Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • red bull
    Igen-igen ezt írtam én is, csak kihagytam véletlen egy pontot a mondat végéről, nem gondoltam volna hogy ilyen félreérhetővé tud válni egy mondat ha nincs pont, vagy épp egy vessző is elég lett volna, na de hagyjuk a nyelvtant szerintem.
    A processzort pedig nem én, hanem van 1 nagyon jó barátom aki több mint 15 éve sz.gépekkel foglalkozik és mindenhez ért, meg hát van is hozzá agya, én tuti nem nyúlnék hozzá, tehát itt is figyelmetlen voltam. Most újítottam nem régen a gépem, biztos nem hiányozna hogy kisüljön egy 20-30 ezres proci vagy nem tudom mennyi volt...
    a commandline txt -ben nekem alapól van vagy 4 parancs, és közöttük a novblank is, a háttérben futó alkalmazások pedig levannak zérózva és az msconfig ba is bevan állítva hogy csak az induljon automatikusan a rendszerrel együtt ami télleg létfontosságú. a vírusírtómat sosem kapcsolom ki, a netet se szoktam kihúzni, vagy épp letiltani mert ugyanaz kb, fps mérő pedig a simple native trainerbe van, de ezt is csak azért használom hogy kocsikat tudjak spawnolni, meg épp az időjárást változtatni az fps miatt mert sokat jelent mien az időjárás a játékban. Mindenesetre köszönöm a válaszokat és hogy próbáltál(tatok) segíteni.

Ui.:
    "Bronx South": Pont egy (Sapphire)ATI HD5750 kártya van a gépbe, ugyhogy 1 probléma megoldva, a proci tuningolásával fogok vmit kezdeni szerintem...