54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nuclearity
    ranked match ben nincs free mode (Szabadon a városban) ott pénzt szerzel a különfajta modokban amivel "szintet" lépsz hogy több opciod legyen a karaktered testre szabására. Playermatchben van free mod meg azok a modok amik rankedban de csak "fun" szinten, tehát nem tudsz velük szinteket lépni. kb ennyi különbség van
  • Robi546
    (Bocs a 2x posztért de fontos!)
    LOL! Valamit most én már nagyon nem értek. :S Mert amikor elindítom a játékot és ki jön az hogy írjam be az Email Címet és a Jelszót na és be írom és van hogy Play,Play Offline és Cancel rá megyek hogy Play majd ki írja hogy: Authenticating User... aztán pedig: Sucesfully Logged into Social Club. Itt bejelentkezik de a játékban ha elő veszem a telefont ott pedig azt írja hogy csatlakoznom kell az RGSC-hez. Akkor most hogy van ez ? :O o.O Segítséget előre is köszi.
  • Robi546
    Na én meg már rá jöttem hogy nekem is ugyan az a problémám mint Nuclearity-nek, RGSC -t ki instaláltam a gépből és amikor indítom a játékot ki írja hogy: Type Your Credentials beírom az email címet és a jelszót és gondolom az az RGSC na és ki írja hogy Account Linking aztán rá mentem hogy Remind me later, elindult a játék de nem megy a multi mivel azt írja: You Need login to RGSC. Ötlet ? :S És még azt szeretném kérdezni hogy ha más szerveren akarok játszani tehát csatlakozni akkor a Player Match -re menjek vagy a Ranked Match ? Nagyon megköszönném aki segítene, előre is köszi. :)
  • Nuclearity
    nem, épp ez a gondom :S offlineban el tudom inditani, de akkor csak single van >_<
    én sem tudom mi lehet a gond, a játék azóta megvan, hogy kiadták, soha nem volt gondom vele, most összeraktam új gépet, mondom meghajtom kicsit, full grafkon gta-t (persze multiban szeretném...) és nem tudom >_<
  • totyak
    Sajnos nem tudok mást mondani, nem tudom mi a gond nálatok. Éppen tegnap játszottam BoGT-val, simán engedett bejelntkezni a SC is meg a LIVE is.

Ha SC-ban play offline-ra mész, akkor sem enged belépni a LIVE-ba, hogy legalább a multi menjen?
  • Nuclearity
    megcsináltam, mint mondtam régi account már, sokat multizok vele (csak multizni szoktam gta val). De most, hogy feldobta is belinkeltem, és mégis spammolja, hogy linkeljem vagy remind later, ha remind akkor nem logol be, ha linking akkor nem történik semmi. ha nem logolok be SC be nem enged multizni (kiirja, hogy be kell logolnom SC be a multihoz a telefonban).
  • Robi546
    igen megvan. Na megpróbálom. Köszi! :)
  • totyak
    Ha fennt van az 1.0.7. patch, akkor nem is kell belépni a SC-ba. Elvileg nem is kéne, hogy fennlegyen a SC kliens a gépeden (bár nekem is fenn van). Ha nem tudsz a SC kliensnél belépni play gombbal belépni, menj a play offline-ra. Ettől függetlenül a játékon belül még be tudsz lépni a Live-ba és akkor mehetsz multiban.

Egyébként miután regisztráltatok SC-n, a profilnál biztos megcsináltátok az account linking-et? HA bejelentkeztek a SC honlapján és ott a profile-ra mentek, akkor ott látszik a mail cím meg a felhasználó név ilyen szürke betűkkel (nem lehet megváltoztatni, azért szürke)? Mert, ha nem akkor nem csináltátok meg a account csatlakoztatást.
  • Robi546
    igen fel updateltem, 1.0.7.0 -ig , bejelentkeztem a Rockstar Games Social Club oldalon, máshol nem kell bejelentkezni ugye ? Mármint Windows Live,stb... És még mindig ugyan azt írja, más ötlet ? :S
  • Nuclearity
    nekem is ez a gondom, de nem password invalid miatt, hanem mert egyfolytában account linkinget kér ami játék kijövetele ota megvan neki, de egye kutya megcsináltam, de feszt feldobálja, és nem lép be a social clubba, igy nem enged multizni...

te felupdatelted a legujabb patchel? külön social club kliens már nincs ha felrakod, és változtasd a jelszót 1x probálj belépni az oldalon majd a social clubba a programban, és ha igyse akkor support
  • Robi546
    Üdv!

Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna-e segíteni hogy tudjak játszani multiplayeron azaz Online ? A Játékom eredeti, na fel telepítettem a rendes játékot, Rockstar Games Social Clubot is feltelepítettem már mnden meg van, létrehoztam profilt a játékban és be kell jelentkezni RGSC (gondolom tudjátok mi ez, Rockstar Games Social Club) na és elindítom az asztalról az RGSC -t és ki írja hogy jelentkezzek be es beírom az emailt és a felhasználónevet és azt írja hogy Email adress or password incorrect. Pedig jól irtam be, interneten is beregisztráltam az RGSC oldalra. És ha valaki azt mondana hogy használjak klienset az nem jó mivel játszottam már IV:MP Kliensel de most ezt akarom ki próbálni hogy kliens nélkül mert így is lehet, elő veszem a telefont a játékba majd rá megyek hogy Multiplayer aztán a 3 közül a legfelsőre és ezt írja: You need Login to RGSC. Na és valaki segít hogy hogy tudok bejelentkezni RGSC-be ? Mert mindig azt írja failed, aki segít annak nagyon megköszönném de köszi előre is. :)
  • Nuclearity
    srácok, beakarok lépni a játékba és social clubbnál egyfolytába feldobja, hogy linkeljem az accountom (ami már megtörtént hisz jóideje játszom a játékkal) bevan linkelve mind xbox gamertag mind a windows live, ds meg sony cuccosom nincs, viszont egyfolytába feldobja és nem tudok belépni emiatt a játékba... valaki tud valami megoldást erre?
  • Büdös Bohóc
    mert csak, ennyi, nem tudsz ezen változtatni
  • Bronx South
    Hogy van az mikor rendőrségi küldetést csinálok, a rendőrök még engem is megtámadnak ? Abban az esetben is ha erősítést hívok. Egyszer volt amúgy hogy erősítést hívtam, egy hatalmas utcai lövöldözés kerekedett de engem a zsernyákok nem kezdtek el körözni mikor én is lőttem, azóta viszont akárhány rendőrségi küldetést csinálok, ha én is lövök akkor a zsernyákok engem elkezdenek körözni. Vagy van ennek valami taktikája, vagy meghatározott fegyver, hogy van ez ?
  • Bronx South
    A bugok nagyjából eltűnnek a patchekkel, de optimalizáltságot ne várjon senki. A régi gépemen leteszteltem mi a változás az alap game és a patchelt game között fps ügyileg, a változás talán 2-3 fps+ de az meg jöhet bárhonnan.
  • Büdös Bohóc
    telepítéssel még a kezdetek kezdetén se volt gond, nem tudom mit pofázik ez a gyökér cikkíró. Az mellékesen igaz, hogy bugos volt, mint az istennyila, de a patchek hatására kicsit szebb lett (árnyékok), fokkal optimalizáltabb és bugmentesebb. Hát na, gyorsabb az szinte nem lett, de az, hogy a bugok eltűntek már pozitív. Még így is van pár. Pár extra konfigurációs lehetőség is bejött szóval egy fokkal jobban le lehet az újabb patchekkel a grafikát húzni asszem.
  • Ikarusfan
    Üdv!
    Fogalmam sincs, hogy kérdezték-e már korábban, nem is érdekel, és ezért nem fogok órákig olvasgatni, úgyhogy rátérek a lényegre:
    http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20081205-gta-iv-pcn-bajos-telepites-tulzott-gepigeny-elmeny-helyett-szenvedes.html

Ez úgy egész konkrétan mennyire igaz? Vagy a patch tényleg javít rajta? Előre is kösz!
  • wollnerd #52894
    igen
  • jan5650
    Köszi a tippeket!

