Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Na ez játszhatatlanul fos..:C

Fordulásoknál merevre fagy az egész pár másodpercig....Gondoltam h lassabb lesz,de nem ennyire...

A sima elment maxon 24-36FPS-sel,de ez nagyon gáz...2-15 közt kb...Megfogja a gépet a mod rendesen...

Gondolkozok már gépújításban,de sose tudja az ember mit vegyen,fõleg most,hogy jönnek a nagy újítások(APU,Bulldozer,FSA alapú Radeonok).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem véletlenül a legelsõ béta verzió 😄

Köszi! De ezt én is tudom csak 1 fájlosat nem!

We will never forget! WTC

Köszi!

berlinboy6329
Hát ennyit róla...Nem indul el..Azt mondja hibát észlelt leáll....

Pedig követtem az utasítássokat a gamespyos linkról,feltettem az enhancer 1.3-at bemásoltam mindent a gta fõkönyvtárába,felülirattam mindent,leszedtem vmi social toolst is,patchot feltettem,xlivelesst feltettem mégse megy...

Tört játékkal megy egyáltalán a cucc?Mert mindent úgy csináltam,ahogy le van írva mégis hibát ír ki.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Everesttel, HWMonitorral vagy más programmal figyelheted a hõmérsékletet, ha nagyon aggódsz, de ez direkt nvidiás probléma.

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni , hogy mit tegyek! Mert ruhát cserélek a gta-ban és a letöltés és a kicsomagolás után csak 1 átnevezhetõ fájlt ad ! Mit tegyek? Elõre is köszi!

wollnerd
Nekem a SA MOD rohadt bugos! 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

berlinboy6329
Icenhance túlfûti a VGA-kat?honnan tudom,hogy az enyémet nem?

Azt írta GF880 meg GTX 2xx 4xx 5xx...De ki tudja,hogy csak ezeket-e?

HD3870X2-m van.Utána lehet nézni vhol?nem akarok kibaszni egy csomó pénzt az ablakon 8 Mb-nyi modért.

Nem ezt írtam. Direkt nem olvasod el azt amit írok?

MerlinW
Nem, nem lehet 1.04-el multizni. Live visszadob, hogy nem okés a verzió. A másik, hogy nem áll szándékomban downgrade-elni a játékot. ENB-t leszámítva egyébként is minden más mod megy 1.07-el, ergo semmi értelme.

[merlinw.org]

MerlinW
Na a másik észkombájn.. további minden jót

-fav

[merlinw.org]

#52393-esben ezért írtam a warezos megoldást, így nem kell foglalkozni a steames downgradeléssel és így lehet multizni is és icenhancer-rel szórakozni. Akinek meg dobozos, az meg telepítse fel egy másik mappába is, rakja fel az 1.0.4.0-es patchet, aztán cracket és probléma megoldva.

wollnerd
Igen, egyetértek! A 1.7 nem javítás hanem rontó!<#boxer>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Én ezzel tisztában vagyok, de mint mondtam, az emberek többsége játszik a játékkal, és nem szétbarmolja. Én is beraktam az ICE-t, mert kíváncsi voltam. Lõttem vele pár képet, autókáztam vele pár percet aztán töröltem a fenébe.
1.04-re pedig azért nem fogok downgrade-elni, mert számomra fontosabbak a játékmenetbeli javítások, mint a modokkal való szerencsétlenkedés.
Arról nem is beszélve, hogy 1.07 alatt nem is lehet multizni.

[merlinw.org]

Miért is? Voltak átlátszó falevelek az 1.04-esben? Nem. Voltak átlátszó falevelek 1.05 vagy 1.06-osban? Igen. Voltak lassan betöltõdõ/ugráló textúrák az 1.04-esben? Ritkán. Voltak lassan betöltõdõ/ugráló textúrák az 1.05 vagy 1.06-osben? Sokkal töbször elõfordult. Azokat javították ki az 1.07-esben, amiket elkúrtak. A többi javítás meg a multihoz való a csalók ellen. Az árnyék optimalizációt meg már leírtam egyszer. Egyszerûen más shadereket raktak a játékba, szarabbakat, hogy jobban fusson. Ezért használja a modderek nagy része az 1.04-es patchet, mert azokban vannak a legjobb shaderek. Az icenhancer készítõje is rengetegszer leírta ezt már a facebook oldalán és a gtaforums.com-on. Az ENB Series készítõje meg ezért nem foglalkozik a gta 4-gyel jó ideje. De idézhetek külföldi oldalakról is, ha nekem nem hisztek. Amúgy meg már alig várom azokat a kommenteket, amikben arra panaszkodnak, hogy miért válik pirossá/kékké az égbolt, miért világosak/sötétek az átvezetõk, miért nem olyan szép mint a videón. Miközben a read me-ben is világosan le van írva, és már én is rengetegszer leírtam, meg más is ebben a topicban (csak mindenki baszik visszaolvasni/rákeresni), hogy 1.04-esen fog rendesen mûködni.

