Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • shaddoc
    Hello. Sokan írják ezt a problémát, de ezek szerint nagyon sok mindentől függhet, hogy mitől megy jól a játék valaki gépén, másnál meg esetlegesen jobban. Nekem például fele annyi memóriám van 2.3Ghz-s processzorom régebbi videokártyám, s valamiért mégis nagyon jól be tudtam állítani a grafikát, s szépen is megy a játék. Nagyon sok múlik a látótávolságon meglátásom szerint, az az egyik fő tényező, én azt drasztikusan lecsökkentettem, s érdekes módon tökéletesen ellátni így is messzebbre, továbbá az autók mennyisége sem mindegy, és még van pár finomhangolási lehetőség. S persze az is érdekes, hogy sokszor, ha nullára leveszel valamit, attól is rosszabbul mehet a játék. Esetleg olvass vissza a fórumban, sok jó commandline-os tipp van (én személy szerint így használom: -availablevidmem=6.0 -norestrictions -novblank), s egyéb dolgokat sem árt megcsinálni a gépeden, mielőtt játszanál. Értem ezalatt a töredezettség mentesítést, s egyéb gép karbantartó programokat. Sok sikert, s remélem jól fog futni nálad is a játék! :-)