Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáztok.feltettem a gta4-et.win7-en.elinditottam ment is de zavart az idegen nyelv.feldobtam a magyarositást és ha elinditom a gamet kidob pár perc után egy hibaüzenettel.elöre is köszi
Nuclearity
a youtube zeneletiltás ellen a video leirásához ird oda, hogy a zene nem a tied minden credit a bla bla hoz megy és nem fognak pattogni... amugy hülyeség szerintem is dehát nagyon oda vannak most ezért...

Bronx South
Egy kicsit fogd vissza ezt a fajta szöveget, thx.

Nem szokásom a saját munkáimat letörölni géprõl, de ha más nem tudja végignézni, vagy nem abban a minõségben ahogy kéne az nem egyenlõ azzal hogy megbaszhatom a többnapos munkám ? Mert nálam egyenlõ azzal, végül is nem azért csinál valaki egy videót hogy otthon unalmas perceimben nézegesse, illetve ezért is de nem elsõsorban.

A könyvel kapcsolatban van egy mondás, nem akkor van kész mikor az író befejezte az írást, hanem mikor már el is olvasták, na ez valami ilyesmi átvitt értelemben.

A youtube szerkesztõben lévõ zenéket meg használja aki akarja, én meg használom amit jónak látok, pár videómra kaptam már felhatalmazást hogy használhassam az aláfestõ zenét, ez úgy néz ki hogy kikerül a kiadó vagy szerzõ neve, logója a videód alá, és megszûnik a korlátozás. A jelenlegirõl a Warner Music tehet, már írtam nekik az ügyben.

Büdös Bohóc
Talán ha olyan zenét használtál volna, ami be volt rakva a szerkesztõbe, ilyen bajod nem lenne :)

"Megbaszhatom a többnapos munkám" - ne mondd már, hogy akkora gyökér vagy, hogy letörölted a géprõl a vágást meg a nyersanyagot is ...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Na úgy döntöttem hogy holnap nekiugrok még egyszer a dolognak, és inda videóra tolom fel mert ez így elég gáz, fõleg hogy az alap hangulatot a zene adja meg.

Bronx South
Mindenesetre itt van hang nélkül, a jogvédõk meg basszák meg. :D

http://www.youtube.com/v/hSgcLqrND1c?version=3&hl=en_GB&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hSgcLqrND1c?version=3&hl=en_GB&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Bronx South
Ez most qrwa jó... Feltöltöttem tubera a videóm, a zene szerzõi jogokra hívatkozva le lett tiltva. <#levele> Megbaszhatom a többnapos munkám ?

wollnerd
OK! :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bronx South
Na "kész" a videóm, holnap (ill. ma) még finomítok rajta, aztán megy fel youtubera.

Hogy a faszba lehet áthozni másik géprõl a cigány live profilt? XLive könyvtárat is átmásoltam, a profil nevet fel is ismeri, de baszik belépni. User/passt meg már nemtom mire regeltem anno, természetesen mindig kamu neveket használok.
Lacee86
Mint írtam a 4-es patch óta. Magyarul az 5-6-7-es javított-e vmit? :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Büdös Bohóc
Mostanában alatt mit értesz? <#wow3> Az utolsó értelmes patch valamikor 2009-be nyarán volt...

Lacee86
Hali! Mostanában nem követtem a játék alakulását. Az újabb patchek javítanak mondjuk a 4-es patchhez képest, optimalizáltság terén pl. ?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Büdös Bohóc
revoke license után már installálhatod is le a játékot

totyak
Ha vissza akarom vonni a cd kulcsomat, akkor ugye revoke.exe, aztán revoke activation online gomb????

Ezután törölhetem a játékot vagy megadhatok új kulcsot a Live-hoz? Minden úgy van, ahogy írtam vagy kimaradt valami?

Sziasztok! Én már régóta keresek egy autót de sehol sem találom! Itt van a neve: LCPD cadilacc els! Segítene valaki? Elõre is köszi!

We will never forget! WTC

Sziasztok!

1.04-es a játékom de ezek a grafikai modok mindig kiakasztják. Miért van ez?

iCEnhancer akármelyik verziója. Igazából egy normális grafikai mod sem jó.
Bronx South
Én mindig állig fel vagyok fegyverkezve, de alap állapotban el van rakva minden fegyverem és még soha nem kötöttek ott belém.

bakkerman
hogy lehet eldobni a nálam lévõ fegyvereket? nem engednek be a strip clubba,vagyis betudtunk menni Romannal,csak már bent rám támadott 2 bizti õr,és kénytelen voltam megölni õket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

totyak
Kösz

Bronx South
Alakul - alakul csak kicsit elhúzódott... több idõ míg végzek, pontos felvételek kellenek, és a vágást se akarom elkapkodni. Eddig 4 percnél járok, ami még csak a bevezetõ, de egyáltalán nem unalmas. :)

Piloss
elõször vidd végig a játékot aztán a teló menüjében már ott lesz a menüpont rá

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

totyak
Hogyan tudom újrakezdeni a küldetéseket a Ballad of Gay Tony-ban? Egyszerûen nem találom a megoldást sem a menüben, sem a mobilban. Hajtok a 100% achira.

