Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Gary
    Csak a kötözködés kedvéért de hol vannak az árnyékok? Az autók, az épületek, az út, minden csodaszép, de... így olyan, mintha az emberek és a járművek a levegőben lógnának.

Más.
    Nemrég kezdtem a játékot és rájöttem, hogy kiöregedtem abból, hogy működő crak-et keressek, próbálgassak (már nem találom kihívásnak, inkább idegesít), így megvettem a körúton. Föltettem, aktiváltam, offline live felhasználóval és innen a NODVD-vel működött. Amikor az 1.0.6-os javítást ráengedtem, már nem indult (az 1.0.7-essel sem). Az eredeti LaunchgtaIV.exe-vel sem. Nem szólt semmit csak kilépett. A GTAIV.exe-vel indítva már beszédesebb volt az xlive.dll-ben talált hibát. A Live-ot a hivatalos oldalról próbáltam telepíteni, de nekem azokra, amiket telepíteni akart (messenger, mail, stb.), ezen a gépen nincs szükségem, így kerestem mást. Erre, az xlive.dll problémára a XLIVELESS 0.999-beta7 a megoldás, amit innen lehet levadászni.
    Kérdés a hibához, hogy miért kell a "szürke" zónából megoldást keresnem, ha eredeti a játékom, eredeti XPSP3-at használok? Persze, hagyhattam volna a fenébe, mint volt ilyen hozzászóló is, de ha már fizettem érte, akkor játszani is akarok vele, nem csak porfogónak használni.