54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nuclearity
    a youtube zeneletiltás ellen a video leirásához ird oda, hogy a zene nem a tied minden credit a bla bla hoz megy és nem fognak pattogni... amugy hülyeség szerintem is dehát nagyon oda vannak most ezért...
  • Bronx South
    Egy kicsit fogd vissza ezt a fajta szöveget, thx.

Nem szokásom a saját munkáimat letörölni gépről, de ha más nem tudja végignézni, vagy nem abban a minőségben ahogy kéne az nem egyenlő azzal hogy megbaszhatom a többnapos munkám ? Mert nálam egyenlő azzal, végül is nem azért csinál valaki egy videót hogy otthon unalmas perceimben nézegesse, illetve ezért is de nem elsősorban.

A könyvel kapcsolatban van egy mondás, nem akkor van kész mikor az író befejezte az írást, hanem mikor már el is olvasták, na ez valami ilyesmi átvitt értelemben.

A youtube szerkesztőben lévő zenéket meg használja aki akarja, én meg használom amit jónak látok, pár videómra kaptam már felhatalmazást hogy használhassam az aláfestő zenét, ez úgy néz ki hogy kikerül a kiadó vagy szerző neve, logója a videód alá, és megszűnik a korlátozás. A jelenlegiről a Warner Music tehet, már írtam nekik az ügyben.
  • Büdös Bohóc
    Talán ha olyan zenét használtál volna, ami be volt rakva a szerkesztőbe, ilyen bajod nem lenne :)

"Megbaszhatom a többnapos munkám" - ne mondd már, hogy akkora gyökér vagy, hogy letörölted a gépről a vágást meg a nyersanyagot is ...
  • Bronx South
    Na úgy döntöttem hogy holnap nekiugrok még egyszer a dolognak, és inda videóra tolom fel mert ez így elég gáz, főleg hogy az alap hangulatot a zene adja meg.
  • Bronx South
    Mindenesetre itt van hang nélkül, a jogvédők meg basszák meg. :D

• Bronx South
    Ez most qrwa jó... Feltöltöttem tubera a videóm, a zene szerzői jogokra hívatkozva le lett tiltva. Megbaszhatom a többnapos munkám ?
  • wollnerd #52665
    OK! :D
  • Bronx South
    Na "kész" a videóm, holnap (ill. ma) még finomítok rajta, aztán megy fel youtubera.
  • vato loco
    Hogy a faszba lehet áthozni másik gépről a cigány live profilt? XLive könyvtárat is átmásoltam, a profil nevet fel is ismeri, de baszik belépni. User/passt meg már nemtom mire regeltem anno, természetesen mindig kamu neveket használok.
  • Lacee86
    Mint írtam a 4-es patch óta. Magyarul az 5-6-7-es javított-e vmit? :)
  • Büdös Bohóc
    Mostanában alatt mit értesz? Az utolsó értelmes patch valamikor 2009-be nyarán volt...
  • Lacee86
    Hali! Mostanában nem követtem a játék alakulását. Az újabb patchek javítanak mondjuk a 4-es patchhez képest, optimalizáltság terén pl. ?
  • Büdös Bohóc
    revoke license után már installálhatod is le a játékot
  • totyak
    Ha vissza akarom vonni a cd kulcsomat, akkor ugye revoke.exe, aztán revoke activation online gomb????

Ezután törölhetem a játékot vagy megadhatok új kulcsot a Live-hoz? Minden úgy van, ahogy írtam vagy kimaradt valami?
  • benoken93
    Sziasztok! Én már régóta keresek egy autót de sehol sem találom! Itt van a neve: LCPD cadilacc els! Segítene valaki? Előre is köszi!
  • torma1
    Sziasztok!

1.04-es a játékom de ezek a grafikai modok mindig kiakasztják. Miért van ez?

iCEnhancer akármelyik verziója. Igazából egy normális grafikai mod sem jó.
  • Bronx South
    Én mindig állig fel vagyok fegyverkezve, de alap állapotban el van rakva minden fegyverem és még soha nem kötöttek ott belém.
  • bakkerman
    hogy lehet eldobni a nálam lévő fegyvereket? nem engednek be a strip clubba,vagyis betudtunk menni Romannal,csak már bent rám támadott 2 bizti őr,és kénytelen voltam megölni őket
  • totyak
    Kösz
  • Bronx South
    Alakul - alakul csak kicsit elhúzódott... több idő míg végzek, pontos felvételek kellenek, és a vágást se akarom elkapkodni. Eddig 4 percnél járok, ami még csak a bevezető, de egyáltalán nem unalmas. :)
  • Piloss
    először vidd végig a játékot aztán a teló menüjében már ott lesz a menüpont rá
  • totyak
    Hogyan tudom újrakezdeni a küldetéseket a Ballad of Gay Tony-ban? Egyszerűen nem találom a megoldást sem a menüben, sem a mobilban. Hajtok a 100% achira.
  • Borg
    Ja meg egy improved handling esetleg? szintén TBOGT/EFLC.
  • Borg
    EFLC-hez (TBOGT) tud valaki autó packot? Nincs kedvem egyesével rakosgatni be őket megint, de a legtöbb mod sima GTA4-hez készült...
  • frankblack
    Nekem kedvenc játékom. Negyedjére játszom most újra.
    Sokszor, sokan linket adnak amikben videók, screenshotok mutatják mennyire gyönyörű, fotórealisztikus, ultra-mega lesz a grafika ezzel, meg azzal a grafikai moddal. Én ezeket az elmúlt évek alatt mind leszedtem,
    föltettem, kipróbáltam, de még véletlenül sem azt a grafikát kaptam, mint amit a mellékelt screenshot-ok mutattak, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben volt.
    Más is járt már így, vagy csak nekem nem mennek ezek a dolgok? Ha csak én vagyok béna, akkor valaki legyen
    olyan kedves mellékeljen már az ultra realisztikus, fotó minőségű screenshot, vagy video link mellé olyat
    infót is, hogy akkor azt hogyan is kell a játékba beletenni lépésről lépésre, hogy az olyan legyen,mint a képen, és hogy az mennyi FPS-el is fut egy adott gépen? (legyen az bármilyen gép).

