Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • peterspam
    Üdv:

Először is bocs, de nem olvastam el az egész fórumot, fogalmam sincs hogy volt e már poszt ebben a témában. Ha igen akkor még egyszer elnézést, csak jószándékból szeretnék infót megosztani:)

Szóval:

Steames cinkosomnak gondja akadt a gta4 és a WGL összeröffentésével, íme egy megoldás ha valaki másnak is ilyen problémája lenne, és még nem lelt megoldásra.

A windows registry-ben kell majd matatni, szóval aki nem ért hozzá, az ne csinálja, aki meg ért az is csak a saját felelőségére.

Én ezt XP-Hun-on csináltam sp3-al.

A gond az volt, hogy a live azt mondta, hogy frissíteni akar, de aztán a frissítés nem sikerült mert a hun-os XP-re nem jó a hotfix.

Registry-ben (regedit.exe) az alábbi dolgot írjuk át:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)

eddig 040e volt, most írjuk át 0409-re

vezérlőpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk be az USA-t valamint az időzónát is tegyük oda (jobb alsó sarokban az órára dupla-klikk, és ott)

Windows újraindítása.

Először is kell majd egy olyan live-os account, amiben a nemzetiségnek az Amerikait adtuk meg. Ha a live-ban úgy csináltunk accountot hogy Hungary-t jelöltük meg a tartozkodási helynek, akkor az az account sajna bukta, kell egy új.

A Rockstart-Social-Club-ban csinált account-unkat is állítsuk át amerikaira

Live frissítést tegyük fel, most már menni fog.

Windows újraindítása.

Live-ot indítsuk el, jelentkezzünk be, Live zárjuk be

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language\InstallLanguage (legalul lesz)

A 0409-et, most írjuk vissza 040e-re

vezérlőpultban a "Területi és nyelvi beállítások"-ban a Földrajzi helynél állítsuk vissza a dolgot Magyarországra, valamint az időzónát is tegyük vissza GMT+1-re.

Windows újraindítása.

most már össze lehet engedni a Live-ot meg a Rockstar Social Group-ot egymással, és ha megszerették egymást, akkor akár a Social group-ban vissza is lehet a nemzetiséget állítani Magyarra, nem lesz gond.

Sok sikert:)