Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A tagot ki lehet ütni, jó ütemben kell elhajolni (space) az ütései elõl.
púúúúú
Bemész rendõrautóval... elkötöd a buszt, még mielõtt elindulna és elviszed egy kikötõbe õket
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
remélem hogy jó helyen vagyok...
Episodes from Liberty City csinálgatom 1ik feladat a rabszállító-bol (gondolom) kell majd kiszabadítani 2 macskajancsit viszont nem tudom +csinálni!
Vagy is hogy kell ezt +csinálni???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Lenne egy problémám.
Visszamentem verekedni, de a 3.körben egy pasi baseball ütõvel jön. És lever.
Hogy tudok én is egy baseball ütõt elõvenni és leverni? Vagy egyáltalán le tudom verni pusztakézzel?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"...then use the -memrestrict commandline.
Please do not use any other commandlines as they may override the effects of this one.
Make a file called commandline.txt and add -memrestrict ########### .
Place it into the install directory then run the game as normal.
Replace the ########### with one of the following
-memrestrict 188743680 LOW TEXTURES (256M Video Cards)
-memrestrict 209715200
-memrestrict 230686720
-memrestrict 262144000 MED TEXTURES (512M Video Cards)
-memrestrict 293601280
-memrestrict 314572800
-memrestrict 629145600 HIGH TEXTURES (1Gig+ Video Cards)
-memrestrict 650117120
-memrestrict 681574400"
Azt akarja közölni az elején, hogy a commandline.txt-ben ne szerepeljen semmi, csupán a "-memrestrict
Mert nem tudom lehet-e ígyis értelmezni, hogy így nézzen ki a commandline:
"-memrestrict
-memrestrict
Vagy ez utóbbi valszeg értelmetlenség? 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Másoknak pedig a 2x jobb gépükön sem fut jól. Így már egy ideje passzolom az ilyen kérdésekre való válaszokat, egyszerûen nincs logika a dologban😊
Az biztos, hogy 1GB-os VGA, 4magos CPU és 4GB RAM az aminek igazán örül a játék, de mint írtam az enyémmel sincs probléma.
[merlinw.org]
TDU NICK:anudis0000[hun]
Amúgy most a procim 3GHz-re van húzva, ha húznék még rajta jobban menne vagy inkább 1GB-os VGA kéne neki már?
[merlinw.org]
Van valami parancs tudtommal amivel be lehet állítani hogy mennyi legyen a VGA memória vagy mi a szösz.. most nekem 512... ennyit is lát a játék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Oda tetted, ahol a GTAIV.exe és a LaunchGTAIV. exe is van?
Gõzt használóknal ez itt van: "\steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV"
Kreskedelmi verziót haználóknál pedig "..\Rockstar\GTAIV\", azt hiszem.
Place the "dsound.dll", "scripthook.dll", "firstperson.asi", "firstperson.ini" and lastly the "systemtimesync.asi" files into your root GTA IV folder, the one which has the exe's "LaunchGTAIV.exe" and "GTAIV.exe".
For steam users this is in: "..\steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV\
For retail users this is in: "..\Rockstar\GTAIV\" I believe.
\"Erről van szó!\"
TDU NICK:anudis0000[hun]
efektíve új vagyok itt ebbe a topikba de a játékba koránt sem régen sokat toltam tettem kiegészítõket is be meg ilyenek csak meguntam de most ujjra felraktam és lenne egy kérdésem : mégpedig az hogy van ez a car spawner és ez asszen 1.0.2-(vagy valami ilyesmi) peccsel mûködik csak viszont ha ezt fölteszem ezt a peccset akkor nem tudok pl leülni a számítógéphez küldetések közbe ha hívnija kéne engem valakinek akkor nem hív szóval így meghülyiti a játékot ezért szeretném kérdezni hogy erre van e már valami orvosság mert anno olvastam fórumokon hogy nem csak én vagyok így ezzel :S szóval válaszotokat várom remélem van már rá valami megoldás
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
[merlinw.org]
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
[merlinw.org]
púúúúú
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