frankblack#52647
Nekem kedvenc játékom. Negyedjére játszom most újra.
Sokszor, sokan linket adnak amikben videók, screenshotok mutatják mennyire gyönyörű, fotórealisztikus, ultra-mega lesz a grafika ezzel, meg azzal a grafikai moddal. Én ezeket az elmúlt évek alatt mind leszedtem,
föltettem, kipróbáltam, de még véletlenül sem azt a grafikát kaptam, mint amit a mellékelt screenshot-ok mutattak, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben volt.
Más is járt már így, vagy csak nekem nem mennek ezek a dolgok? Ha csak én vagyok béna, akkor valaki legyen
olyan kedves mellékeljen már az ultra realisztikus, fotó minőségű screenshot, vagy video link mellé olyat
infót is, hogy akkor azt hogyan is kell a játékba beletenni lépésről lépésre, hogy az olyan legyen,mint a képen, és hogy az mennyi FPS-el is fut egy adott gépen? (legyen az bármilyen gép).
Én 2 évig nagyon sokat dolgoztam azon, hogy minél szebb grafikája legyen ennek a game-nek, de eddig én amit maximum ki tudtam belőle hozni, úgy, hogy még játszható is legyen (35-60 FPS) az csak az enb series 0.77a, és mellé a Visual 1.4 mod, és az enb.ini-t pedig hónapokig állítgattam kézzel a paramétereit, hogy jó legyen, és ne legyen ronda az egész game, hogy minél realisztikusabb legyen.
Egyébként eredeti game official patch 1.0.4-el tolom+ugyebár az ENB+Visual1.4 grafikai mod, és elmaradhatatlan a Realistic Flying&Driving mod+pár script mod.
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy az enb ini-ben az egyes paraméterek magyarul mit jelentenek, és
konkrétan mire vannak hatással? Már több mint egy éve kísérletezem vele, de még mindig nem egyértelmű, sokszor nem tudatos, amikor átírok egy-egy értéket, csak vaktában próbálkozok.
Grafikai modding, ENB-ben pl. induljon már el itt egy kis eszmecsere esetleg. Segítsünk egymásnak, ha már a készítők egy abszolút csúnya, és optimalizálatlan grafikát csináltak.