Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • wander01
    én tegnap este JÁTSZOTTAM VELE boxon. kemény 50 perc után eldöntöttem magamban, hogy tökéletesen ráérek megvárni a pc-s verziot belőle, mert a régiekhez képest kicsit jobban néz ki, de abszolut nem vert földhöz. konzol az konzol, megvannak a határai. egyszerüen gyülölöm mikor annyira alul van a kamera, hogy nem látsz a kocsi elé. bugos kissé, és ami a legelszomoritobb, hogy a grafika szar. mint csomo másik játékban boxon. ami közvetlenül elöttem van, az jó, világos, de 30 méterre már tök sötét minden. legyen nappal vagy éjszaka a játékban. SZAR! nem lehet egy jot zuzni a kocsival, mert egyrészt nem tudod a szar, tulságosan alacsony kameranézet miatt hogy mi van előtted. a másik hogy a távoli sötétség miatt azt sem látod merre megy az ut kb a kocsi elött 15 méterre. mikor már látod nincs az az isten hogy bevedd a kanyart. a kocsik fizikája sztem egész jó, olyan gta-s mint volt :) szóval ennyi. kiprobáltam, anyáztam, és eldöntöttem hogy majd meglessük pc-n, ott majd ttalán kinéz valahogyan :) ha tényleg jo a multimóka, talán meg is veszem. Ja és mielött beszol valaki hogy ne 35-ös videoton tévén probáljam ki legközelebb, 108 centis fullHD samsung lcd tv-n toltuk, és basztattuk a graf beállitásokat is rendesen, de nem segitett. szóval GTA4 konzol edisön

utána hatalmas oltás volt két gitárral zuzni a GH3-at, messze jobban élveztem