Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ryder62
    Sztem meg legyen bőven forgalom. Emléxem a vice cityt is azért utáltam mert alig volt forgalom. Ha már grand theft auto azaz nagy kocslopás akkor ne kelljen a fél mapon keresztül futni hogy végre jöjjön egy mazsola akit kirángathatok a volán mögül és megléphetek a zsaruk elöl. A vice city ebben nagyon alulmúlja a társait. Sőt még arra is eméxem hogy nagy széles forgalmas út, délutáni órák, tiszta idő, és itt ott egy-egy kocsi... csak azt ne mondjátok hogy mindenki a standon van mikor tök üres. :D

Ellenben sztem a rockstarnak ideje lenne kiadni egy új vice city-t, minimum gta 4-es fizikával, grafikával. Hatalmasat ütne ahogy a pálmafák levelei mozognának a szélben, tű éles árnyékot vetnének mi pedig félárnyékban hogy nehogy kiégesse a szemünket a hdr meg minden egyéb , lődözünk a zsarukra, drogbandákra. Feladatunkat letudva ideje beugrani a cadillac ülésébe hogy elhúzzuk a csíkot a naplementében.
    Tudom hogy az original vice city magasra tette a lécet de azt valjuk be hogy anno a gta3 nagyot durrantott és most a gta4 azaz majdnem a gta3 rimékje is felülmulta az eredeti liberty cityben játszódó részt. Egyszóval jó vóna mán egy vice cityt új motorban látni.