-
akkor lássunk még pár hozászólást., különböző fórumozóktól:
"A játéktól meg leesett az állam."
"azért beszarás hogy a játékbeli tv-ben/neten milyen komoly tartalmak vannak, ilyen több 10perces "műsorok, rajzfilmek mennek, a popupolás meg hangyafasznyi a mass effecthez képest szerintem"
Nah srácok...ez a játék valami KEGYETLEN...egyszerűen állkeresős...nem is tudom mikor éltem át utóljára egy játék után ilyen KATARZISt.. :D De most halál komolyan. Annyi biztos: BE-FOG-TOK-SZAR-NI! Ez hétszentség... :) Szerintem egyértelmű, hogy év játéka, már most 2 óra gamelés után.
Nah akkor egy élménybeszámoló, kisebb-nagyobb spoilerekkel..."
"Egyebkent siman meg fogja kapni a maximalis pontot. Ez egy csoda. Nem viccelek."
"Tehát hihetelen, hogy mennyire überrészletes a játék...mész az utcán, telefonálnak..hallod amit beszél a telefonba az illető...akkor pl. parkban öreg papik locsolnak, söpörnek...esznek az utcán az emberek, várnak...akkor vannak ilyen nők, akiknek tele van a kezük szatyrokkal..és még sorolhatnám. Pl. volt ilyen, hogy megyek az úton, hallom amint bömböl a zene a verdában; egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi szemetet dobott ki az ablakon :D Lestem ám... Aztán volt olyan is, hogy láttam, amint a rendőrök elkaptak egy gyilkost az utcán: a faszira fegyvert tartottak, majd betuszkolták a kocsiba, és elhúztak.. :D
Nah és ugyebár van telefonod is. Erre kapsz SMS-t, felhív a barátnőd, vagy Roman, ha szarban van. Vagy esetleg ha el akarnak hívni bowlingozni/billiárdozni/strip clubba hívni, stb..., akkor felhívnak telón, s ott válaszhatsz, hogy elfogadod vagy sem. Tudsz rajta még csengőhangot is állítani.. :) Meg bármilyen számot hívni, pl 911...
Én fel is hívtam, és a rendőröket hívtam ki...Niko elmondta, hogy melyik utcában van pontosan, majd a rendőrök pár mp múlva meg is érkeztek. Kiszáll egy kövér disznó...kérdi mi a probléma...Niko kussol :D Majd mondja a fakabát: ha volt is probléma, mostanra valószínűleg elhárult. Visszaszállt, és elviharzott. A járókelők sokkal élethűbben reagálnak mindenre...ha nekiütközöl valakinek a verdájának, akkor valószínűleg ki fog szállni pofázni neked...de az is lehet, hogy kiszed, és jól elintéz. :D Mellesleg az autók nagyon reálisan törnek/karcolódnak, és ha mondjuk belehajtasz egy épület falába, akkor ott így bereped a fal. :) Most így ennyi jutott eszembe...még nagyon az elején vagyok, de már most hihetetlen, hogy mennyire innoatív a játék. :) Azt már meg sem említem, hogy végig az az érzésed, hogy te egy kis szar vagy a városban, mert annyira gigantikus nagy hozzád képest..pedig még csak egy kis része van megnyitva ugyebár. :)"
"Én nálam tökéletesen fut szal én eddig semmi hibát nem találtam...."
és még vághatnám befelé napestig..mások csak észreveszik a pozitívumokat is....