Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
hagyom igy és kész, leszarom.
majd Win7-el kipróbálom
\"Errõl van szó!\"
:3
\"Errõl van szó!\"
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
(ELOLVASTAM A FAQ-OT) de nem segít.
Be akarok másolni zenéket, meg is történik a FAQ által leírt mappába, de nemtom a menüben beállítani, mert amikor rámegyek a SCAN-re, akkor az nem csinál semmit.
pls help, elõre is ty
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
+2 gb ram-ot még vegyél bele.
\"Errõl van szó!\"
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Fõleg a következõleg felöltött képeknél látszódnak majd a részletek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy jó képet.Szeretek ilyeneket nézni, ha már játszani nem nagyon. :)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Holnap vagy ma tölthetek fel újabb adagot, kicsit szórakozgattunk öcsémmel a videószerkesztõvel és szerintem nagyon látványos képeket sikerült készíteni. :)
#37382 (Idavid): Igen, észrevettem közben. Csak hirtelen idegemben nem akartam elküldeni ugyanazt megint, átszerkesztve.
#37381 (Firerock): milyen piros betû? Én ha betallózás után rányomok a Feltöltésre, olyat reagál, mintha frissítésre nyomtam volna
Megint pár kép tõlem. :)
Éjszakai Deal Breaker-i pár másodperces csendélet
Néha ilyen is kell, sajnos kevésbé népszerûen a csónakok
P betû. :P
Júj! Ki a király? :D
Látkép
Egyszerû és...nem nagyszerû, de jól van az. :)
Imádom az estéket, fõleg a magasból
Itt valamelyest eléggé látszik a View Distance 0. :)
Jól jár a mobilunk órája. :)
Ezt meg már a videószerkesztõvel sikerült alkotnom. :D:DDD
"
dixitque deus fiat lux
a piros szöveg alatt ottvan csak sima betûkkel
egyszerre többet is ki lehet jelölni is feltölteni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Éjszakai Deal Breaker-i pár másodperces csendélet
Néha ilyen is kell, sajnos kevésbé népszerûen a csónakok
P betû. :P
Júj! Ki a király? :D
Látkép
Egyszerû és...nem nagyszerû, de jól van az. :)
Imádom az estéket, fõleg a magasból
Itt valamelyest eléggé látszik a View Distance 0. :)
Jól jár a mobilunk órája. :)
Ezt meg már a videószerkesztõvel sikerült alkotnom. :D:DDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ja meg még annyit kérdeznék, bár lehet, hogy nem ide kéne, hogy Intel vagy AMD proci jobb a játékhoz (már ha lehet ilyet egyáltalán eldönteni)? Csak azért kérdem, mert nézegetem itt az árlistákat, aztán az AMD procik elég jelentõsen olcsóbbak, mint Intel és most nem tudom mit vegyek. Amúgy elsõsorban játékra vásárolnám a cuccot.
Bocs az OFF-ért.
TUDJÁTOK MI VOLT A HIBA?
AMIKOR FELRAKTAM AZ 1.4 -ES PATCHET PLUSZ VALAMI RATYI CRACKET AKKOR HIBAÜZIVEL ELSZÁLLT ÉS ÁTÁLITOTTAM WINDOWS 98-AS MÓDBA :DDD
UJRARAKTAM DE AZON MARADT ÉS AZÉRT SZAGGATOTT : D
MOST VISTA "MÓD"BAN VAN ÉS TÖKÉLETESEN FUT MÁR!
ÉV FAIL-JA XD
\"Errõl van szó!\"