-
Grifidos #38246 Ha tudnád mit írtál akkor nem írtad volna le, mert így hülyét csinálsz magadból.
Egyébként a 35-ös látotáv beállítást használom.
Mivel nem tudod miről van szó kicsit leegyszerűsítem neked.
Kimész az utcára, megnyomod a ESC-et és a grafikai beállításoknál húzgálod a csúszkát és nézed a külömbséget.
A 35-ös látótáv az alap kérótól kb a rendőrségig van, azzal hogy feltolod 100-ra vagy 50-re, kb nullla a grafikai különbség. Használhatod a tiltások feloldását és felránthatod te nyugodtan a VGA memória használatát akár 2 gigára is egy 512-es karinál, de azzal csak egy rakás grafikai bugot mondhatsz a magadénak és textúra hibákat de nem szebb grafikát.
"Igen, azt én is néztem, h mi a fenének csak ilyen grafon játszik, amikor van 50 FPS-e. Én biztos feltolnám a grafot, akár ha csak 30 FPS lenne addig is."
Na az ilyen beszólásokra:
Texture Quality: Medium 512-es VGA-nál csak ezt engedi gyárilag hack nélül
Texture Quality
A Texture Quality (textúraminőség) a játék tartalmának vizuális minőségét befolyásolja. A magas (High) beállítás 21-es View Distance mellett 600MB videomemóriát igényel, a felbontás (Video Mode) által elhasznált mellett. A legtöbb felhasználónak a közepes (Medium) beállítás ajánlott.
Texture Filter Quality: Highest Na ez határozza meg azt hogy hogy néz ki a játék
A textúraszűrés minősége, mely a játék világa megjelenítésének nagy részén használt. Ez általában anizotropikus szűrőként ismert. A legtöbb felhasználó számára közepes (medium) beállítás ajánlott, mely a konzolos verzióknál jobb eredményt eredményez.
View Distance: 35 Fent kivesézve ez terheli a vga memória felhasználását
View Distance
A View Distance (látótávolság) meghatározza azt a távolságot, amelyben a játék világának olyan objektumai, mint az épületek és autók láthatóvá válnak. Ezen opció emelése növeli a távolságot, amelynél a magas minőségű objektumok betöltődnek, és az ehhez szükséges memóriamennyiséget is. Ahhoz, hogy a legtöbb felhasználó számára optimálisan fusson a játék, korlátozások vannak beépítve. A 22 vagy magasabb érték a konzolverzióknál jobb eredményt produkál a PC-tulajdonosok számára.
Detail Distance: 70
Detail Distance
A Detail Distance (részletek távolsága) a környezet azon aspektusait skálázza, melyeket a View Distance nem, mint a növényzet, szemét, és más mozgatható objektumok. A 10-es érték egyezik meg a konzolos verziók teljesítményével. E beállításnak kevés kihatása van a memóriára.