Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • totyak
    Első kérdésem a GTA IV-hez kapcsolódik.

- Alapvetően Xp-n játszottam, onnan másoltam a mentett játékomat. Feltettem a win7-et, telepítettem a játékot, bemásoltam a mentett játékomat a megfelelő helyre, aztán indítottam. Mikor a live-ba léptem be, újra kérte a cd kulcsot (ugye először telepítésnél kérte). Kérdésem, hogy ez így rendben van-e?

A többi kérdésem nem a GTA IV-re, hanem az EfLC-re vonatkozik (tudom, hogy van fóruma annak is, de nem nagyon látogatják).

- Az lenne a kérdésem, hogy van-e hozzá no dvd patch vagy crack, hogy ne kelljen mindig benn lennie a lemeznek, de tudjak Live-on játszani, trófeákat gyűjteni (eredeti játék)?
    - Másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha a GTA IV-et indítom és azon belül akarom indítani az EfLC valamelyik játékát, akkor miért vág be hibaüzenetet? Az EfLC játékok csak úgy indulnak el, hogy a Launck EfLC.exe-t indítom, mivel a gay tony-nak, meg a lost and damned-nak sem rakott ikont.
    - Miért nincs az EfLC-nek is revoke.exe-je? Ennek a kulcsát nem kell visszavonni?

- Az utolsó kérdés pedig nem is annyira kérdés, inkább csak kíváncsi vagyok. Alapvetően a játék dombor nyomott felirattal és aranyozott betűkkel jelent meg. Valóban van olyan kiadás, ahol nem aranyozottak a betűk?