Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lacee86
    Na jah, csak kicsit unalmas már, h a játék megjelenése után több mint fél évvel is ez a téma. Sztem jobb lenne, ha mindenki elfogadná, h ez a játék ilyen, kész, jobban optimalizálva már nem igen lesz; és próbálná élvezni. Jönnek pl. az olyan kérdések, h "nekem ilyen meg oylan kártyával/procival mér' csak ennyi meg annyi FPS-em van?" meg hasonlók: honnan a rákból tudjuk, nem mi vagyunk a programozók. Írjon konkrétumokat, nézzen körül neten (arra való), érdeklődjön akinek hasonló gépe van stb., próbáljon tenni ellene vmit. A másik halálom, mikor az árnyékokkal baszkolódnak, h mér' olyan, meg h a kocsi mér' nem fénylik így meg úgy, meg h a tőlem 2 km-re levő háznak az ablakában mér' nem látom a muskátlit meg hasonló szintű elmés kérdések... Akinek ilyen gondjai vannak az életben, az qvára unatkozik vagy nemtom. Na bocs, h ilyen hosszú lett, csak úgy jött. Várom a hurrogást/ netán egyetértést.

Crysis: sztem egy erős VGA elviszi azt jól, hacsak nem megint az értelmetlen 16000x9000-es felbontást meg 64x-es élsimítást, meg DX13-at vesszük full grafnak.