Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • morzsi555
    Miért is? Voltak átlátszó falevelek az 1.04-esben? Nem. Voltak átlátszó falevelek 1.05 vagy 1.06-osban? Igen. Voltak lassan betöltődő/ugráló textúrák az 1.04-esben? Ritkán. Voltak lassan betöltődő/ugráló textúrák az 1.05 vagy 1.06-osben? Sokkal töbször előfordult. Azokat javították ki az 1.07-esben, amiket elkúrtak. A többi javítás meg a multihoz való a csalók ellen. Az árnyék optimalizációt meg már leírtam egyszer. Egyszerűen más shadereket raktak a játékba, szarabbakat, hogy jobban fusson. Ezért használja a modderek nagy része az 1.04-es patchet, mert azokban vannak a legjobb shaderek. Az icenhancer készítője is rengetegszer leírta ezt már a facebook oldalán és a gtaforums.com-on. Az ENB Series készítője meg ezért nem foglalkozik a gta 4-gyel jó ideje. De idézhetek külföldi oldalakról is, ha nekem nem hisztek. Amúgy meg már alig várom azokat a kommenteket, amikben arra panaszkodnak, hogy miért válik pirossá/kékké az égbolt, miért világosak/sötétek az átvezetők, miért nem olyan szép mint a videón. Miközben a read me-ben is világosan le van írva, és már én is rengetegszer leírtam, meg más is ebben a topicban (csak mindenki baszik visszaolvasni/rákeresni), hogy 1.04-esen fog rendesen működni.

"Actually, it doesn't work correctly according to ... Everybody. Because Rockstar keeps changing the shaders with every version pretty much, so it'll never reach full potential in 1.0.7.0, lots of bugs and effects missing."

"Main reason why ENB never reached 1.0.7.0 was because Rockstar kept changing the shaders with every patch release, shitting all over ENB's work and he basically gave up. There's one reason why the mod community is stagnating, those who make headway is cockblocked by R*"

"Next gta is bound to be a dissapointment at release compared to this, especially if it gets released for the current crop of consoles as another multiplat port to pc or if rockstar fuck with modding even more."

"the reason there's no shadows is because the shaders in patch 6 are now responsible for the shadows,
    which is more than likely why it's CTD when using patch 4 or 5's shaders - and as Threep stated, it's easy
    to see that patch 6 is what v2 was to SA, in order to easily and fully mod SA, it needs to be v1.. likewise,
    I believe IV needs to stay @patch 4/5 to be easily and fully modded"