Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna-e segíteni hogy tudjak játszani multiplayeron azaz Online ? A Játékom eredeti, na fel telepítettem a rendes játékot, Rockstar Games Social Clubot is feltelepítettem már mnden meg van, létrehoztam profilt a játékban és be kell jelentkezni RGSC (gondolom tudjátok mi ez, Rockstar Games Social Club) na és elindítom az asztalról az RGSC -t és ki írja hogy jelentkezzek be es beírom az emailt és a felhasználónevet és azt írja hogy Email adress or password incorrect. Pedig jól irtam be, interneten is beregisztráltam az RGSC oldalra. És ha valaki azt mondana hogy használjak klienset az nem jó mivel játszottam már IV:MP Kliensel de most ezt akarom ki próbálni hogy kliens nélkül mert így is lehet, elő veszem a telefont a játékba majd rá megyek hogy Multiplayer aztán a 3 közül a legfelsőre és ezt írja: You need Login to RGSC. Na és valaki segít hogy hogy tudok bejelentkezni RGSC-be ? Mert mindig azt írja failed, aki segít annak nagyon megköszönném de köszi előre is. :)