Sponnyabob#39341
Szóval mikor befejeződik a játék telepítése akkor van olyan hogy kiadási dátum ellenőrzése. Tehát kiírja hogy várjak amíg befejezi ekkor elmegy a csík 30%-ig ott megáll és kiírja hogy hiba történt az ellenőrzés közben és próbáljam újra. Oké. Újra próbálom akkor se megy akkor lentebb kiírja hogy ha újra jelentkezik a hiba akkor kattintsak ide akkor ott azt vettem ki gyenge angol tudásommal hogy kézileg is meg lehet csinálni az ellenőrzést. A dátum ellenőrző ablakában a bal alsó sarokban van olyan hogy Activate manually erre rákattintok és nem történik semmi csak megjelenik a homokóra az egér nyila mellett majd pár másodperc múlva eltűnik és nem történik semmi és ezen nem tudok átlépni. Mikor először telepítettem a játékot akkor sikerült az Activate manually gombbal ellenőriztetni de mikor be akartam lépni a játékba tehát rákattintottam a GTA IV ikonjára akkor ezt dobja ki mindig és minden alkalommal 30%-ig megy el a csík aztán semmit nem tudok csinálni. Remélem érthető így már hogy mi a problémám és ne haragudj ha nem helyes az írásom néhol vagy mindenhol vagy mit tudom én hány helyen de ez nem egy nyelvtan óra hanem egy fórum úgyhogy hagy legyem már pár hibám vagy akármennyi. Köszi szépen és várom a válaszokat hogyha tudtok valami megoldást.