"Actually, it doesn't work correctly according to ... Everybody. Because Rockstar keeps changing the shaders with every version pretty much, so it'll never reach full potential in 1.0.7.0, lots of bugs and effects missing."

"Main reason why ENB never reached 1.0.7.0 was because Rockstar kept changing the shaders with every patch release, shitting all over ENB's work and he basically gave up. There's one reason why the mod community is stagnating, those who make headway is cockblocked by R*"

"Next gta is bound to be a dissapointment at release compared to this, especially if it gets released for the current crop of consoles as another multiplat port to pc or if rockstar fuck with modding even more."

"the reason there's no shadows is because the shaders in patch 6 are now responsible for the shadows,
which is more than likely why it's CTD when using patch 4 or 5's shaders - and as Threep stated, it's easy
to see that patch 6 is what v2 was to SA, in order to easily and fully mod SA, it needs to be v1.. likewise,
I believe IV needs to stay @patch 4/5 to be easily and fully modded"

MerlinW
Hülyeség... a lenti lista utolsó 4 bejegyzésében látod az 1.07 javításait.

[merlinw.org]

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

A legtöbb bugot az 1.0.5.0 és 1.0.6.0 patchekkel idézték elõ, szóval csak azokat javították ki az 1.0.7.0-val, amiket elkúrtak. Az 1.0.7.0 egyedül a multi miatt kell és még azért létezik, hogy megszopassák a moddereket, de nem sikerült nekik. Ez nem jött be okoska.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Te élvezz az effektere, mi pedig inkább játszunk a javított játékkal.

Változások az 1.04 óta - tehát az alábbiak nincsenek az 1.04-ben:

Converts all region SKUs into the same SKU
Includes support for all languages within single .exe
Allows controls to be double mapped on keyboard
Adds option in controls menu to disable mouse controls in helicopters
Adjusts keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles
Security Updates to deter cheating in multiplayer

Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting

Fixes a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game

Remove Rockstar Games Social Club application
Separate RGSC application no longer required to launch game
Social Club login now occurs during the launch process

A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented
Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density)

Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows
User-configurable graphics settings have been added for shadow control

New system-intensive benchmarks have been added under the Graphics menu
User gameplay captures can now be used for benchmarking using the command line

Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers
Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am
Fix floating street textures
Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
The Moon has been implemented with simulated lunar phases

Fixed a bug causing tree leaves to look transparent
Fixed a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
Fixed for clip capture "OFF" slowdowns occurring when near water's edge
Exposed "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned so users can remap "down" arrow key

[merlinw.org]

Downgrade of the steamversion of GTAIV to 1.0.4.0. De a legegyszerûbb, ha letöltöd a kedvenc warez oldaladról, feltelepíted egy másik mappába, felrakod az 1.0.4.0 patchet rá. A steamessel meg tudsz multizni, a warez verzióval meg a singleplayert nyomod.

És mit tegyen az aki steamen vete meg a gammát?Uninsaljam le ?Ha ujra felrakom a felpatchelt verziót tölti le automatán...
helló mindenki! Egy olyan problémám akadt, h a object.ini fájlt hová kell másolnom???
Mert egy házat akarok berakni a game-ba
a válaszokat elõre is köszönöm
Carlos
Én jól elvagyok vele. És inkább a játék javításai legyenek fent mint egy hülye grafikai effekt...

Þór vígi þessi rúnar

Akkor éljél együtt vele, 1.3-ban még több lesz, és egy rakás effekt hiányzik, ha 1.0.7.0 patchre rakod. De amúgy a read me-ben is benne van:

It works perfectly on 1.0.4.0 / 1.0.3.0 / 1.0.0.4 GTA 4 PATCH
It works but without all the effects because of using ENB 0082 version on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH

Carlos
Mit is? Azt hogy néha piros az ég ha vizszintesbe rakom a kamerát? Együtt tudok vele élni.

