Lenne néhány kérdésem a multy achievementekkel kapcsolatban.
- A Teamplayer nevű achinál meg kell ölni 5 ellenfelet valamilyen ranked csapatjátékban. Ennek az 5 ellenfélnek különbözőnek kell lennie vagy lehet ugyan az a személy ötször?
- A Top Of The Food Chain achinál is ugyan ez a kérdésem. A 20 pisztollyal megölt ember lehet hússzor egy személy?
- A Top The Midnight Club achinál 20 ranked versenyt kell megnyerni. Ezeknek különböző pályán kell meglenniük vagy ha hússzor ugyan azon a versenyen nyerek, az is jó?
- A Wanted nevű achinál a 10-es rang 5millió dollár. Ezt bármikor elérem, megkapom az achit vagy egy játék alatt kellene ennyit összeszedni (szerintem az nem is lehetséges)?
- Az Auf Wiedersehen Petrovic achinál minden ranked módban, versenyen és Cops'n Crooks módban is nyerni kell mindkét oldalon. Ezt azt jelenti, hogy nekem az összes utcai versenyt (14db), az összes motorcsónak versenyt (4db), az összes helikopter versenyt (10db), az összes Free race-t (10db) és az összes Cannonball run-t (10db) meg kell nyernem Race és GTA Race módban, valamint minden ranked módban nyernem kell egyszer, illetve a Cops 'n Crooks-nál All for One és One for All módban is nyernem kell rendőrként és bűnözőként is?
- A Taking It For The Team achinál az összes ranked csapatjátékban nyerni kell. Vagyis Team Mafiya Work, Team Deathmatch, Team Car Jack City, Cops' N Crooks (mindkét oldalon), Turf War módokban. Ezek esetében elég, ha a mi csapatunk nyer vagy a csapaton belül nekem kell, hogy a legtöbb pontom legyen?
A többi achi érthető. Bár attól tartok, hogy ezeket nem nagyon fogom már megszerezni, mert szinte soha nem találni játékosokat.