Az 1.0.7.0-ás patch megfelelő?
  • Büdös Bohóc
    rakj fel újabb patchet, vannak bizonyos érdekes bugok alatta. Nekem is egy bizonyos idő után néha elkezd akadni, lehet nálad ugyanez van, csak egyből

cserélj vga drivert is esetleg
  • jan5650
    Hi!

Bocsi a kérdésért, új vagyok itt, és nem nagyon találtam még választ a kérdésemre ebben a topicban:
    (Biztos valaki valahol leírta már, de legyetek szívesek hanyagolni a "nézd vissza, mert már leírták 20-an" típusú dumát :D )

Viszonylag jó gépem van:
    - Core2Duo E8200
    - 4 GB Corsair memória
    - ATI 6850 1GB videókari
    - Win7

Mégis szinte játszhatatlan a játék, szinte folyamatosan akad, még LOW beállításon is. Feltettem ha jól emlékszem az 1.0.2.0-as Patch-ot, de semmivel nem jobb. Van esetleg rá megoldás ?

Köszi előre is :D
  • morzsi555
    1.0.4.0-es patch-csel fog tökéletesen működni, 1.0.7.0-essal nem fog tökéletesen működni amíg az enbseries készítője nem csinálja meg rá rendesen(amire kicsi az esély), nem nagyon tudsz vele mit csinálni.

Jelenleg így áll a dolog:
    GTA IV 1.0.4.0: normálisan működik
    GTA IV 1.0.7.0: sok bug (pl piros égbolt), hiányzó effektek
    EFLC 1.1.2.0(=1.0.7.0): sok bug (pl piros égbolt), hiányzó effektek
  • Pare
    aha xliveless 0.999b7 van most bemásolva,jah és 1.0.7.0 patchat használom
  • morzsi555
    xliveless-t próbáltad már?
  • Pare
    Nekem segitség kellene felraktam az ICEnhancer 1.3 -at ,az a gondom vele,hogy ha nagyon sötét a pálya vagy épp este van hangyás lesz a kép,nappal semmi baja akkor jol müködik, aki tuddna rá megoldást az irja le részletesen köszi
  • Büdös Bohóc
    Hát nem csak az
  • Fpocok
    Ahha, Sajnos nekem is így rémlett.
  • Prince of Máté
    csak CPU
  • Fpocok
    A játék cpu vagy gpu-ra érzékenyebb... csak mert van új vgam és lehet ki kéne próbálnom.
  • Bronx South
    Egy olyan játék ami már többfunkciós, azaz több mindent lehet csinálni, nem egy dologra összpontosít, az nálad egyenlő a Simsel ? Egy GTA még ha 10 percenként wcre kéne mennie a karakternek, akkor se hasonlítana a Simshez lol.
  • fery02
    Oké én értelek, de mióta megjelent a trailer, lehetetlen nem beleütköznie bárkinek is, aki felnéz néha internetre. :)
  • barmi
    Annak aki esetleg még nem látta vagy csak úgy ....

Nem értem miért gond ez ? 0.o Kövezzetek meg b+ ... pedig még ki sem mondtam hogy Jehova ! ! ! XDDD :P
  • Büdös Bohóc
    újdonságként ért mindenkit ez a trailer

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    RÉG LÁTTA MÁR MINDENKI ÉS AMÚGY IS OTT VAN KÜLÖN TOPIK RÁ
  • Robi546
    erre ott a GTA 5 topik. ;)
  • fery02
    Ezt most kinek vagy miért?
  • Szabi84
    semmi csak a sims ugrik be róla pár jelenetnél, talán a színek miatt
  • szabii98
    Mi bajod a játékkal?
  • Szabi84
    ez az új sims?
  • barmi
  • mben
    Sziasztok!
    Bocs a sok kérdésért de már muszály ,hogy segítséget kérjek úrja!Van egy küldetés ahol heroint kell ellopni és egy teherautóba van,de amikor már a teherautó közelébe jutok mindig elindul és azt irja ogy fussak utána és a hátuljánál kapaszkodjak rá.Na ez meg is történik de utána bármit nyomok semmi csak ott rászkodik a gyerek mint egy szarrátört ember.Mit csináljak vagy hogy lehet a következő küldetésre menni(valahogy ezt kihekkelni)?