54919
-
#52426 A beállításokban nem találom az élsimítást, anélkül meg sok helyen borzasztó csúnya tud lenni a játék. Van erre megoldás? (nVidia GTX470-es kártyám van) -
jaho #52425 39 fps jónak számít ?
eléggé zug a ventilátor
-
#52424 Nem tehetem!
Ott az 1. GTA IV-em amivel multizok. (Te is multizol?) és ott a mentéseim a eredeti helyen van.
De én szerettem modolni ,de a multi miatt nem lehet modolni. ezért eszembe jutott egy megoldás: Csináltam másolatot játékról (a mappájából) mintha 2 helyre telepíthettem volna, abba tettem be Xlivelesst kikapcsolta ott a Live-t, ráadásul a mentést sem piszkálja meg mert másik helyen használja a mentéseket!
És akkor a SA-nak mi marad??? Remélem van egy progi amivel lehet szerkeszteni egyszerűen a dll fájlokat! -
Szabi1991 #52423 Kezdj új játékot! :D -
#52422 De nálad nem teleportálnak az autók és a gyalogosok az égből és helyes útvonalon haladnak...
Nálam miért?????? Nekem még ki is fagy gyakran!
Én csak azt a dolgot nem értem amit a mód telepítője mondott a save-kről hogy nem kompatibilisek a mentéseim vagy valami ilyesmi.... Ezt nem érthettem! -
#52421 Komoly gondom van srácok, újra raktam a windosom, mindent felraktam megy is jól, felraktam a GTA-t elinditom, beloginol Social Clubba, és ennyi, nem inditja a játékot :S ez mitöl lehet? volt már valakinek ilyen problémája? esetleg tud valaki rá valami megoldást?
-
benoken93 #52420 Köszi! -
morzsi555 #52419 Próbáld ki alacsonyabb grafikai beállításokkal. -
morzsi555 #52418 Ezt találtam még. -
#52417 Na ez játszhatatlanul fos..:C
Fordulásoknál merevre fagy az egész pár másodpercig....Gondoltam h lassabb lesz,de nem ennyire...
A sima elment maxon 24-36FPS-sel,de ez nagyon gáz...2-15 közt kb...Megfogja a gépet a mod rendesen...
Gondolkozok már gépújításban,de sose tudja az ember mit vegyen,főleg most,hogy jönnek a nagy újítások(APU,Bulldozer,FSA alapú Radeonok). -
Szabi1991 #52416 nem véletlenül a legelső béta verzió :D -
benoken93 #52415 Köszi! De ezt én is tudom csak 1 fájlosat nem! -
benoken93 #52414 Köszi! -
morzsi555 #52413 Itt van egy videó arról hogy kell berakni.. -
#52412 Hát ennyit róla...Nem indul el..Azt mondja hibát észlelt leáll....
Pedig követtem az utasítássokat a gamespyos linkról,feltettem az enhancer 1.3-at bemásoltam mindent a gta főkönyvtárába,felülirattam mindent,leszedtem vmi social toolst is,patchot feltettem,xlivelesst feltettem mégse megy...
Tört játékkal megy egyáltalán a cucc?Mert mindent úgy csináltam,ahogy le van írva mégis hibát ír ki. -
morzsi555 #52411 Everesttel, HWMonitorral vagy más programmal figyelheted a hőmérsékletet, ha nagyon aggódsz, de ez direkt nvidiás probléma. -
benoken93 #52410 Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni , hogy mit tegyek! Mert ruhát cserélek a gta-ban és a letöltés és a kicsomagolás után csak 1 átnevezhető fájlt ad ! Mit tegyek? Előre is köszi! -
#52409 Nekem a SA MOD rohadt bugos! :( -
#52408 Icenhance túlfűti a VGA-kat?honnan tudom,hogy az enyémet nem?
Azt írta GF880 meg GTX 2xx 4xx 5xx...De ki tudja,hogy csak ezeket-e?
HD3870X2-m van.Utána lehet nézni vhol?nem akarok kibaszni egy csomó pénzt az ablakon 8 Mb-nyi modért. -
Szabi1991 #52407 -
Szabi1991 #52406
-
morzsi555 #52405 Nem ezt írtam. Direkt nem olvasod el azt amit írok? -
#52404 Nem, nem lehet 1.04-el multizni. Live visszadob, hogy nem okés a verzió. A másik, hogy nem áll szándékomban downgrade-elni a játékot. ENB-t leszámítva egyébként is minden más mod megy 1.07-el, ergo semmi értelme. -
#52403 Na a másik észkombájn.. további minden jót
-fav -
morzsi555 #52402 #52393-esben ezért írtam a warezos megoldást, így nem kell foglalkozni a steames downgradeléssel és így lehet multizni is és icenhancer-rel szórakozni. Akinek meg dobozos, az meg telepítse fel egy másik mappába is, rakja fel az 1.0.4.0-es patchet, aztán cracket és probléma megoldva. -
#52401 Igen, egyetértek! A 1.7 nem javítás hanem rontó! -
#52400 Én ezzel tisztában vagyok, de mint mondtam, az emberek többsége játszik a játékkal, és nem szétbarmolja. Én is beraktam az ICE-t, mert kíváncsi voltam. Lőttem vele pár képet, autókáztam vele pár percet aztán töröltem a fenébe.
1.04-re pedig azért nem fogok downgrade-elni, mert számomra fontosabbak a játékmenetbeli javítások, mint a modokkal való szerencsétlenkedés.
