Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Segítség! valamikért nem mûködik a telefonban az a funkció, hogy nem csak hívunk valakit, hanem bombát robbantunk,vagy elhívjuk biliárdozni stb.....tehát csak hívni lehet, és pl. a gerry-s küldetésnél,ahol fel kéne robbantanom egy autót, nem tudok mit csinálni... mi lehet az oka???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Zan
Szia!

Hogyan kell a blurt meg a csillogást csökkenteni a Realis m modban?mert ha azt lehet csökkenteni,rakom vissza,mert amúgy nagyon szépre sikeredett,csak nekem már túlságosan is homályban úszott a játék!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ronso

ez csak mert tetszett.

Sakkoo.......Baszkiiii

Suprának meg a veyronnak is el van bazva a méretaránya... ha már az evo x-et nem tetted be emiatt 😊
szépek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ronso
szivesen.

Sakkoo.......Baszkiiii

MerlinW
Import autók😊 Most pedig miután hajnal van lefekszünk aludni😊

[merlinw.org]

DJ Skyline
engem igen. 😊 pár kép:

MerlinW
#40700-ben leírtam a sorrendet. A telepítés pedig mind a három szóban forgó modban le van írva szájbarágósan a readme-ben. Egyébként kettõ csak sima bemásolós, Realism mód pedig telepítõs next, next. Semmi extra.

[merlinw.org]

ha van idõd írhatnál egy szájbarágós tutorialt ezeknek a modoknak a telepítésérõl. melyiket, mikor, hogy, stb. elég jól néz ki, szívesen kipróbálnám, olvasgattam visszafele is de nem igazán értettem meg az egészet, hogy mit hogyan.

rooney8
nagyon jó ez a simple native trainer 😄 jó sokáig elbohóckodtam vele... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Máté94
Nem gyõzött meg😞
fery02
Én személy szerint ezt a hozzászólásodat mentettem ki magamnak. Jól fog még jönni, ha lejön minden. 😊

Bár RapidShare Plus 4-el van egy kis problémám: csak harmad sebességgel tölti kb a cuccokat, nem tudom miért. :S Ha esetleg erre tud valaki valami megoldást, nyugodtan írhat...akár pm-be is, hogy kerüljük az OFF-ot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DJ Skyline
must have, a modell iszonyatosan minõségi, San Andreasból a konvertálás (gondolom én, mivel ott is megtalálható ugyanez a modell)

Blekk Síp
Vmi ötlet nincs arra, hogy nekem miért nem mûködi ka commandline.txt?
Csak úgy jó, ha a parancsikonba írom de úgy elég macerás, és ki sem fér minden amit szeretnék.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ezer kösz, nagyon sokat segítettél, laza vagy!
annyi, hogy én nem a system32 könyvtárba másoltam be, hanem a program files/rockstargames játék könyvtárába, és így is mûködik.
ronso
bocs a sok hsz ért.....ha igy sem müködik akkor nem tudok segiteni..ja és a gombkiosztást nem lehet állitani csak ahogy ö adja...joccakát

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso

igy lehet jobban látszik

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
én mind a 4et betettem a windows sistem 32 be
és nálam megy
viszont arra figyelj,hogy ha más játékkal akarsz játszani (fifa,vagy más autós) akkor 2 db gamepadot érzékel,szóval akkor ki kell venni...

Sakkoo.......Baszkiiii

ja, hogy azt,
ok már szedem, köszönöm
köszi, leszedtem. és mi a teendõ ezekkel, bemásoltam mindent a gamekönyvtárba, kivéve az 1_3-as dll-t. Ha jól olvasom akkor a xinput9_1_0.dll-re van csak szükség. viszont az xinputtest-et ha elindítom nem reagál semmit a gamepad
ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477
vagy szedd le

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
elmondani nem tudom de msn-en elküldöm a 4 db file-t amit be kell másolni a system 32 be..és müködik a ggamepad

Sakkoo.......Baszkiiii

akkor hogy csináltad? elmondod? a logitech gamepad profiler szoftveréhez sem értek igazán. És az reális, hogy a játékban sehol nem találok olyat, hogy az alap controller a gamepad legyen mondjuk és ne a bill, meg az egér?
ronso
nem kell xpadder az baromság
én is logitech dual-al játszom és nem használok xpaddert

Sakkoo.......Baszkiiii

bertino
<#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

C-C-C-COMBO BREAKER!!!!

MerlinW
5. post, halál rám, de ezt még azért is😄

Nyami😊 (gtagaming.com)

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek, de oda van írva a kép fölé...

