Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Eszméletlen jó, jobb mint a játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nesu
Kösszi mindenkinek !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Colton
hali! egy ujabb kedv csináló csináltam nézzétek meg és értékeljétek köszi!videot

a videonak 2:55-nél van vége csak valami hiba volt!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

DJ RX7

:3

jackcsabi
Csak be kell ülnöd a kormány mögé és ott csinálnod.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Nesu
Sziasztok !
BóVan 1 kérdésem !Egy képen láttam ,hogy a játékban lehet belsõ nézetbõl vezetni .
Nekem csak a motorháztetõrõl való vezetés élménye jut .
Valaki tudja mit kell tenni hogy a kormány mögûl élvezkedhessem ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

beraktam, thx!
SL

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

DJ RX7
Aki a sérülést szeretné módosítani az ebben az oszlopban lévõ - damagedone - értékeket kell átírja. A beszúrt képen már a módosított értékek láthatóak.

A súllyal is lehet szórakozni. A mass oszlopban lévõ adatokat kell átírni. Ahogy látjátok, nekem a Comet-em módosított. A sebessége megmarad ugyan úgy, de törni zúzni lehet vele más autókat, olyan szinten, hogy a te autód csak karcolódik.

<#worship>
pont most akartam kipróbálni pár kocsit, és gondoltam keresek hozzá pontos leírást hogy is kell belerakni, de igy már nem kell, köszi

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

5Dani
Kösz!

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

DJ RX7
térkép, teamspeak, nodvd mellé bemehet szerintem.

késõbb bemásolom
Lacee86
De tényleg menjen FAQ-ba, mert sokakat érdekel sztem. Majd ha végigvittem, engem is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ RX7
Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy mindenki csak saját felelõsségére végezze el és csináljon biztonsági mentéseket fájlokról pedig Word-ben mikor írtam azt is megfogalmaztam csak elfelejtettem becopy-zni.

DJ RX7
ezt raktam be én.

MerlinW
Import elõtt nem árt egy export, illetve a két dat fájlról is biztonsági mentést készíteni. "Olcsóbb" mint az újratelepítés😊

[merlinw.org]

Mehet a FAQ-ba 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ RX7
Jármû berakása GTA IV-be

Elsõ lépésben válasszuk ki a számunkra azt az jármûvet amelyiket be szeretnénk tenni. Gta Sa, Gta Vc modelljei nem kompatibilisek a GTA IV-vel ezért csakis Gta IV-hez való fájlokkal próbálkozzunk.

Szükségünk lesz egy programra amivel be tudjuk tenni a letöltött jármûvet. Ennek a programnak a neve: SparkIV - amit az alábbi linken le is tudsz tölteni:
http://www.gta-modding.it/area/index.php?act=view&id=292

Miután megvan a program tömörítsük ki a megfelelõ mappába. Ahogy elindítjuk a programot, az kéri, hogy mutassuk meg neki, hogy hol találja meg a GTAIV.exe fáljt.

Miután ez megtörtént már használatba is vehetjük.
Jelen esetben a Toyota Supra autóról lesz szó ami kitömörítés után így néz ki. Találhatunk benne 2 fájlt „sultanrs.wft” „sultanrs.wtd” Ezt a két fájlt fogjuk kicserélni az eredetivel. Jelen esetben a Sultan RS eredeti autót fogja nekünk lecserélni.

Ezután visszatérünk a programhoz, itt rákattintunk az „Open”-re majd kikeressük az vehicles.img fájlt
amit a - Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages – mappában találhatunk, és megnyitjuk.

Ha minden jól csináltunk ez kell, hogy fogadjon minket

Ezek utána a SparkIV programban rákattintunk az "Import"-ra majd megkeressük a kitömörített autó 2 fent említett
fájlját és egyenként beimportáljuk. Ha ezzel végeztünk kattintsunk a "Rebuild"-ra és utána pedig a "Save"-re

Ha ezekkel végeztünk, az autó 3D-s modelljét már importáltuk a GTA-ba ezek után még 1-2 fájlban való átírás maradt.

Keressük meg a „
carcols.dat” nevû fájlt. Ami jelent esetben itt található: Grand Theft Auto IV\common\data

Ha ez megvan Total Commander-ben bökjük rá az F4-et (billentyûn) majd Ctrl+F billentyûkombinációval kikeressük az adott autót - ez most Sultan RS - majd a letöltött és kicsomagolt autó mappájában találhatunk egy readme.txt fájlt ezt megnyitjuk megint F4-el, majd kijelöljük az adott sort és a carcols.dat nevû fájlba a megkeresett részbe beillesztjük. Majd kilépésnél elmentjük a módosításokat. Ezzel a mozdulattal kicseréltük az autó színét.

Következõ lépésben keressük meg a „Handling.dat” nevû fájlt. Ami itt található: Grand Theft Auto IV\common\data miután megtaláltuk ugyan úgy kell eljárnunk mint az elõzõnél. Megkeressük a kicsomagolt autó readme-jében a handling.dat-hoz tartozó sorunkat és beikkesztjük a megfelelõ Sultan RS helyére. Majd itt is kilépésnél elmentjük a módosításokat.

Köszönet: Neos7-nek és www.gta-modding.it-nek

[b]Mindenki csak saját felelõsségére végezze el a cseréket és mielõtt bármihez is hozzákezdenél, csinálj biztonsági másolatokat a fájlról!!![b]

MerlinW
TDU mindig tele van... Viszont egy Layer-en max 8 játékost láthatsz. GTA-ban sima szervdereket látsz mint bármelyik más játékban. Játéktípus, játékosok száma, stb. De lényegében ott is van mindig sok-sok aktív szerver mind ranked mind unranked kategóriában.