Ja meg egy improved handling esetleg? szintén TBOGT/EFLC.
EFLC-hez (TBOGT) tud valaki autó packot? Nincs kedvem egyesével rakosgatni be õket megint, de a legtöbb mod sima GTA4-hez készült...
Nekem kedvenc játékom. Negyedjére játszom most újra.
Sokszor, sokan linket adnak amikben videók, screenshotok mutatják mennyire gyönyörû, fotórealisztikus, ultra-mega lesz a grafika ezzel, meg azzal a grafikai moddal. Én ezeket az elmúlt évek alatt mind leszedtem,
föltettem, kipróbáltam, de még véletlenül sem azt a grafikát kaptam, mint amit a mellékelt screenshot-ok mutattak, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben volt.
Más is járt már így, vagy csak nekem nem mennek ezek a dolgok? Ha csak én vagyok béna, akkor valaki legyen
olyan kedves mellékeljen már az ultra realisztikus, fotó minõségû screenshot, vagy video link mellé olyat
infót is, hogy akkor azt hogyan is kell a játékba beletenni lépésrõl lépésre, hogy az olyan legyen,mint a képen, és hogy az mennyi FPS-el is fut egy adott gépen? (legyen az bármilyen gép).

Én 2 évig nagyon sokat dolgoztam azon, hogy minél szebb grafikája legyen ennek a game-nek, de eddig én amit maximum ki tudtam belõle hozni, úgy, hogy még játszható is legyen (35-60 FPS) az csak az enb series 0.77a, és mellé a Visual 1.4 mod, és az enb.ini-t pedig hónapokig állítgattam kézzel a paramétereit, hogy jó legyen, és ne legyen ronda az egész game, hogy minél realisztikusabb legyen.
Egyébként eredeti game official patch 1.0.4-el tolom+ugyebár az ENB+Visual1.4 grafikai mod, és elmaradhatatlan a Realistic Flying&Driving mod+pár script mod.

Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy az enb ini-ben az egyes paraméterek magyarul mit jelentenek, és
konkrétan mire vannak hatással? Már több mint egy éve kísérletezem vele, de még mindig nem egyértelmû, sokszor nem tudatos, amikor átírok egy-egy értéket, csak vaktában próbálkozok.

Grafikai modding, ENB-ben pl. induljon már el itt egy kis eszmecsere esetleg. Segítsünk egymásnak, ha már a készítõk egy abszolút csúnya, és optimalizálatlan grafikát csináltak.

MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64

grebber
Sajnos nem igen! :( Majd 2 év múlva visszanézek rá!

Next PC upgrade: 2022

Sikerült már a játékot optimalizálni valakinek, hogy egy 2 magoson is jól fusson legalább közepes beállításon mindenen, (mert a patch semmit se segít, meg eddig se semmi 2008 óta)???
wollnerd
Várom! :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hát mivel "demo" verzióm van és van és nem multizom akkor ezt nem értem.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Bronx South
Elkezdtem egy rövid filmet csinálni, szerintem holnap vagy holnapután meglesz. Egyszerû, egy napot összefoglaló amatõr story, a címe: The Darkest Day in Liberty City, a lényege hogy egy terrortámadást intézek ahol sokan meghalnak, jó nagy hülyeség lesz. :D

SirAlo
felraktam ra az iCEnhancer 1.5ot es igy most ujbol normalisan megy csak ez nem annyira szep mint az 1.3 de az 1.3 is jol mukodott egy ideig

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

masterthief
Esetleg frissíts drivert, hátha megoldja a problémát és nem lesz ilyen szemcsés a kép.

SirAlo
es igy is maradt, mostmar mindig ilyen a jatekom, valami tipp hogy hogy hozzam helyre?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Egy kuldetesbe bementem egy hazba, aztan kijottunk es ez lett belole : KEP
Lehet megse olyan jo az 1.0.7.0 Patchhez:(

Az én képeim is szintén 1.0.7.0-ás patchel készültek. :D

SirAlo
nalam is nagyon szep lett csak a fenyek zavaroak kicsit :D bar lehet ugy valosagosabb mert elobe is a szemedbe vilagit a nap vagy a lampak de jatekba zavar, de lehet csak megszokas kerdese es lassulast se vettem eszre a jatekba pedig a mod nelkul se volt valami nagy fps-em, alairasba a configom

fery02
Legújabb patch-el is mûködik az a mod, csak nem úgy, ahogyan azt a tervezõje elképzelte.
Korábbi patch-el a legjobb a látvány, viszont patch-eket meg nem szórakozásból adnak ki a fejlesztõk.

