54919
-
#48064 Srácok, egy kis OFF!
E6750 Inter Core 2 procim van, ami GTA4 alatt 70C felé, megy, szerintem nagyon sok, vagy nem? valaki 5let? -
#48063 Már várható volt egy ilyesmi felzördülés.
Azért ne idegeskedj, meg ne túlozz (100x szebb lett a grafika...)! -
#48062 amennyire szerinted elfogadhato, hogy neked bejonnek a valtoztatasok, modok, satobbik, legalabb annyira fogadd el masok velemenyet, miszerint masoknak nem minden szar tetszik, ennyi. -
#48061 hat... en mar nem mondok semmit sem. -
#48060 Nemtom nektek miért ocsmányak ezek a MOD-ok, meg miért cikizitek, fikázzátok a magyarítást.
Az eredeti grafikához képest 100x szebb lett a grafika és a sebessége meg szinte alig csökkent.
Nem mind 1, hogy 3x olyan messzire ellátsz és még meg is jelennek a tárgyak, meg mindennek szebbek a színei, textúrái, élethűbb a kép, nem olyan mint az eredeti fos, retek árnyék, meg színtelen fakó élettelen világ.
A magyarítás, meg olyan amien (huu belelóg a betü a jelbe, meg ü van néhol ú helyett.)
Legyen ez a legkisebb probléma (aki pro angolból, ne szedje le, de ne is fikázza!).
Aki meg nem perfect angolos, igen is nagyon jól esik megérteni a game sztoriját, meg egyes feladatokat.
Ha meg szar lenne a MOD-olás, meg mindenki angolul beszélne a földön, NEM csinálnák.
Se a modokat se a magyarítást. Én sem vagyok perfect angol, kb 3 mondatból 1et megértettem.
Most ujratettem a játékot a magyarítás miatt, és végigviszem még 1x, ugy h mindent végigolvasok.
Plusz feltuningoltam egy kis optikai tuningal. Hát 100x élvezetesebb lett, mint a gyári game.
Valahol olvastam, h kiröhögték, meg rögtön törölte is a magyarítást, mikor meglátta hogy a betöltő képek közt a Parlament, Hősök tere stb. van. Ettől most szar lett a játék? Elment tölle a kedved, mert átalakították?
Engem abszolút nem rettentett el. (nagyanjáról is lehetett volna beletenni egy képet, akkor istenítette volna a magyarítást az is biztos)
Köszönöm a HUNositokTeam-nek a magyarítást.
Nah nem is írok többet.
Csak megint az ellenzék
Akinek nem tetszik, ne MOD-olja, meg ne magyarosítsa, na de NE is fikázza.
Csipesz - Jó éjt. -
#48059 Beter City Textures by 0hiena0 , gta environment mod 5 , XTC's Sparkling Corona V.1a -val.
commandline.txt :
-norestrictions
-novblank
-nomemrestrict
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-noprecache
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-fullspecaudio
-noswapdelay
-dx10
-
#48058 Miért patchel-ted 1.05-re ha 1.07 a legfrissebb, és itt van a topikban a link is?:) -
Brinn #48057 4gb, win7 x64. most patcheltem 1.0.5-re, de ahogy látom van újabb. Nincs semmi butító mod? -
#48056 sztem meg olyan az 1. mint egy adáshibás TV :D -
#48055 Tudjuk, hogy neked csak ENB. :) -
#48054 Lenti képen az út brutális, de minden más valami mocskos ronda! -
strebacom #48053 És mik vannak fenn????
-
#48052 Aranyos a 4. képeden, ahogy a telefonon a "csütörtök" felirat belelóg a térerő jelző ikonba. :) -
#48051 Nah itt egy "zizis" esős kép. Sztem teljesen jó. Szép az effekt.
De sztem meg 100x szebb lett, mint a gyári graf.
Nekem ilyen, de tovább nem bíbelődök vele.
-
n3whous3 #48050 ja hogy te patch nélkül játszol?
1. lehet amiatt is tetű a progi
2. mennyi ramod van? -
Brinn #48049 Na, azon felül hogy lol vmi más? Nincs vmi mod? Olyan h ne csak 5 opció legyen a grafikai beállításoknál? Vagy valami ami jobban butítja? -
strebacom #48048 Valamivel szebb, de már kezdem unni a fabrikálást....
-
n3whous3 #48047 de placebónak ezek szerint megteszi, mert mégis azt hitted, hogy szebb lett :D -
strebacom #48046 Mármint a modra gondolsz....lehet valahogy nem szép....
