Szerintem vegyél vissza kicsit az effectekből. Pl a látótávolság. Nem tudom milyen graffal játszol de ha pl visszaveszel 100-ból mondjuk 80-ra az még nem is olyan feltűnő de és kicsit javul. Nekem az EFLC írtó szarul fut , közepes grafikán 20 -25 fps és a látótáv 50. Ha felhúztam 70-re már 15-20 fps között mozgott a játék.
Amúgy nem tudom ki hogy van vele de nem gondoltam volna hogy az alapjáték után képesek voltak még optimalizálatlanabb játékot kiadni. A GTA 4 az alap (tehát semmi patch) futott 30 fps-el max graffon egyedül a textura volt medium. Ellenben az EFLC amint már írtam közepes graf mellet produkál 20-25 fps-t úgy hogy az árnyék kegyetlenül undorító (még az alap gta4-ét is alulmúlja) és néhány textúra mintha low poly lenne pedig mediumon van itt is a textúra. Pl az egyik zöld tábla ami azt mutatja melyik város negyed merre van, a feliratot nem lehet elolvasni rajta. Full mosottas. Ellenben egy másik ugyan ilyen táblán tű élesek a betűk. Sőt már az út textúráján is észrevettem ilyen eltéréseket. Azért ilyen a sima GTA 4 -ben nem volt.