Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
kosz a valaszt

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sztoncsi
<#eljen>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

DeerHunter01
Lehet hogy tehetném feljebb de õszintén szólva nem is érdekel már :D
hagyom igy és kész, leszarom.
majd Win7-el kipróbálom

\"Errõl van szó!\"

DJ RX7
Nekem jóval gyengébb gépem van, de sokkal jobban fut mint neked, magasabb beállításokkal. :o

:3

DeerHunter01
Ezekkel a beállitásokkal jól megy, nagyon ritkán esik le az fps ,de akkoris csak pár mp-re.

\"Errõl van szó!\"

DeerHunter01

\"Errõl van szó!\"

ja, és az Independence fm-en van (mert ugye elvileg asszem ott kéne h legyen :D

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Sziasztok, megint van egy problémám!
(ELOLVASTAM A FAQ-OT) de nem segít.
Be akarok másolni zenéket, meg is történik a FAQ által leírt mappába, de nemtom a menüben beállítani, mert amikor rámegyek a SCAN-re, akkor az nem csinál semmit.
pls help, elõre is ty

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

LeventeV
neked hany fps korul mozog es milyen grafikai beallitasokon?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DeerHunter01
szerintem több fps-t nyernél egy új vga-val.
+2 gb ram-ot még vegyél bele.

\"Errõl van szó!\"

kérdés milyen gép kellene ahhoz hogy medium grafkon és a többi highon árnyék offon menjen szaggatás nélkül is (ugy értem per pill multiban ha rendörök is vannak akkor kicsit szaggat) és kellene vmi rá, h ne tegye AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2,41 GHz 2 GB Ram és 8600 GT (tom a VGA kevésnek mondható de nem akarok újat venni 20k ért mikor itt is irtátok, hogy 1-2 fps t nyerek vele csak...)

Oksa thx !

DeerHunter01
mert az 1.4-es patch magában "hordozza" az összes többit

\"Errõl van szó!\"

Sharks
Köszi a helpet!

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Oksa. Még annyit hogy az oldalon fel van tüntetve egy patch. Szóval a többi miért nem kell ?

Várom õket, minél több annál jobb! :)

fery02
Az ilyen apróságokért nagyobb a gépigénye az átlagosnál igen. :)
Fõleg a következõleg felöltött képeknél látszódnak majd a részletek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Amúgy ne csodálkozz hogy egyszerre jár a két óra. Egy négymagos proci nem hiába kell neki :)
Amúgy jó képet.Szeretek ilyeneket nézni, ha már játszani nem nagyon. :)

Épp ezaz hogy semmi:D

jackcsabi
Nem értem mi a baj a mobil órájával... :)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fery02
Loál! Valóban, el van takarva az L betû :DDDD

Holnap vagy ma tölthetek fel újabb adagot, kicsit szórakozgattunk öcsémmel a videószerkesztõvel és szerintem nagyon látványos képeket sikerült készíteni. :)

fery02
Köszi szépen! <#worship>

#37382 (Idavid): Igen, észrevettem közben. Csak hirtelen idegemben nem akartam elküldeni ugyanazt megint, átszerkesztve.

#37381 (Firerock): milyen piros betû? Én ha betallózás után rányomok a Feltöltésre, olyat reagál, mintha frissítésre nyomtam volna

Csak én hittem azt, hogy az utolsó elõtti képen a COCKTOWER feliratot kell nézni, majd mégse azt? xDDDD

eightmiles
Jók ;)

TommyC
"
Megint pár kép tõlem. :)

Éjszakai Deal Breaker-i pár másodperces csendélet

Néha ilyen is kell, sajnos kevésbé népszerûen a csónakok

P betû. :P

Júj! Ki a király? :D

Látkép

Egyszerû és...nem nagyszerû, de jól van az. :)

Imádom az estéket, fõleg a magasból

Itt valamelyest eléggé látszik a View Distance 0. :)

Jól jár a mobilunk órája. :)

Ezt meg már a videószerkesztõvel sikerült alkotnom. :D:DDD

"

dixitque deus fiat lux

Nuclearity
ha eredeti akkor revokold a licensed, ha tört akkor fos a cracked hozzá

mert az oldalak címét másoltad be, nem a képekét
Firerock
miva?
a piros szöveg alatt ottvan csak sima betûkkel
egyszerre többet is ki lehet jelölni is feltölteni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sharks
Sziasztok, feldobtam ezt a game-t, már elindítani is sikerült, de a kamera ilyen nyolcasokat ír le és ha beülök egy autóba, az padlógázzal megy, nem lehet vele megállni és füstöl a motorja... Vkinek hasonló tapasztalat? Vélemény?

