Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
#Make a new txt file named "command.txt" and place it in your
#"\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV" directory
#
#Then open your commandline.txt file with notepad. Copy and paste this post
#exactly into notepad and now save commandline.txt.
#
#Below are the available option and how to input them READ IT.
#
#
#Command Line Parameters
#
#Tools
#
#-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
#-help: Display list of all command line options
#
#Graphics
#
#-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
#-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
#-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
#-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
#-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
#-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
#-norestrictions: Do not limit graphics settings
#-width: Set width of main render window (default is 800)
#-height: Set height of main render window (default is 600)
#-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
#-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ ûframeLimit 1 = Locks down to 60HZ)
#-refreshrate: Set the refresh rate of main render window û Warning - Monitor must support (ex. ûrefreshrate 60)
#-fullscreen: Force fullscreen mode
#-windowed: Force windowed mode
#-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. ûavailablevidmem 0.9)
#-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
#
#Audio
#
#-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
#-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
#
#System
#
#-noprecache: Disable precache of resources
#-nomemrestrict: Disable memory restrictions -install the game and/or re-install DirectX
#
#How to add commands
#
#I have already put the "-norestrictions" command in for you
#To add a the form looks like this
#
#-norestrictions -novblank -renderquality 3 -windowed
#
#Okay the above line is just an example of the form i just put random
#commands in. Of course for those that wonder do not put the # at the
#beginning # means it is a comment and the program does not read comments
-norestrictions
Egy kérdésem lenne: jármû vezetésnél belehet állítani vhogy a nyilakra az irányítást? Zavar, hogy csak a WASD-vel lehet .
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Felpatcheltem 1.0.2.0-ig, rendesen megy a játék meg minden. Az a bajom hogy régen valahogy megcsináltam azt hogy: eredetileg 502MB ramot jelez a graphics optionsban(ilyenkor a játék akad highon), és valamilyen commanddal megoldottam hogy 900 valamennyit jelzett(ilyenkor már highon egyáltalán nem laggolt). Nos nem emlékszek erre a commandra, valahogy megszeretném oldani mert laggolva nem élvezetes a játék :S
Amúgy engem nagyon megfogott a története, az egyik legjobb történetü játék szerintem 😊 Sajnos a rosszabb befejezést választottam... de a vége nagyon drámai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1. unalmas helyszínt mutat
2. azt is egy "semmi különös" aspektusból, ami nem is szép
3. még a telefon is rajta van meg szöveg is, szóval telezsúfolt olyannal, ami még jobban elrontja a látványt.
púúúúú
Ezt is most csináltam, de SPOILERES, úgyhogy csak link:
http://i42.tinypic.com/2z67e6h.jpg
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hogy lehetséges az, hogy mindenki elbassza a mentéseit, meg live mappákat másol meg minden szar
MIKÖZBEN ha csak a save-t rakod fel, legújabb liveod van felrakva, akkor elsõ betöltéskor a gta letölti a netrõl a live profilet és minden ok...? Haver most rakta fel win7 alá újra és csak a gta mappája volt meg, bemásolta és kész. Ennyi. Mûködött.
púúúúú
Letöltöttem az XLIVE WRABBER programocskát, és bemásoltam a winrarban található XLIVE.dll a GTA4 mappába, és ez a progi ezt írja ki:
C:/WINDOWS/SÍSTEM32/XLIVE AND XLIVE.DLL.CAT
will to copied to
c:/dokuments and setting/ ... / ylive.dll and ylive.dll.ca
tRányomok az OK gombra és elvileg bemásolta. HANGSÚLYOZOM: ELVILEG -- De semmi. Most azt szeretném megkérdezni, hogy az YLIVE.dll fálj is letölthetõ? Vagy ez az Xlive.dll-el megfelelõ fálj.
OMSI FOREVER!!!
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Csak vannak azok, nézz szét jobban! Ha meg akarod mindet találni, akkor kötelezõ a térkép használat, ahol be vannak jelölve. 😛
azt vki megtudja mondani h mért van az, ha elinditom a játékot kiirja hogy a 'Secure Rom Launcher hibát észlelt és leáll.'? mit tudok ezzel csinálni?<#szomoru1>#szomoru1>
Az miért van hogy nem látom ezeket a Galambokat sehol a pályán?
A mentésem 94 százalékos és nem volt használva kód.
Vagy ez csak 1.0.3-as patchnél jön be?
Amúgy autótuning annyiból áll hogy van a gámához egy Vehicle Selector nevû kis progi amiben a kocsikra lehet ráválogatni milyen cuccok legyenek rajta már amelyikhez van (szárny,hûtõmaszk küszöb, toldatok, kipuff ) meg színezni lehet és utána megvenni.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Feltelepítettem a GTA4 és a(z) RGSC-t, és azt írja update-jam, oké, be instalálom az update-t és mégegyszer azt írja ki. Mi lehet a baj?
When the Games for Windows - LIVE software update is completed, please re-launch Grand Theft Auto IV to play.. Eddig soha nem kellet ujra instalálni a GTA4 Games For Windows - Live elött.
OMSI FOREVER!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
köszönöm
-mi lenne ha megbeszélnénk magyarok 1 idõpontot és 1 nagy partyt nyomnánk free modeba?
2. tûzfalat azóta kikapcsoltad? (bár ha be lenne kapcsolva, akkor egyáltalán nem menne)
egy tipp, hogy valami a neteddel olyan szar, hogy be se enged nagy ping, vagy bizonytalan kapcsolat miatt a rendszerbe.
púúúúú
továbbá mi lenne ha megbeszélnénk magyarok 1 idõpontot és 1 nagy partyt nyomnánk free modeba?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