Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szokásom a saját munkáimat letörölni géprõl, de ha más nem tudja végignézni, vagy nem abban a minõségben ahogy kéne az nem egyenlõ azzal hogy megbaszhatom a többnapos munkám ? Mert nálam egyenlõ azzal, végül is nem azért csinál valaki egy videót hogy otthon unalmas perceimben nézegesse, illetve ezért is de nem elsõsorban.
A könyvel kapcsolatban van egy mondás, nem akkor van kész mikor az író befejezte az írást, hanem mikor már el is olvasták, na ez valami ilyesmi átvitt értelemben.
A youtube szerkesztõben lévõ zenéket meg használja aki akarja, én meg használom amit jónak látok, pár videómra kaptam már felhatalmazást hogy használhassam az aláfestõ zenét, ez úgy néz ki hogy kikerül a kiadó vagy szerzõ neve, logója a videód alá, és megszûnik a korlátozás. A jelenlegirõl a Warner Music tehet, már írtam nekik az ügyben.
"Megbaszhatom a többnapos munkám" - ne mondd már, hogy akkora gyökér vagy, hogy letörölted a géprõl a vágást meg a nyersanyagot is ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ezután törölhetem a játékot vagy megadhatok új kulcsot a Live-hoz? Minden úgy van, ahogy írtam vagy kimaradt valami?
We will never forget! WTC
1.04-es a játékom de ezek a grafikai modok mindig kiakasztják. Miért van ez?
iCEnhancer akármelyik verziója. Igazából egy normális grafikai mod sem jó.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Sokszor, sokan linket adnak amikben videók, screenshotok mutatják mennyire gyönyörû, fotórealisztikus, ultra-mega lesz a grafika ezzel, meg azzal a grafikai moddal. Én ezeket az elmúlt évek alatt mind leszedtem,
föltettem, kipróbáltam, de még véletlenül sem azt a grafikát kaptam, mint amit a mellékelt screenshot-ok mutattak, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben volt.
Más is járt már így, vagy csak nekem nem mennek ezek a dolgok? Ha csak én vagyok béna, akkor valaki legyen
olyan kedves mellékeljen már az ultra realisztikus, fotó minõségû screenshot, vagy video link mellé olyat
infót is, hogy akkor azt hogyan is kell a játékba beletenni lépésrõl lépésre, hogy az olyan legyen,mint a képen, és hogy az mennyi FPS-el is fut egy adott gépen? (legyen az bármilyen gép).
Én 2 évig nagyon sokat dolgoztam azon, hogy minél szebb grafikája legyen ennek a game-nek, de eddig én amit maximum ki tudtam belõle hozni, úgy, hogy még játszható is legyen (35-60 FPS) az csak az enb series 0.77a, és mellé a Visual 1.4 mod, és az enb.ini-t pedig hónapokig állítgattam kézzel a paramétereit, hogy jó legyen, és ne legyen ronda az egész game, hogy minél realisztikusabb legyen.
Egyébként eredeti game official patch 1.0.4-el tolom+ugyebár az ENB+Visual1.4 grafikai mod, és elmaradhatatlan a Realistic Flying&Driving mod+pár script mod.
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy az enb ini-ben az egyes paraméterek magyarul mit jelentenek, és
konkrétan mire vannak hatással? Már több mint egy éve kísérletezem vele, de még mindig nem egyértelmû, sokszor nem tudatos, amikor átírok egy-egy értéket, csak vaktában próbálkozok.
Grafikai modding, ENB-ben pl. induljon már el itt egy kis eszmecsere esetleg. Segítsünk egymásnak, ha már a készítõk egy abszolút csúnya, és optimalizálatlan grafikát csináltak.
MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Lehet megse olyan jo az 1.0.7.0 Patchhez:(
Korábbi patch-el a legjobb a látvány, viszont patch-eket meg nem szórakozásból adnak ki a fejlesztõk.
Szóval innentõl mindenki maga döntse el, hogy mi a fontosabb:
1. Korábbi patch telepítése, cserébe a mod minden pompáját élvezve, vagy...
2. Legfrissebb verziójú, javított, stabilabb játék, cserébe kevésbé látványos mod-dal.
Megjegyzem, korábban linkelt már be MerlinW fórumozó ide képeket, hogy nála hogyan néz ki a mod 1.0.7.0 alatt és képek alapján nagyon meggyõzõ volt. Tehát akkor lehet nem általános jelenség, hogy (sokkal) csúnyább legfrisebb játék alatt.
Személyesen én nem teszteltem még le, erre a konfigurációra már nem fogok GTA IV-et telepíteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tehát a legfrissebb verzióval megy a játékod, ha nem piszkáltál bele.
De ha meg akarsz bizonyosodni, próbálj multizni. Ugyanis, ha nem a legfrissebb a játékod, nem fogja engedni.
Én se nézem folyton az fps-t, de nálam ha indítok egy játékot reflexbõl elõtte a frapsot is elindítom. Hírtelen kell fotózni, videózni valamit jól jön. Az fps meg hasznos infó esetenként, pl. amit írtam is hogy 40-50 fps volt mikor akadt a játék, akadni egy játék pedig 25 -alatt szokott. De lényeg hogy rájöttem a hibára, a játék elejét amúgy is szaggatva kellett végigtolnom.
Nekem is ki kellett tanulnom a játékot, aztán egyszercsak annyira bele kockultam, hogy én is úgy gyaktam a népet, hogy sokan azt hitték csalok. :)
(mondjuk nem mintha érdekelne jelenleg, csak így emlékszem)
Nekem is win 7 van, 1.0.7 -es patchel, minden frankón mûködik. Bár szaggatás volt, érdekes mód 40-50 -fps -el többnyire nappal, de levetem az árnyékot very highról highra, és most jó.