54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tomo05
    Dokumetumok/Rockstar Games/GTA IV/savagames
  • Robi546
    Csa all!!!!!
    Én csak azt szeretném hogy a GTA 4-ben hova kell tenni a Save Game-kat ?????? A Rendes GTA 4
  • tomo05
    még nyomtam a gay tony-val de ha megtalálom a klubot biztos hogy benézek(AK47-el)+ még annyi ha valaki "ilyen modern" akkor tartsa titokba és ne vonuljon föl!
  • Aaron1212
    Egy-két dologban igazad van.

Csak abban nem hogy színfolt lenne a játékban a jelenlétük.
  • tomo05
    szerintem nincsen jogsija..:D:D :)
  • sztoncsi
    Ittasan, vagy csak nincsen jogsija? :DD
  • n3whous3
    elég most már az offból
  • Gary
    [OFF]

Alapul véve a hozzászólásodat és a statisztikai adatokat, csak annyit szúrnék közbe, hogy 100% az esélye annak, hogy Aaron1212 és mindenki más is már találkozott melegekkel, csak nem tud róla, mert nem derül ki első, második, sokadik pillantásra sem.

[ON]
  • SZilaJMaGGoT
    Bizony, Bernie-n kegyetlenül sokat lehet szakadni!!! :D
  • MerlinW

Napi monológ:)

Homofóbia is egy mai divatbetegség. Amióta ember van a földön, vannak melegek is. Ez egy genetikai mutáció. Nem egészséges ugyan, de nem is káros. Az hogy az utóbbi évtizedekben ennyire előtérbe kerültek az a médiának köszönhető. Ez mondjuk faji téren szerencsés lehet - az elfogadottság miatt, lásd pl. feketék és fehérek - ebben az esetben viszont valóban nem az, hiszen abszolút magánügyről, személyes szféráról van szó.
    (ezért nem értem én sem, mikor pl. egy sztár vallomást tesz a világ felé, hogy meleg - értelmes embert nem érdekli. Legyen az, egészségére)

Tehát:

- Egyik "egészséges" embernek sem tetszik hidd el. Viszont együtt kell élni vele. Immár évezredek óta.
    - Azok a melegek akik teszik-veszik magukat azokat nem szeretjük, de általában nem is a heterok között forognak.
    - Azok a melegek akik nem adják elő magukat, azokkal semmi baj, hiszen semmi közünk a nemi életükhöz, ők is ugyanolyan emberek, mint mi.
    - A hetero-k sokszor sokkal "gusztustalanabb" dolgokat művelnek a magánéletben mint a melegek.

Ismerek 1-2 meleg srácot, teljesen normálisak, jó fejek. Attól hogy valaki a körtét szereti és nem az almát, arról egyrészt nem tehet, másrészt a magánügye. Persze amennyiben nem erőlteti rád. Ez pedig a ritkább.

Egyébként a melegek valamiért sokkal szociálisabbak (szexualitástól függetlenül), nem véletlenül van olyan sok meleg igen magas pozícióban (és most nem kell az összeszopta magának hülyeség).

Tehát a probléma nem az, hogy liberális hülyék vagyunk, hanem hogy sztereotípiáid vannak. Feltételezem annyit tudsz a melegekről, amit a TV-ben látsz, a büdös életben nem találkoztál még egyel sem. Hidd el, ugyanolyan emberek mint mi. És amíg ő nem kérdezi meg, melyik kezeddel rángatod a botodat, neked sincs semmi közöd, hogy ő kivel mit csinál otthon.

Lehet szabad szellemű vagyok - ami jó tulajdonság a mai világban - vagyok, de inkább azt mondom, hogy előítéletek nélkül nyugodtabb az élet. Általában akkor foglalkozunk mások (nemi, egyéb) életével, ha a sajátunk romokban hever. Vagy, ha unatkozunk. Persze okos ember sosem unatkozik.

Nekem sem a szívem csücskei, de nem foglalkozom velük. Utálni nem utálom őket, mert ők is emberek, éás nem ártottak nekem. Logikusan én sem nézek melegekről szóló filmeket, viszont vígjátékokban, GTA-ban a karikatúrisztikus jelenlétük, inkább színfolt, mint zavaró tényező.
  • Gary
    Hmm...