PS: Warez TDU-ról amivel lehet multizni még nem hallottam, GTA-val is max aktív Live accounttal.

[merlinw.org]

5Dani
Hali! Mielõtt írnál, olvasd át egyszer, htx.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Hali! AZ lenne akérdésem hogy Multiban kb menyien szoktak lenni sokan? azért kérdem mivel ebböl is létezik tört verzió ugy mint a Test Drive Unlimitedböl.. aztis megvetem 2K-ért a multija miadt és kb volt 10 ember azon a hatalmas területen😄
Jah igen és itt is Ameriaki címet kell megadni a Live regisztrálásakor? mit a Gears of War-ban?(asszem iesmi volt .. de lehte roszul emlékszem)
a Választ THX

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

5Dani
Azt hogy jobban törjenek a kocsik, hol buherálod?

Sziasztok!

Annál a résznél akadtam el mikor mennem kell interjúra és elõtte ugye öltönyt meg cipõt kell venni, h elegántos legyek! Hiába veszek v is cserélem le ami rajtam van nem enged be az épületbe mert az írja ki, h szép ruha kell még mindig...<#schmoll2>
Nuclearity
nekem is kéne dehát pénz kérdése az egész :S

na hali srácok. letöltöttem a játékot szigorúan csak kipróbálásra, mint láthatjátok a konfigom nem valami erõs...no mindegy....elindítottam a játékot, magától beállította a grafika opciókat, elég alacsonyra...Medium/Medium, 30%-os csúszkákkal....és hát szal épp annyira volt élvezhetõ, mint amennyire élvezhetetlen, de arra jó volt ez a próba, hogy belekóstoljak a játékba....kb. ha mindent levettem 1%-ra akkor futott elfogadható sebességen, ami annyit tesz, hogy rajtam már csak egy Quad Core, vagy egy erõsebb Core, esetleg az AMD új 3 vagy négymagosai segítenének...utóbbi az esélyesebb, mivel elég olcsók és jók a Phenom-ok...no mindegy...amúgy azt kell hogy mondjam, hogy sztem annyira nem is vészes a gépigénye...igaz, nagyobb a Crysisnál, nagyobb az Arma2-nél...de mondom....tudtam vele játszogatni....engem ami legjobban dühített, hogy a menü nagyon egyszerû, mintha semmi kreativitást nem vittek volna ennek kidolgozásában, illetve a borzalmas Autorun...nem si tudom hogy jöhetett létre az, hogy iylen kockák vannak betûk helyett....

Egy szó mint száz, jó játék, de itt mindenképpen erõsebb konfigra van szükség....talán nem ártana beszereznem 1 gigás VGA memóriát, mert bár a látótávolsággal nem volt gondom...de azért mégis....
szép, remélem lesz az alap autókat kicserélõ valódi mód <#vigyor3><#eljen>

Lacee86
Toyota Supra volt a kedvencem a Most Wanted-ban. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ Skyline
pár video a Supráról. egyik, másik. de az elsõ az jobban a lényegre tére.

DJ RX7
majd délután fogok készíteni egy részletes leírást az autó berakásról és módosításról, hogy könnyebb dolgok legyen az újregeknek

Igen végre beindult az autó biznisz xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ RX7
a link lemaradt. jobb oldalt van a sarokban van a download.

DJ RX7
itt a Toyota Supra "teszt" akit érdekli nézze meg egy 30mb-os kép pack.
a törés az nagy nulla szinte nem törik semmit az autó. vannak még apró hibái. pl.: az ajtó nem záródik be, de ez csak grafikai úton, fizikailag bezárja. egyébként a világítása, jelzõlámpák tökéletesek ha a gumi is a többi autóhoz képes válik le a felnirõl.
annyit hozzáteszek, hogy nekem módosítottak az autó sérülések. kb. 5x jobban törik az eredeti állapotnál és a Supra törését egy 90000 tonnás -modosított- Comet-el is próbáltam összetörni.
mielõtt megkérdezni valaki: a Supra törését is beállítottam úgy a többi autó szintjére annak ellenére, hogy a handling.dat-ban át kellett írni.

DJ RX7
a törés az szinte nulla felesleges is képeket beszúrnom.

DJ RX7
mindjárt tesztelem.

DJ RX7
meguntam félni

jackcsabi
😄DD

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

rooney8
olyan mintha kukorica lennél 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

TaRka0107
<#taps><#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DeerHunter01
Bebasztál e?

\"Erről van szó!\"

fook
??

rvn
Sztem már miden is szép a játék elõzõ vgammal ugy toltam.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

n3whous3
menni fog az

púúúúú

Galaxy 8800GT 512MB
MerlinW
Próbáld ki, alacsony-közepes beállításokkal valahogy menne. Kérdés, hogy pontosan milyen a VGA, de majd kiderül. Puding próbája az evés.

[merlinw.org]

Hali. a gépem ne mtúl erõs, de azért kipróbálná ma játékot...valsze szaggatna, és mindent le kéne vennem ,de mégis, ha nem fullon játszik az ember, menynire szép még úgy a játék? amúgy egy 2 magos, 2300Mhz-es amd-m van, és egy 512MB-os videókártyám és 2 giga RAM-om....
fery02
De ha egyszer tapasztalatból írja. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Igen régóta nem füstölnek el a procik. Ha túlmelegszik leáll magától, ha túl magas a freki, vagy valami túl van hajtva el sem indul a gép a BIOS visszaállítja a jó értékeket. Nehéz nehéz szétbarmolni a hardvert szoftveresen a mai alaplapokkal/procikkal.

[merlinw.org]

tommygear
nem füstöl el, ha nem ész nélkül kezded tuningolni
SL
nekem sem, elfüstöl a növeléstõl(tapasztalatból írom!).

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;