minden uninstallkor, hát nem ez a legfontosabb dolog az életemben, nem ezt fogom a fejemben tartani. és igenis felháborító, hogy ilyen üzenetet kapok, hiszen az eflc ben nem is dobja fel a revoke lehetöségét uninstalkoz, csak leszedi (és akkor már szivtam is) gta IV esetén nem emlékszem, de mintha ott sem szuratja ki a szememmel az ablakot, hogy te hülye revokolj már. illetve ha már ilyen a rendszerük ugy kb az utolsó bő 10 használatnál igazán kidobhatná pop up ablakkal figyelmeztetni...
    Most is beaktiváltam EFLC met (igen az is megvan eredetiben, nem csoriskodom olyan játékokkal ami érdekel, de ami sok az sok) és pl nincs is revoke opcio, nincs offline mappám ahol kéne lenni, tehát még 1 kód bukta...

mégegyszer, köszi a tippet.