Hihetetlen volt ez a GTA Verseny! ( "taxizás" pálya a reptéren, 8 kör, mocikkal, fegyver nélkül, 5-6 játékos)
Normálisan kezdődött, majd eldurvult! Én elég jól mentem, meg akartak akadályozni! pl. úgyis: Felgyújtották a kocsijukat (időközbe már kocsira váltak)próbáltak szorosan mellettem menni égő motorral és kerékkel hogy a felrobbantáskor az én kocsim is felrobbanjon! De nem sikerült! akkor robbant fel a kocsijuk mikor én 2 méterrel távolodtam! XDDD hatalmasat röhögtem ezen! Verseny vége felé már csak második lehettem.
CÉL előtt pár méterrel ki kellett szállnom a kocsimból mert majdnem vízbe dobták, kiszáltam, futottam a célvonal mögé. DE 1-3/4 méterrel a célvonal előtt kb. 10 HP-ra elgázoltak és a játékos kocsijának a motorháztetőn fekve begurultam a célba!!! XXXXXDDDD
többieket megvártam, de úgy tűnt hogy inkább kiléptek és mikor "az utolsó életben játékosok"-kat mutatta, ketten maradtunk és láttam hogy vok a első! Hát az első helyezettű játékos? Úgy tudtam hogy a verseny közbe már beért a célba! WFT?
Hihetetlen volt ez a verseny!!!!! xD régóta nem élveztem ennyire a multit!
A GTA multijánál van jobb multi?? Sztem nincs. :D