Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • N6280HE
    Sziasztok!

Van egy kis gondom, nem tudom valakinél ez fellépett-e már. A szerettem volna online profilt csinálni a GTA 4-hez. Ezért meg csináltam magamnak a Windows ID-met és ezt hozzá is rendeltem a Rockstar Socialomhoz is, hogy az olyan szép. De a Games for Windows Live a következő bejelentkezésemet azzal fogadta, hogy egy frissités után tudok igy már csak tovább játszani, amit le is szedtem, telepitettem, és újra is inditottam a gépem ahogyan az ki volt irva. Azóta nincs profil se online játék. Sőt az egész gamet újra kell kezdenem. Eredeti CD Galaxisos játék számlával és diszdobozzal, nem warez. Nem értem ezt az egészet. Azt sem, hogy a Live profilomat miért az XBOX LIVE-ban kellett csinálnom a PC-n. Nincs is konzolom. De ezt a hibát dobja ki mindegy mivel próbálkozok. Már csináltam egy hotmail.com-os mailt is, hát ha az a baja de semmi :((((

Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE.

Nem tudom pontosan, hogy mi a gondja velem, bármely Windows ID-t igényló szolgáltatásba illetve oldalra be tudok lépni, csak a játékomba nem. :((