Arról nem is beszélve, hogy 1.07 alatt nem is lehet multizni. -
morzsi555 #52399 Miért is? Voltak átlátszó falevelek az 1.04-esben? Nem. Voltak átlátszó falevelek 1.05 vagy 1.06-osban? Igen. Voltak lassan betöltődő/ugráló textúrák az 1.04-esben? Ritkán. Voltak lassan betöltődő/ugráló textúrák az 1.05 vagy 1.06-osben? Sokkal töbször előfordult. Azokat javították ki az 1.07-esben, amiket elkúrtak. A többi javítás meg a multihoz való a csalók ellen. Az árnyék optimalizációt meg már leírtam egyszer. Egyszerűen más shadereket raktak a játékba, szarabbakat, hogy jobban fusson. Ezért használja a modderek nagy része az 1.04-es patchet, mert azokban vannak a legjobb shaderek. Az icenhancer készítője is rengetegszer leírta ezt már a facebook oldalán és a gtaforums.com-on. Az ENB Series készítője meg ezért nem foglalkozik a gta 4-gyel jó ideje. De idézhetek külföldi oldalakról is, ha nekem nem hisztek. Amúgy meg már alig várom azokat a kommenteket, amikben arra panaszkodnak, hogy miért válik pirossá/kékké az égbolt, miért világosak/sötétek az átvezetők, miért nem olyan szép mint a videón. Miközben a read me-ben is világosan le van írva, és már én is rengetegszer leírtam, meg más is ebben a topicban (csak mindenki baszik visszaolvasni/rákeresni), hogy 1.04-esen fog rendesen működni.
"Actually, it doesn't work correctly according to ... Everybody. Because Rockstar keeps changing the shaders with every version pretty much, so it'll never reach full potential in 1.0.7.0, lots of bugs and effects missing."
"Main reason why ENB never reached 1.0.7.0 was because Rockstar kept changing the shaders with every patch release, shitting all over ENB's work and he basically gave up. There's one reason why the mod community is stagnating, those who make headway is cockblocked by R*"
"Next gta is bound to be a dissapointment at release compared to this, especially if it gets released for the current crop of consoles as another multiplat port to pc or if rockstar fuck with modding even more."
"the reason there's no shadows is because the shaders in patch 6 are now responsible for the shadows,
which is more than likely why it's CTD when using patch 4 or 5's shaders - and as Threep stated, it's easy
to see that patch 6 is what v2 was to SA, in order to easily and fully mod SA, it needs to be v1.. likewise,
I believe IV needs to stay @patch 4/5 to be easily and fully modded" -
#52398 Hülyeség... a lenti lista utolsó 4 bejegyzésében látod az 1.07 javításait. -
#52397 -
morzsi555 #52396 A legtöbb bugot az 1.0.5.0 és 1.0.6.0 patchekkel idézték elő, szóval csak azokat javították ki az 1.0.7.0-val, amiket elkúrtak. Az 1.0.7.0 egyedül a multi miatt kell és még azért létezik, hogy megszopassák a moddereket, de nem sikerült nekik. Ez nem jött be okoska. -
#52395 -
#52394 Te élvezz az effektere, mi pedig inkább játszunk a javított játékkal.
Változások az 1.04 óta - tehát az alábbiak nincsenek az 1.04-ben:
Converts all region SKUs into the same SKU
Includes support for all languages within single .exe
Allows controls to be double mapped on keyboard
Adds option in controls menu to disable mouse controls in helicopters
Adjusts keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles
Security Updates to deter cheating in multiplayer
Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting
Fixes a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game
Remove Rockstar Games Social Club application
Separate RGSC application no longer required to launch game
Social Club login now occurs during the launch process
A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented
Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density)
Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows
User-configurable graphics settings have been added for shadow control
New system-intensive benchmarks have been added under the Graphics menu
User gameplay captures can now be used for benchmarking using the command line
Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers
Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am
Fix floating street textures
Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
The Moon has been implemented with simulated lunar phases
Fixed a bug causing tree leaves to look transparent
Fixed a bug that prevented uploading of rendered videos to Social Club when attaching certain music tracks
Fixed for clip capture "OFF" slowdowns occurring when near water's edge
Exposed "detonate" in custom key mapping options menu for Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned so users can remap "down" arrow key -
morzsi555 #52393 Downgrade of the steamversion of GTAIV to 1.0.4.0. De a legegyszerűbb, ha letöltöd a kedvenc warez oldaladról, feltelepíted egy másik mappába, felrakod az 1.0.4.0 patchet rá. A steamessel meg tudsz multizni, a warez verzióval meg a singleplayert nyomod. -
hegege #52392 És mit tegyen az aki steamen vete meg a gammát?Uninsaljam le ?Ha ujra felrakom a felpatchelt verziót tölti le automatán... -
ateskiraly #52391 helló mindenki! Egy olyan problémám akadt, h a object.ini fájlt hová kell másolnom???
Mert egy házat akarok berakni a game-ba
a válaszokat előre is köszönöm -
#52390 Én jól elvagyok vele. És inkább a játék javításai legyenek fent mint egy hülye grafikai effekt... -
morzsi555 #52389 Akkor éljél együtt vele, 1.3-ban még több lesz, és egy rakás effekt hiányzik, ha 1.0.7.0 patchre rakod. De amúgy a read me-ben is benne van:
It works perfectly on 1.0.4.0 / 1.0.3.0 / 1.0.0.4 GTA 4 PATCH
It works but without all the effects because of using ENB 0082 version on 1.0.6.0/1.0.7.0 PATCH -
#52388 Mit is? Azt hogy néha piros az ég ha vizszintesbe rakom a kamerát? Együtt tudok vele élni. -
morzsi555 #52387 Videó alapján nem lett jobb, Light Shafts sincs már benne. Maradok az 1.25-nél. És aki továbbra is 1.0.7.0 patchre rakja rá az meg is érdemli a grafikai bugokat amiket kap majd.