Þór vígi þessi rúnar

Videó alapján nem lett jobb, Light Shafts sincs már benne. Maradok az 1.25-nél. És aki továbbra is 1.0.7.0 patchre rakja rá az meg is érdemli a grafikai bugokat amiket kap majd. <#nevetes1>

Tölthetõ az iCEnhancer 1.3 mod!

http://www.gta4-mods.com/misc/icenhancer-13---enb-graphic-mod-f10005

WorldPeace!
jana4
Nagyon nagy köcsögség volt a magyarítóktól, hogy belerakták a reális kocsineveket és fegyverneveket...
Ezért nem is használom!

Hunter of Deer
Live-ost.
Nemtom mi van a Live-val de engem nem enged be :S azt irja olyan regiobol akarom tolni ahol nincs Live. a vicc az hogy eddig mukodott, gondoltam kicsit bohockodok multiba erre ez van :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Carlos
Mi az a gamertag lista? Mit kéne itt megadnom? A social club-os vagy a Live! -os nevemet?

Þór vígi þessi rúnar

A meglévõ steames mentések hol tárolódnak?Elég ha bemásolom ebbe a mappába?
Hunter of Deer
Hali! valaki nem tud véletlenül leírást hogy magyarítássasl hogyan lehet megcsinálni a Stevie féle autólopkodós küldit? csak mert ugye a kocsi nevek is megvannak változtatva és amiket találtam leírást azok csak az eredeti GTA4-es kocsinevekkel van. vagy most emiatt a küldi miatt töröljem a magyarítást?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

wollnerd
Kikapcsolja a Windows Live-t és mentéshelyet változtat. Ide: .../Dokumentumok/Rocktar Games/GTA IV

wollnerd
Találtam egy crosshair modot. Mivel az alapértelmezett nem annyira tetszik mert nem látom középen a pontot és nem tudok lõni a multiban.
Ezt a módot tudom használni minden játékmódban? nem lesz ban?

jana4
Valaki feltudna világosítani, hogy a Xliveless mit csinál a játékkal?
Köszöntem.

wollnerd
Nem.

Hunter of Deer
Miután kiderül Michelle-rõl hogy kicsoda utána már nem találkozunk vele többet?

Pedig a repülógép vontato kis jármû elég stapabíró ,nekem van 1 a házam elött ,meg fbi-os jármû is durva(igaz az vmi "hiba" folytán lett nekem,mert aszem bankrablós jelenetnél értem el azt a szintet majd vhogy leráztam öket ,de az fbi tütü ott marad, szal átszálltam abba és hazavittem szépen 😊
Én már láttam egy ilyen modot valahol. Az elsõ safehouset állítja vissza. De hogy menteni is lehet-e ott, azt nemtom.
wollnerd
Nincs olyan mod amivel visszakapjuk a régi Hove Beach-i menedékházat? Hogy be lehessen menni és ott menteni.
Szeretem ezt házat mivel a legkedveltebb környéken van... kicsit szomorú lettem mikor leégett a házuk. 😞
Ugye az oroszok tervezték/okozták a tüzet ha jól emlékszem? Hát még a Roman munkahelyét is felgyújtották...

wollnerd
Illetve a BEkapcsolása. 😄

masterthief
Erre a Simple Native Trainer a megoldás. Newer Wanted kikapcsolása.

Sziasztok
nem tudtok arra egy megoldást, hogy a reptérre be lehessen menni körözés nélkül?
Engem rettentõen zavar ez, nem tudom ti mit gondoltok errõl.

Az hogy 1070-es patchre raktad rá, 1040-esre kell rárakni, ha azt akarod, hogy szép is legyen és ne legyen bugos.

Hunter of Deer
nekem Better city textures + Visual IV van fent (Ice enchancer nem akart menni vmiert).
de az atvezeto vidik nalam is szarok ha belso terben jatszodnak. ez van, de vegulis tobbet van kint az ember mint bent 😄

A LIVE problemara nem tud senki megoldast? azt irja hogy olyan regiobol akarok belepni ahol nincs live, viszont 2 hete regi windowsal meg be tudtam lepni. US-re van regelve fake generatorral.
thx