Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Hogyan kell a blurt meg a csillogást csökkenteni a Realis m modban?mert ha azt lehet csökkenteni,rakom vissza,mert amúgy nagyon szépre sikeredett,csak nekem már túlságosan is homályban úszott a játék!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bár RapidShare Plus 4-el van egy kis problémám: csak harmad sebességgel tölti kb a cuccokat, nem tudom miért. :S Ha esetleg erre tud valaki valami megoldást, nyugodtan írhat...akár pm-be is, hogy kerüljük az OFF-ot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak úgy jó, ha a parancsikonba írom de úgy elég macerás, és ki sem fér minden amit szeretnék.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
annyi, hogy én nem a system32 könyvtárba másoltam be, hanem a program files/rockstargames játék könyvtárába, és így is mûködik.
Sakkoo.......Baszkiiii
és nálam megy
viszont arra figyelj,hogy ha más játékkal akarsz játszani (fifa,vagy más autós) akkor 2 db gamepadot érzékel,szóval akkor ki kell venni...
Sakkoo.......Baszkiiii
ok már szedem, köszönöm
Sakkoo.......Baszkiiii
én is logitech dual-al játszom és nem használok xpaddert
Sakkoo.......Baszkiiii
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."
[merlinw.org]
visualsettings.dat-al játszottam, Realism mod procobj.img-ét lecseréltem az Environment mod-osra, egy két dolgot visszamásoltam.
Lényeg, hogy elõször a Realism modot kell telepíteni, de azt is érdemes külön könyvtárba, nem a GTA-ba, így látszik mit ír felül, készíthetünk mentést. Utána az Environment-et, illetve ami kell belõle (én a main-t és a blue sky-t raktam bele).
(Ha az Ultimate textura csomag is megvan, akkor az legyen az elsõ, és utána a Realism)
[merlinw.org]
3x:
"A minden max beállítások mellett 20-30fps-el ment, de csak a képek miatt állítottam be.
A látótávot és távoli részletességet le szoktam venni 50-re, minden más maxon, úgy 40-50fps-el fut a játék."
[merlinw.org]
Meg tudod osztani?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
http://www.tenke.hu
Sakkoo.......Baszkiiii
Erre nincs valami jobb? Régi ne mtudom milyen ,de ne milyen beállított 2d-s fának tûntek.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Én átméreteztem (feleztem) a képeimet, így 100kbyte/darab.
[merlinw.org]
Am mit csináltál az autók fényezésével...<#wow3>#wow3>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amugy itt van pár kép.. saját készitésü😄
GTA 41
GTA 42
GTA 43
40FPS.. semmit nem vesz le ez a mod..
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
TDU NICK:anudis0000[hun]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!