Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bajgunar
    Nemtom nektek miért ocsmányak ezek a MOD-ok, meg miért cikizitek, fikázzátok a magyarítást.
    Az eredeti grafikához képest 100x szebb lett a grafika és a sebessége meg szinte alig csökkent.
    Nem mind 1, hogy 3x olyan messzire ellátsz és még meg is jelennek a tárgyak, meg mindennek szebbek a színei, textúrái, élethűbb a kép, nem olyan mint az eredeti fos, retek árnyék, meg színtelen fakó élettelen világ.
    A magyarítás, meg olyan amien (huu belelóg a betü a jelbe, meg ü van néhol ú helyett.)
    Legyen ez a legkisebb probléma (aki pro angolból, ne szedje le, de ne is fikázza!).
    Aki meg nem perfect angolos, igen is nagyon jól esik megérteni a game sztoriját, meg egyes feladatokat.
    Ha meg szar lenne a MOD-olás, meg mindenki angolul beszélne a földön, NEM csinálnák.
    Se a modokat se a magyarítást. Én sem vagyok perfect angol, kb 3 mondatból 1et megértettem.
    Most ujratettem a játékot a magyarítás miatt, és végigviszem még 1x, ugy h mindent végigolvasok.
    Plusz feltuningoltam egy kis optikai tuningal. Hát 100x élvezetesebb lett, mint a gyári game.
    Valahol olvastam, h kiröhögték, meg rögtön törölte is a magyarítást, mikor meglátta hogy a betöltő képek közt a Parlament, Hősök tere stb. van. Ettől most szar lett a játék? Elment tölle a kedved, mert átalakították?
    Engem abszolút nem rettentett el. (nagyanjáról is lehetett volna beletenni egy képet, akkor istenítette volna a magyarítást az is biztos)
    Köszönöm a HUNositokTeam-nek a magyarítást.
    Nah nem is írok többet.
    Csak megint az ellenzék
    Akinek nem tetszik, ne MOD-olja, meg ne magyarosítsa, na de NE is fikázza.
    Csipesz - Jó éjt.