Lenne egy igen nagy problémám! :( 3. napja szenvedek ezzel a k*rva GTA-val..Eredeti példányom van,és mikor megvettem,feltelepítettem,gond nélkül működött!Aztán úgy adódott,hogy a gépemet formáznom kellett,felkerült egy másik win7,és egyszerűen nem akar azóta működni! Ilyeneket csinál pl,hogy a dvd-olvasó mintha szenvedne vele,többször telepítés közben ilyet írt ki,hogy CRC hiba,pedig egy karc nincs a lemezeken!Aztán ez a probléma megszűnt,nagy nehezen feltelepíti a cuccot..Utána nagy nehezen a játék is elindul,intrót elnyom,elkezdem az első küldetést,és ilyen idióta mód szaggat...Próbáltam patch-elni,de utána a dvd-s probléma jön elő,a no dvd cracket ha meg felteszem,valami .dll hibát jelez ki..Próbáltam razor verzióval is,és az sem működik,szóval ki vagyok idegileg,mert ilyen nincs,hogy SE az eredeti,SE a warez verzióval nem tudok játszani...Főleg úgy,hogy 1hónappal ezelőtt még gyönyörűen futott ugyanezen a gépen..Kínomban már visszatettem az éjjel azt a win7-et amivel akkor toltam,de ugyanezek a problémák jelentkeznek..Tudtok valamit segíteni,egyáltalán hallottatok már ilyenről?:SS