Ragnar360#4658
HÁT EZ AKKORA FAKE GECCI,H MAJDNEM ÉNIS BEDŐLTEM NEKI :DDD
(és bocs a capsért)
OKOK AMIÉRT FAKE:
1.A tok az rendben van, de észrevehető egy apró baki még első nézésre is mégpedig: A TOK GERINCÉNÉL bebukott a csávó...MIVEL ODA NEM NYOMTATOTT RENDESEN, meg nem is volt valszeg elképzelése, h mit kéne, nézzétek meg, FEHÉR CSÍK/háttér és cska odavan írva, h grand theft auto IV, leri róla, a fehérség miatt, h kamu...ha megnézitek a többi X -es játék tokján a gerinc részt látjátok, hogy MILYEN SZISZTÉMA ALAPJÁN VAN AZON IS.
2. Nem véletlen az sem, hogy MIKOR KIVESZI A TOKBÓL A LEMEZT,AZ ALJÁT NEM LÁTNI,direkt úgy csinálja, h ne látszódjon, MERT UGYE ABBÓL egyből kiderül, h NEM GYÁRI LEMEZ
3. A zene...jó is lenne, hangulatos is lenne, csak a baj, h még énis ismerem a számot :D a szám címe : Sleep is Impossible , előadó nem jut eszembe, meg a discos körítés miatt se illik a képbe.
4.Nem semmiért csak artwörköket, főleg régebbieket mutat a videóba...mellesleg a Rockstar MIÓTA SZOKTA ARTWORKÖKKEL TELERAKNI a kedvcsináló videót a mondhatni introt is...MINDIG ingame jeleneteket mutat, a városból/ játékból ...amolyan fasza kis kedvcsinálóként.
5. Lezlie Benzies MIÓTA producer -.- LOL
én my360.hu-n láttam meg igy elöször ugy megijdetem tőle, h mondom mivan :D