Ezt csak azért hoztam fel,mert SA-ban néhány küldetés valóban kihívás volt. Itt egyet se tudok kiemelni,egy küldetés tetszett,a bankrablásos,de az is olyan hülyén lett megoldva. Menj ki,ölj le 200 rendőr,aztán menekülj el:) sok küldetés mintha össze lett volna csapva,részletekre nem nagyon figyeltek.
Ez az utolsó küldetés is egy vicc volt,sima helikopterrel normálisan tudtam közlekedni,ezzel a vadászhelikopterrel meg elsőre azt se tudtam,hogy mi történik,annyira érzékeny volt,ezért estem bele a vízbe:D másodszorra meg követtem a csónakot,lőttem,igaz el se találtam... aztán engem kilőtt,csónak magától kigyullad,letette magától,s annyi...
Most hajtok a 100% felé,de ezek a Véletlenszerű rejtett emberek,vagy mik,érdekesek. Mert kerestem hozzá térképet,merrefelé vannak,de fele nincs is ott. Hiába csinálom meg az első küldetésüket,második helyszínen nem jelennek meg :\ Pedig már csak 8% hiányzik.
Karakterekre meg visszatérve, Brucie nagyon adta,nekem ő tetszett legjobban . Kár,h olyan sok küldetést nem kaptunk tőle,mert lenyomott olyan szövegeket,h sírtam :D Vagy ott volt Bernie asszem,az a meleg,hát mikor megjelent a mólónál kis sapkában h vigyük piknikezni... felnevettem :D:D Szóval ezek csak színesítik a játékot.