Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW

Napi monológ:)

Homofóbia is egy mai divatbetegség. Amióta ember van a földön, vannak melegek is. Ez egy genetikai mutáció. Nem egészséges ugyan, de nem is káros. Az hogy az utóbbi évtizedekben ennyire előtérbe kerültek az a médiának köszönhető. Ez mondjuk faji téren szerencsés lehet - az elfogadottság miatt, lásd pl. feketék és fehérek - ebben az esetben viszont valóban nem az, hiszen abszolút magánügyről, személyes szféráról van szó.
    (ezért nem értem én sem, mikor pl. egy sztár vallomást tesz a világ felé, hogy meleg - értelmes embert nem érdekli. Legyen az, egészségére)

Tehát:

- Egyik "egészséges" embernek sem tetszik hidd el. Viszont együtt kell élni vele. Immár évezredek óta.
    - Azok a melegek akik teszik-veszik magukat azokat nem szeretjük, de általában nem is a heterok között forognak.
    - Azok a melegek akik nem adják elő magukat, azokkal semmi baj, hiszen semmi közünk a nemi életükhöz, ők is ugyanolyan emberek, mint mi.
    - A hetero-k sokszor sokkal "gusztustalanabb" dolgokat művelnek a magánéletben mint a melegek.

Ismerek 1-2 meleg srácot, teljesen normálisak, jó fejek. Attól hogy valaki a körtét szereti és nem az almát, arról egyrészt nem tehet, másrészt a magánügye. Persze amennyiben nem erőlteti rád. Ez pedig a ritkább.

Egyébként a melegek valamiért sokkal szociálisabbak (szexualitástól függetlenül), nem véletlenül van olyan sok meleg igen magas pozícióban (és most nem kell az összeszopta magának hülyeség).

Tehát a probléma nem az, hogy liberális hülyék vagyunk, hanem hogy sztereotípiáid vannak. Feltételezem annyit tudsz a melegekről, amit a TV-ben látsz, a büdös életben nem találkoztál még egyel sem. Hidd el, ugyanolyan emberek mint mi. És amíg ő nem kérdezi meg, melyik kezeddel rángatod a botodat, neked sincs semmi közöd, hogy ő kivel mit csinál otthon.

Lehet szabad szellemű vagyok - ami jó tulajdonság a mai világban - vagyok, de inkább azt mondom, hogy előítéletek nélkül nyugodtabb az élet. Általában akkor foglalkozunk mások (nemi, egyéb) életével, ha a sajátunk romokban hever. Vagy, ha unatkozunk. Persze okos ember sosem unatkozik.

Nekem sem a szívem csücskei, de nem foglalkozom velük. Utálni nem utálom őket, mert ők is emberek, éás nem ártottak nekem. Logikusan én sem nézek melegekről szóló filmeket, viszont vígjátékokban, GTA-ban a karikatúrisztikus jelenlétük, inkább színfolt, mint zavaró tényező.