Az első benyomás alapján kicsit túl nagy volt a hype...
- nagyon oda figyel ránk a környezet: amikor a bárpulton átmászott a srác, a drága pultos tovább törölgette a poharait...nó komment. Semmi "What are ya doin' fool ?!"
- amikor a piros terepjáró lopás zajlik igen szánalmas ahogy a 3 ember szinte robot mintára egyszerre mozogva fut utánad, már-már egymásba lógva. Az viszont tetszett amikor kiszállt a sofőr és azt mondja "I'll gonna beat ya real good" - mint a jó öreg Szupercsapatos Mr T Murdock-hoz :D
- az autók fizikája kicsit érdekes...az talán még ok hogy a tesónk tragacsa össze vissza dül/hullámzik kanyarban, de hogy a sok-sok tonnás amcsi SUV...
- amikor kilépsz a klubból jönnek a zsaruk, ha futsz azonnal lőnek...fegyvered nincs, nem közeledtél hozzájuk fenyegetően. Reális mi...na de ez a bün városa ugye, nem túl rendesek a zsaruk. A körözöttségi szintet nem láttam, de hogy ez nem volt magas az is biztos...szóval még mindig érvényes a " lerúgtam egy öregasszonyt egy csillagom van de lelő a 'crooked ass cop'..."
- A nagyon szép, jó verekedős "lock on" rendszer tiszta true crime, talán kicsit jobb...de ahogy rúgja a földön a szerencsétlent és mellé rúgsz, de bemozdul a srác akkor is háááát...
- az ugrálás olyan mint a GTA3-ban volt ^^
- a HUD tényleg minimális a hp mutatót a térképhez tenni jó ötlet volt.
- Ja és a motoros jelenet amikor Niko előveszi a semmiből a sisakot, azon jót mosolyogtam:D
Na de hagyjuk, GTA, nem tökéletes, nem volt soha az, nem is lesz. Nem a hibátlanságáért szeretjük...jó ez, várom PC-re, jöjjön minél előbb. :)