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

és mér nem tölti be?<#nemtudom>

jackcsabi
Ja hogy nem tölt be :DDD

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Jöhetnek szerintem bármikor :)

fery02
Bocsi, ide ahova feltöltötted a hsz-odban lévõ képet, hol találtad meg azon a weboldalon?

fery02
Bocsássatok meg, most elmegyek ásni a hátsókertbe egy nagy gödröt.

fery02
Megint pár kép tõlem. :)

Éjszakai Deal Breaker-i pár másodperces csendélet

Néha ilyen is kell, sajnos kevésbé népszerûen a csónakok

P betû. :P

Júj! Ki a király? :D

Látkép

Egyszerû és...nem nagyszerû, de jól van az. :)

Imádom az estéket, fõleg a magasból

Itt valamelyest eléggé látszik a View Distance 0. :)

Jól jár a mobilunk órája. :)

Ezt meg már a videószerkesztõvel sikerült alkotnom. :D:DDD

magyarítás nincs még sajnos. a gépigényt pedig úgy hogy felteszed a patcheket meg a videókártyádhoz a legújabb drivert.

Szevasztok ! Magyarítás van már ? Tudnátok vmit ajánlani hogy mivel lehetne csökkenteni a játék gépigényét ? (szar optimalizálás miatt)

jó én adom az ötleteket:D máshoz ugyse értek.:D

rooney8
Várjuk a jelentkezõket :) Én "tudok" modellezni :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tommygear
<#eljen><#eljen>
tommygear
az is dejó lenne fúú :)
Legenda vagyok-os tényleg jó lenne.:D Hidak le lennének szakadva . nappal teljesen kihalt minden estére meg bekell zárkózni magunkat a safehausba. ahol lehetne gyúrni meg a németjuhászunkat etetni.xd Ha öngyilkos szeretnél lenni nyugodtan kimehetnél este zombit öldösni . De sötétebb helyekre nappal nemszabadna bemenni mert ugye ott laknak a zombik. szerintem rohadt jó lenne az a hangulat liberty cityben. hamár ugyis newyork koppintás.:D

totyak
Ok, hát akkor ezzel gyorsan megoldódott az én gondom is.

Ja meg még annyit kérdeznék, bár lehet, hogy nem ide kéne, hogy Intel vagy AMD proci jobb a játékhoz (már ha lehet ilyet egyáltalán eldönteni)? Csak azért kérdem, mert nézegetem itt az árlistákat, aztán az AMD procik elég jelentõsen olcsóbbak, mint Intel és most nem tudom mit vegyek. Amúgy elsõsorban játékra vásárolnám a cuccot.

Bocs az OFF-ért.

DeerHunter01
VEDD MEG NYUGODTAN MERT MOST MÁR JÓL MEGY :D
TUDJÁTOK MI VOLT A HIBA?
AMIKOR FELRAKTAM AZ 1.4 -ES PATCHET PLUSZ VALAMI RATYI CRACKET AKKOR HIBAÜZIVEL ELSZÁLLT ÉS ÁTÁLITOTTAM WINDOWS 98-AS MÓDBA :DDD
UJRARAKTAM DE AZON MARADT ÉS AZÉRT SZAGGATOTT : D
MOST VISTA "MÓD"BAN VAN ÉS TÖKÉLETESEN FUT MÁR!
ÉV FAIL-JA XD

\"Errõl van szó!\"

totyak
Lejjebb láttam, hogy ezzel a konfiggal szarul megy neked a játék. Most gondban vagyok, mert én szinte pont ugyan ilyet szerettem volna venni nemsoká (csak még kell egy kis zsé), annyi eltéréssel, hogy én 2Gb 1066-os RAM-ot tennék bele. Most akkor megéri ez nekem? Úgyértem csak nálad szarakodik ezen a konfigon vagy úgy általában?

jackcsabi
Nem lenne baj az az Afrika :) Ilyen gta stílusban nagyon is jó lenne :D

fery02
Szerencse, hogy különbözünk. Én pl a Vice city után már mást se várok, csak ugyanazt a környezetet, ezzel az új motorral. Afrikát meg nagyon nem kéne erõltetni. Valahogyan nagyon nem GTA-s helyszín. Nem is beszélve arról, hogy akkor emlékeztetne a Far Cry 2-re. :)

lehetne csinálni Legenda vagyok modot is
Az jónak hangzott amikor megláttam, csak az volt a gond hogy sokat szenvedte vele mire jó lett és hamar meguntam :D