"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."

[merlinw.org]

MerlinW
Huhh, pontosan már nem tudom, variáltam sokmindent...

visualsettings.dat-al játszottam, Realism mod procobj.img-ét lecseréltem az Environment mod-osra, egy két dolgot visszamásoltam.

Lényeg, hogy elõször a Realism modot kell telepíteni, de azt is érdemes külön könyvtárba, nem a GTA-ba, így látszik mit ír felül, készíthetünk mentést. Utána az Environment-et, illetve ami kell belõle (én a main-t és a blue sky-t raktam bele).

(Ha az Ultimate textura csomag is megvan, akkor az legyen az elsõ, és utána a Realism)

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam nem volt sebességcsökkenés. A képek maximális beállítások mellett készültek.

3x:
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."

[merlinw.org]

MerlinW
Kicsi, nem kicsi, ez van😊

[merlinw.org]

Blekk Síp
És mit finomítottál rajtuk?
Meg tudod osztani?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Valaki legyen szíves mondja már el, hogy hogyan tudom összehozni a Logitech cordless rumblepad 2-met a Gta 4-el, mert nem akarok napokig a beállításokkal szenvedni. Xpadder-t már feltelepítettem, sõt még profile-t is találtam a játékhoz, de meg se moccan a játék gamepaddal.
tenkenorman
hmm nagyon szép. még a kedvemért mostazeccer ond el plz. mennyivel van kb kevesebb fps-ed mint alapból, ill hogy mien beállításokon jáccasz. köszi.

http://www.tenke.hu

eightmiles
Képek joak! Q7 is tetszik, de nem kicsi az egy picit? :S

ronso
én felülirtam vele a cuccot és semmi változást nem látok..se fps ben sem tükrözödésben..pffff

Sakkoo.......Baszkiiii

SL
#40620 valaki?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

kirol
A GTA Environment mod 4 -el a fák nagyon tréül néznek ki. 😞
Erre nincs valami jobb? Régi ne mtudom milyen ,de ne milyen beállított 2d-s fának tûntek.

HEMAXXI
honna tidnák letölteni belsö nézetet az 1.0.4.0-ás patch hez?

TDU NICK:anudis0000[hun]

jana4
üdv.
playstation egy kérdésem lenne 😄
honnan szerezted a radar módot?
elõre is kösz 😄

autok fényezésével?😄 CTRL+F12-t😄 simán benne hagytam a ENB series modot+feltettem a RealismIV-et

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

MerlinW
Ezen van még mit finomítani😊 Blur/glow effekt borzasztó.

Én átméreteztem (feleztem) a képeimet, így 100kbyte/darab.

[merlinw.org]

fery02
20kb-osra bármi képet olyan szinten le kéne butítanod, hogy felismerhetetlen lenne a végeredmény. Jelen helyzetben mi mindenképp jobban járunk, ha a szokásos módon rakod be a képeidet, vagy ha téged nagyon zavar, akkor elõfizetsz VIP-re.
Am mit csináltál az autók fényezésével...<#wow3>

Hali! Csináltam pár képet... Igaz ide nem tudom berakni mert nagyobb min 200kb... amugy meg tundá valaki mondnai hogy csináljak 20kb-os képet? 1680x1050-ben? hogy ide be tudja szurni?

Amugy itt van pár kép.. saját készitésü😄
GTA 41
GTA 42
GTA 43
40FPS.. semmit nem vesz le ez a mod..

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

HEMAXXI
cs sikerült meg csinálnom az 1.0.4.0 át és nem tom te melyik belsö nézetet használod tudnál rola egy linket mert az enyém nem jó

TDU NICK:anudis0000[hun]

De én nem azt kérdeztem hogy hogy kell berakni a jármûveket hanem hogy a 3. és a 4. patch mellé lehet-e betenni jármûveket mert nálam valami gubanc volt vele de nagyon tudtam vele foglalkozni mert kinyírta a gépem egy vírus és most próbálnám de nem tudom hogy érdemes-e egyáltalán. Azt tudom hogy a 2. patch-hez kell az a plugin amivel ki lehet kerülni a fájlok ellenõrzését de az a 3. és a 4. patch-el nem kompatibilis mert azt próbáltam. Szóval ha valaki érti mit akarok kérdezni akkor válaszoljon. Köszi

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Na jól van, szórakozzál itt velem. Ezeket már nekem is le kell szednem. 😄
Simán mehetne a FAQ-ba is ez mod kombó egy bõvebb kis leírással is akár. 😊