Én 2 évig nagyon sokat dolgoztam azon, hogy minél szebb grafikája legyen ennek a game-nek, de eddig én amit maximum ki tudtam belőle hozni, úgy, hogy még játszható is legyen (35-60 FPS) az csak az enb series 0.77a, és mellé a Visual 1.4 mod, és az enb.ini-t pedig hónapokig állítgattam kézzel a paramétereit, hogy jó legyen, és ne legyen ronda az egész game, hogy minél realisztikusabb legyen.
    Egyébként eredeti game official patch 1.0.4-el tolom+ugyebár az ENB+Visual1.4 grafikai mod, és elmaradhatatlan a Realistic Flying&Driving mod+pár script mod.

Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy az enb ini-ben az egyes paraméterek magyarul mit jelentenek, és
    konkrétan mire vannak hatással? Már több mint egy éve kísérletezem vele, de még mindig nem egyértelmű, sokszor nem tudatos, amikor átírok egy-egy értéket, csak vaktában próbálkozok.

Grafikai modding, ENB-ben pl. induljon már el itt egy kis eszmecsere esetleg. Segítsünk egymásnak, ha már a készítők egy abszolút csúnya, és optimalizálatlan grafikát csináltak.
  • grebber
    Sajnos nem igen! :( Majd 2 év múlva visszanézek rá!
  • mester1987
    Sikerült már a játékot optimalizálni valakinek, hogy egy 2 magoson is jól fusson legalább közepes beállításon mindenen, (mert a patch semmit se segít, meg eddig se semmi 2008 óta)???
  • wollnerd #52644
    Várom! :D
  • janihunk
    Hát mivel "demo" verzióm van és van és nem multizom akkor ezt nem értem.
  • Bronx South
    Elkezdtem egy rövid filmet csinálni, szerintem holnap vagy holnapután meglesz. Egyszerű, egy napot összefoglaló amatőr story, a címe: The Darkest Day in Liberty City, a lényege hogy egy terrortámadást intézek ahol sokan meghalnak, jó nagy hülyeség lesz. :D
  • SirAlo
    felraktam ra az iCEnhancer 1.5ot es igy most ujbol normalisan megy csak ez nem annyira szep mint az 1.3 de az 1.3 is jol mukodott egy ideig
  • masterthief
    Esetleg frissíts drivert, hátha megoldja a problémát és nem lesz ilyen szemcsés a kép.
  • SirAlo
    es igy is maradt, mostmar mindig ilyen a jatekom, valami tipp hogy hogy hozzam helyre?
  • SirAlo
    Egy kuldetesbe bementem egy hazba, aztan kijottunk es ez lett belole : KEP
    Lehet megse olyan jo az 1.0.7.0 Patchhez:(
  • danyr
    Az én képeim is szintén 1.0.7.0-ás patchel készültek. :D
  • SirAlo
    nalam is nagyon szep lett csak a fenyek zavaroak kicsit :D bar lehet ugy valosagosabb mert elobe is a szemedbe vilagit a nap vagy a lampak de jatekba zavar, de lehet csak megszokas kerdese es lassulast se vettem eszre a jatekba pedig a mod nelkul se volt valami nagy fps-em, alairasba a configom
  • fery02
    Legújabb patch-el is működik az a mod, csak nem úgy, ahogyan azt a tervezője elképzelte.
    Korábbi patch-el a legjobb a látvány, viszont patch-eket meg nem szórakozásból adnak ki a fejlesztők.

Szóval innentől mindenki maga döntse el, hogy mi a fontosabb:
    1. Korábbi patch telepítése, cserébe a mod minden pompáját élvezve, vagy...
    2. Legfrissebb verziójú, javított, stabilabb játék, cserébe kevésbé látványos mod-dal.

Megjegyzem, korábban linkelt már be MerlinW fórumozó ide képeket, hogy nála hogyan néz ki a mod 1.0.7.0 alatt és képek alapján nagyon meggyőző volt. Tehát akkor lehet nem általános jelenség, hogy (sokkal) csúnyább legfrisebb játék alatt.
    Személyesen én nem teszteltem még le, erre a konfigurációra már nem fogok GTA IV-et telepíteni.
  • SirAlo
    Nah feltettem az 1.3as ICEncancert es sokkal szebb lett a jatek tole es jol megy a jatek igy is csak a fenyeket nem szeretem benne, azok nagyon fel vannak erositve , azon nem lehet allitani vagy valami javitast hozza? Pl. az utcai lampak fenye is nagyon erosen vilagit , nekem ha azok nem lennenek szinte tokeletes lenne:)
  • SirAlo
    ertem, akkor frisss, fel akartam tenni az iCEnhancer modot de a readmeba azt irja 1.0.7.0 patchel nem mukodik jol, van valakinek tapasztalata?
  • fery02
    Steam csak akkor nem tartja frissen a játékaidat, ha az adott játék tulajdonságainál nem engeded neki.
    Tehát a legfrissebb verzióval megy a játékod, ha nem piszkáltál bele.

De ha meg akarsz bizonyosodni, próbálj multizni. Ugyanis, ha nem a legfrissebb a játékod, nem fogja engedni.