Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csá!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csá!
Csá!
Csá!
utóbbi patch-el sokat javítottak.
meg sokat elbasztak is, 512 VRAM-al rendelkezõ játékosok nagyrészének játszhatatlan, mivel folyton kifagy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Az itt letöltött GTA4 PC-s mentéseket hová kell másolnom??? (A dokument and setting local mappa nincs) És melyik gombbal kell a mobilt elõhozni és beütni a cheatet ami 10 jegyü számból áll? Köszönöm
Csá!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
1-2 mod belõle érdekelne.
púúúúú
Azt a játék miért csinálja hogy elinditom és start game ztán tölt tölt tölt és egyszer csak fogja magát és kilép és a windows hibát észlelt ezért leált... patch 1.0.3.0.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csá!
Ennek ellenére mondjuk én is Dwayne-t öltem meg. 😄 De már így utólag bánom. Magamból kiindulva gondoltam, jobb lesz neki így, hogy inkább nem szenved. Az a baj, hogy a lakására érve kezdtem csak el igazán gondolkodni, mikor ott állt elõttem. De akkor már sajnos valamiért a játék már nem engedte, hogy meggondoljam magamat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csá!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
attól ha csinálsz, az úgy nem lesz jó.
ha fel van telepitve a játék, akkor már magának létre hozott.
start menü: keresés és megkeresed.
vagy total commanderrel. általános iskola hetedik osztály, informatika óra: total commander keresés.+!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csá!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
púúúúú