Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Ezt írja ki:
Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egybõl is csak 20 fps-el fut tõle a játék. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Valaki tudja h miért van az h trainert akarok a játékba de nemtöltibe,van scripthook,asi loader.
nem tölti be a speedo-t se.pedig régen xp-n ment minden(most win7van).
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
szerintem egész jók😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A versenyeknél nagyon ott van a Road Rash fíling😄
Nah meg ez a küldetés, amikor elizabetának dolgozol és ugyan azt a küldetést kell lejátszani, mint a 4ben, csak itt Nico mellett😊
Tényleg... sok ilyen lesz benne? Ugye nem függ össze azért nagyon a két játék, hogy ne értsek egyes insider poénokat... mert nem vittem végig a 4et, sztem még a feléig sem😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ezt nem ide akartad?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Azt már el sem tudom képzelni, milyen információtartalommal bír számodra😊
[merlinw.org]
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
púúúúú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy meg tudnátok mondani, hogy mik a fõbb különbségek az alapjáték és az episodes között?
Mmint a storyn kívül... ilyenre gondolok pl, hogy ejtõernyõ😄