Szóval innentõl mindenki maga döntse el, hogy mi a fontosabb:
1. Korábbi patch telepítése, cserébe a mod minden pompáját élvezve, vagy...
2. Legfrissebb verziójú, javított, stabilabb játék, cserébe kevésbé látványos mod-dal.

Megjegyzem, korábban linkelt már be MerlinW fórumozó ide képeket, hogy nála hogyan néz ki a mod 1.0.7.0 alatt és képek alapján nagyon meggyõzõ volt. Tehát akkor lehet nem általános jelenség, hogy (sokkal) csúnyább legfrisebb játék alatt.
Személyesen én nem teszteltem még le, erre a konfigurációra már nem fogok GTA IV-et telepíteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SirAlo
Nah feltettem az 1.3as ICEncancert es sokkal szebb lett a jatek tole es jol megy a jatek igy is csak a fenyeket nem szeretem benne, azok nagyon fel vannak erositve , azon nem lehet allitani vagy valami javitast hozza? Pl. az utcai lampak fenye is nagyon erosen vilagit , nekem ha azok nem lennenek szinte tokeletes lenne:)

SirAlo
ertem, akkor frisss, fel akartam tenni az iCEnhancer modot de a readmeba azt irja 1.0.7.0 patchel nem mukodik jol, van valakinek tapasztalata?

fery02
Steam csak akkor nem tartja frissen a játékaidat, ha az adott játék tulajdonságainál nem engeded neki.
Tehát a legfrissebb verzióval megy a játékod, ha nem piszkáltál bele.

De ha meg akarsz bizonyosodni, próbálj multizni. Ugyanis, ha nem a legfrissebb a játékod, nem fogja engedni.

SirAlo
hol lehet megnezni a jatek verziojat? steamrol szedtem le de nem tudom hogy a frissiteseket is leszedte-e hozza?

Bronx South
Úgy tudom hogy a patchek tartalmaztak némi optimalizációt, de azért is csinálják õket, hogy használd.
Én se nézem folyton az fps-t, de nálam ha indítok egy játékot reflexbõl elõtte a frapsot is elindítom. Hírtelen kell fotózni, videózni valamit jól jön. Az fps meg hasznos infó esetenként, pl. amit írtam is hogy 40-50 fps volt mikor akadt a játék, akadni egy játék pedig 25 -alatt szokott. De lényeg hogy rájöttem a hibára, a játék elejét amúgy is szaggatva kellett végigtolnom.

masterthief
Akkor annak örülök, ha minden jól megy. Én mondjuk nem szoktam fps-t méregetni a játékoknál, de én a GTA IV-nél az 1.0.7.0 patch-el úgy vettem észre, hogy nincs belassulás semmilyen idõszakban. Amíg nem patch-eltem, addig pl esõben rendesen beszaggatott a game.

fery02
GTA IV-t szokni kell ám multiban keményen, rá kell érezni, nem kell csodálkozni, hogy úgy szednek le tapasztaltabbak, hogy te meg se tudod õket sebezni..
Nekem is ki kellett tanulnom a játékot, aztán egyszercsak annyira bele kockultam, hogy én is úgy gyaktam a népet, hogy sokan azt hitték csalok. :)

fery02
Akkor mégsem úgy van, hogy módosított játékkal nem enged multizni a játék? :/
(mondjuk nem mintha érdekelne jelenleg, csak így emlékszem)

Bronx South
?

Nekem is win 7 van, 1.0.7 -es patchel, minden frankón mûködik. Bár szaggatás volt, érdekes mód 40-50 -fps -el többnyire nappal, de levetem az árnyékot very highról highra, és most jó.

SirAlo
Multiba mennyire sok a csalo ? Tegnap probaltam kicsit multizni de 2 lovesbol leszedtek mindig, mig en egy embert se birtam leolni, meg azt se tudom hogy eltalaltam-e , mert nem jelzi semmi

masterthief
xlive.dll-t is frissíteni kell. Nézz 1.0.4.0 patch-ez való xlive.dll-t, különben el sem indul a játék.

masterthief
Ácsi! Mivel neki win 7 van felrakva, arra nem az 1.0.7.0 patch kell, hanem az 1.0.4.0-s.