Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • red bull
    Igazad van egyébként, de nekem jol fut a játék, szinte akadásmentesen (20-30 fps, este 30-35), viszont ha extra napos idő van 10 fps el lejebb megy a dolog, és kicsit nyomasztó számomra folyton felhős, napos felhős, esős , stb időjárásokban játszani, nekem télleg csak 5-10 fps kéne. 4 magos procim van egyébként az "aláírásomban" egy nagyon-nagyon régi gép config van hogyha onnan következtettél. és télleg még 1 szer egyetértek amit irtál de szerintem tuti van valami megoldás ami dob fps t valami progi vagy valami ami segít a gépnek több százalékát kihasználni vagy valami , nekem valami ilyesmi kéne.... :S ha valaki tud szolgálni valami hasonlóval akkor pls help

Ui.: Feri02: A proci húzás sem segít? Mert simán tudnék rajta huzni nem is keveset ugy hogy óvatosba tehát hogy ne süljön el, csak vennem kéne egy hűtőt ... az meg nem olyan drága szóval hogyha arról van szó egy ilyennel lehet beújítok... mert ezeket a 4 magos procikat olvastam hogy alapból ugy csinálják hogy hagynak még benne egy kis lehetőséget :D