-
n3whous3 #48045 -
Brinn #48044 gtfo -
RYO21 #48043 Egyiket sem tölti be. -
n3whous3 #48042 lol -
Brinn #48041 Üdv! Egy Acer 7745G-m van, i5-430m cpu, hd5850 1gb vga. A játék benchmarkja 13 fps-t írt és a yougamers.com a teszt ezt írta:
Yes! Your system meets the minimum requirements for Grand Theft Auto IV.
It should run on your computer, but you may have to play at a low resolution and/or turn down visual settings for acceptable performance. To improve the experience, note that...
Your computer has a dual core processor. A quad core processor is recommended.
The overall performance of your processor and video card is below the recommended requirements.
The performance of your processor is below the recommended requirements.
The performance of your video card is below the recommended requirements.
Mindent low-ra vettem, kb úgy néz ki mint a ViceCity és még ígyis akad... Mit tudnék vele kezdeni? :S -
Szabi1991 #48040 szerintem ronda. -
n3whous3 #48039 semmivel nem szebb, mint eredetileg, vagy csak minimálisan
linkeltetek itt korábban pár érdekes modot, de ahogy látom nem nagyon sikerül belőni őket -
strebacom #48038 No alakul ez......(Extreme Graphics and Realism)
-
#48037 Environmentből melyik részeket? Bocs ha ennyire kérdezgetlek, kiváncsi vagyok csak :D -
wednes #48036 Nem, nincs mod. Próbáltam már offline meg online accal is. Volt, hogy nem is voltam játékban, kint voltam a menübe, elugrottam 5 percre és mire visszajöttem már asztal fogadott. Viszont most látom le lehet szedni egy kattintással a honosítást. Megpróbálom úgy. -
#48035 valami mod esetleg? általában ha modod van iszonyat sokszor kidob ilyne miatt -
wednes #48034 Hali. Valamiért engem rövid úton mindig kivág a játék exe hibára hivatkozva. Most már nagyon idegesítő. Legújabb Patch, Win7 64bit, és a magyarítás is fenn van. Lehet az okozza a hibát, de ilyen visszajelzést másnál nem láttam. -
#48033 Most csak Better Cities + Environment 5 bizonyos részeit. EFLC-hez semmit. -
#48032 en nem is tudom szavakkal leirni, mikor lattam ennel borzalmasabbat eletemben.
-
#48031 Még a végén lehet hozzá sem nyúlok a játékhoz, most leszedtem én is a Better City textrures pakkot, de nem tudom, hogy ebbe szarabbul néznek-e ki a fák, mint az alapjátékban, mert arra emlékszem, hogy anno az Ultimate texture pakk eléggé látványosan le 2D-sítette néhol a lombokat, ami kihatott az egész felületnek a világítására, árnyékolására is, ami elég hülyén kinéző összképet alkotott.
Na meg erre az egészre akkoriban ráküldtem az akkori Environment mod-ot is, ami még inkább kirajzolta ezt a "látványosságot", a további, korábban leírt látványrombolások mellett.
A magyarítás is olvasom, hogy sokkal jobb is lehetett volna, ha kevesebb időt fordítanak rá...vagy másik megoldásként picivel többet, aminek eredményeként egy olyan telepítővel kiadni a cuccot, amiben választhatunk, hogy mit kívánunk magyarítani, de ajándék lónak...
Arra mindenképp jó, hogy kijátszuk újra a játékot (minél gyorsabban, hogy ne rögzüljenek az autó nevek :)), figyelve a szövegekre, de végigjátszás után azonnal eltávolítás. -
#48030 Igen, én is tudtam, csak fáradtan írtam és "gondolom" helyett gondolom olyasmit akartam írni, hogy "látni".
Amúgy szerény véleményem, de szerintem tényleg nem érdemes kísérletezgetned tovább a játékkal, ahogyan kinézett a #47969-as pontodban, úgy bőven jól néz ki és még fel is ismerhető benne a GTA IV ránézésre. :) -
Vlala #48029 Ismertek olyan modot TLaD alá, ami versenyen kívül is engedi a baseballütő használatát motoron? Poén lenne. -
#48028 Jogos, nekem is steamen van... :) -
Sponnyabob #48027 Köszi, tényleg ez volt a baja, de azóta már újra telepítettem, és most frissítettem a patchelés előtt és úgy lett jó. Amúgy ez a magyarítás nagyon jó lett, egész más lett így a játék, bár a lényeget eddig is értettem, de komolyan így mintha egy másik játékkal játszanék, ajánlom mindenkinek. -
Gary #48026 A Steam is letöltős, nem? -
#48025 Google, vagy fáradj át a warez topikba érdeklődni. Itt a társaság zöme megvásárolta.