Én tegnap délután az EFLC-ben (mert ugye az alapjátékom elbaszódott. :D Hiányzik Niko. :D) Kipróbáltam a helikopterkirándulást (másodszor) láttam a bejáratot hogy sorba álltak az emberek. Gondoltam hogy az őr átengedi őket ha megérkezett a következő heli. Vártam 5 percet hogy meginduljon a sor, (Be volt kapcsolva a Real Time Duration opció) A várakozás közben Luis cigizett. :D (Smoking Mod) mikor még mindig nem jött, átmentem a soron. De akkor már halottam a közeledő helikopter hangját, és kiszálltak az utasok a járműből és átengedték a sorban állókat, és beszálltak abba a helikopterbe és az pedig elment. Hát ez nagyon jól van kitalálva ez a "rendszer". Ebben a játékban a városban van élet! A Mafia 2-ben nincs! :D Na, beszálltam abba a helibe utasként ami még állt a parton, és a kalauz olyan dolgokat mondott Liberty City-ről amit még nem is sejtettem! Példa:"Íme a Middle Park ahol tavaly csak 68 gyilkosság történt. Ez aztán rekord! ----> Ezt hogy érthette? Ez volt az a helyszín ahol legkevesebb, vagy legtöbb gyilkosság történt? :O
A Real Time Duration opció hasznos, de mégsem olyan érzés mintha valós időben mászkálnánk a városban Hogy miért? Mert a város nem valós méretarányú. Hát gondolhatjátok hogy helikopterkirándulás helyéről a Luis házáig taxival, nem sietve, csúcsforgalomban az út 7 perc??? Hát valójában 10-15 (dugókat beszámítva annál több) percnek kell lennie! (Ez a véleményem)