Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ragnar360
    Elemzést megkezdtem.

Na ugye mondtam (meg ti is nyilvan láttátok) ,hogy van az a rész a vége elött mikor mintha visszatekernék a videót.
    Nos: KMPlayer-t hivtam segitségül. space= pause ,de ez nem volt elég ugyanis tényleg Framenként, azaz képkockánként kell ezen a részen meg főleg végigmenni.Akármilyen gyorsan nyomtam is le 2xer a space-t nem lehetek olyan gyors :D
    Fogtam , frame per sec opcióval ténylegesen játszattam ,helyesebben az F billentyű nyomására (mondjuk az se mind1 ,h nyomtam meg :D lol) framenként halad. ÉS A LÉNYEG : elég sok rejtett kép [ergo jelenet] van ezen a részen, míg igyis vagy 5x átmentem ezzel a módszerrel ezen a szakaszon és szinte mind1ik alkalommal új képet mutatott. Ha kedvem lesz majd capture-al kimentem őket és feldobom valahova, de sztem elöbb utóbb ugyis kinnt lesznek ezek.

HALKAN MEGJEGYZEM ,H A TRAILERBEN LÁTHATÓ VOLT MINDKÉT BOMBÁZÓ :
    LOLA ÉS ROMAN BARATNÖJE IS (sry ennek a nevére már nem emléxem) PERSZE NAGYON RÖVID IDEJIG :)
    Roman csaja a limuzinban ül Niko mellett. Lola pedig feltehetöleg vmi clubban a színpadon volt jelen mellette megy egy ezelött is ismert csávó.