azzal a csávoval még aki visszanéz rám a tükörből XDD amugy nem vagyok ennyire tüskés általában, csak a fanatik idegesitő a hype-al meg a várakozással, és mikor kijön akkor megy a nagy elborulás :) ez egy játék. semmi más :D
amivel elégedett voltam? azért van ám olyan is :) csak igy az asztalrol szemezgetve, cod4-ben hatalmas a hangulat, jo a multi, pörgős, szép. Supreme Commander és Company of Heroes. mindkettő döbbenetesen jó stratégia két teljesen különböző megközelítésben. és gyönyörüek. C&C hatalmas feeling, nosztalgia, jol néz ki, pörgős játékmenet, sok egység, jó multi, de kevés map. aztán... Vegas 1-2, nagyon jo team orientált stratégiai shooter. nagyon jo a csapatjátékhoz. és egész jol néz ki.TDU megunhatatlan adrenalin és száguldás, jol néz ki. kormánnyal istenkirály. LFS hivatalosan S2 pack-al megvéve a szim-ek királya, bár a graf már lejárt, az élmény hatalmas. Crysis techdemónak és vidkártya izzasztásnak tökéletes. story végigtol és elfelejt, multi felejtős, mert nemsok embernek van gépe hozzá. Bioshock szimplán jopofa volt, ugy mint a Timeshift. mindegyik jo kis egyedi játék, szorakozni de nem hosszutávon, egyszernézős. GRAW2 ha nagyon uncsi a nap, lehet multiban dögleni, annyira nehéz. de jok a ficsörök, szép, és izgis a multi. CS Source.... már uncsi de jo volt. World inn Conflict is jo kis stratégia de haverok nem szeretik mert nehézkes, sztem elég fasza kis game :) na ezekkel pl elégedett vagyok :DD
Kandurex, hidd el nem láttál még irigynek :DDD nem egy box-ra irigykedek, nem azért nem veszek mert nem futja hanem mert nem látom értelmét :)