Ejnye, hol látsz Te olyanokat? (szög a zsákból? :Ð)
    Tudod, nem kell egyik OLYAN oldalon sem azt állítanod, hogy elmúltál 18!
    Esetleg, ne nézz oda!
    Most gyakorolhatsz:
  • Aaron1212
    Nem tehetek róla hogy rám jön az undor mikor azonos nem szarságot látok.
    Az én szemeim még nem olyan edzettek mint egyeseké.
    Ennyit erről.
  • SZilaJMaGGoT
    Köztudott, hogy aki ennyire elutasító az ilyen tartalmakkal szemben az az önmagában lappangó hajlamokat igyekszik elfojtani... :D
  • tomo05
    Bátyám játszott: :) XD

Én játszottam: :)

LOL
  • MerlinW
    Olvass vissza, legyél képben, aztán ítélkezz. Ugatni pedig...
  • n3whous3
    jól mondja pedig
  • The Protector
    Neked mi a fasz bajod van?te mindig normális emberke voltál.Most meg ugatsz mindenhol.Mi a baj?
  • ldavid
    eggyel régebbi driverrel nem próbáltad?
  • newc22
    Az is a baj hogy majd a magyarosítás meg az 1.7 es és 1.4 es verziót fogja támogatni..... :( Fuck! :)
  • bertino
    kersz zsebkendot ?
  • RYO21
    De azért tényleg gecik voltatok vele. Látszódik, hogy nyár van és otthon kockul mindenki.
  • Barny
    azabaja hogy nemtudom..tedd fel az 1.6-osat.viszont ha multizol az mar szivas
  • WhiteShark
    Éltem már pár évet, de még mindig megdöbbent az emberi hülyeség!
  • newc22
    Az miért van hogy az 1.6 os patchel tök jó a Gta de viszont az 1.7 es patchnél már tele van textúra hibákkal pl nincs híd az autók a levegőben közlekednek. 1 gigás MSI 5750 ATI videókarim van. Köszi a helpet..... ja és legújabb driver is van fent...
  • bertino
    ocsem. fail.
  • Nuclearity
    érdekes hogy a homokozástól és az ilyen dolgoktól félsz, de embereket ölni paszirozni az még belefér? :)

ezek a dolgok mindig is megtalálhatóak voltak gta ban... :)
  • MerlinW
    Most aztán jól kib@sztál velünk.
  • Aaron1212
    Ezek után már inkább egyik sztorival sem játszok....................
    Kösz hogy felvilágosítottatok.
  • Aaron1212
    Jó pár liberális hülye gyerek van itt.
    Rossz olvasni a hozzá szólásaitokat.

Egyébként a fob az egy latin kifejezés tudtommal ami valamitől való félelmet fejez ki.
    Esetemben a homo-fób .Bár inkább tőlük undorodom.
  • Nuclearity
    imádom mikor retard emberek trainerhez jutnak, ebböl különösen a magyarok a nagy kedvenceim. Tegnap is játszom épp, feljön egy magyar gyerek, és telespawnolta airportot skyliftel... mondanom sem kell, hogy az egész szerver crashelt...

az ilyenek kiidegelnek
  • fery02
    Hát még mindig ez a téma ma is. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Az még hagyján de homofóbia = látens homoszexualitás... :D
  • Nuclearity
    a 3. is, hisz a sima gta 4 ben is kell már az motoros csákóval nyomulni :D

továbbá Aaron1212 (remélem a 12 nem az életkorod) de akkor nehogy elkezdj élni, mert az életben is sokat fogsz szopni ;)
  • Vlala #47791
    Ez melyik mod?
  • spy803
    Ha ezért nem játszol a Tony-s epizóddal te nagyon éretlen 17 éves vagy még. Sokáig még az is maradsz.
  • WhiteShark
    Úristen!!!
  • xxxpaulxxx
    Azt elfelejtetted említeni, hogy a 2 történet összekötődik, hisz ToMi szeret haverkodni kopasz travi barátainkkal és néha lepippantja őket a csehó szutykos wcjében...
    De vannak persze a híres gang-bang minijátékok, csakis a külön ínyenceknek;)
  • MerlinW
    Óóó, a motorosban is összejönnek a bandatagok a klubban. Izzadt kopasz bőrdzsekis szekrények térdelnek a pult előtt. A végén meg kiderül, hogy az általad alakított főhős transzvesztita. Upsz, spoiler.
  • Aaron1212
    Azt már olvastam........és tényleg jó!

Egyébként akkor meg miről is beszélünk!
    Csak van akkor benne efféle dolgok szóval maradok a motorosnál.
  • n3whous3