Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
nekem is iszonyatosan akad, 9800 GT OC, E6300, és 2 GB 667Hz-es ramon. ráadásul hiába állítom minimálisra a grafikai beállításokat, akkor is.
Csak mert nálam ez a gyakorlatban úgy mûködik, hogy ha körözésem van, de a közelben sincs rendõr, taxiba szállva, a sofõr valamiért megérzi, hogy engem biztosan köröznek, és kiszáll a kocsiból. <#idiota>#idiota>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Alaplap: ASUS P5KC
Proci: Intel 6750E Core2 266GHZ*2
VGA: Gigabyte 9600GT
Memória: 2GB Kingston
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Your suffers will be legendary even in hell!
Az elõzõ küldetés végeztével, Ray feladatul adja nekünk hogy hívjuk fel unokatestvérünket, Roman-t, és közös ismerõsük segítségével találjunk meg egy bizonyos Floriant. Nagyon egyszerû, oké minden, hol a bökkenõ? Hát hogy most minden modern technikai vívmány nélkül, pusztán fülünkre hagyatkozva kell megtalálnunk Floriant, ehhez pedig segítségül kell hívnunk Talbot-ot, amint tehát felvettük Roman-t, hajtsunk hozzá és dumcsizzunk el vele is. Majd ha ez megvan, szerezzünk egy négyajtós jármûvet és indulhat a fül szerinti keresgélés. Amikor megtaláltuk Florian házát, drámai képsorok következnek. Láthatunk többek közt részleteket a hivatalos trailerekbõl, de ami ennél is drámaibb, hogy Florian-ról kiderül hogy régi ismerõse a Bellic fivéreknek, melynek köszönhetõen megmenekül, nem öli meg Niko. Ezután még egy rövid filmecske következik és már be is fejeztük a küldetést.
Jutalom: Nõtt a kapcsolat Roman-nal
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Kellene valami hatalmas segítség
Eddig tök jól eljátszogattam a játékkal ment minden semmi baj aztán egy ideje ahogy indítanám sehol semmi tölt 1 másodpercet és nuku volt már reinstall azóta a windows is ujra lett rakva de ugyan az a helyzet
Valaki találkozott már ezzel a gondal?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
warez a game nálad? lehet azért...
púúúúú
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
púúúúú
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy sima 1Gb HD4850-esen is tökéletes. Felesleges Cray-computer hozzá. 😊
Beragadtak a kuldetesek nalam vmiert. Mar mindenkinek a kuldeteset megcsinaltam kiveve Franciset es Gerryet. Francisnek 40%on es Gerrynek 60%on van a teljesitett kuldetes.
Mar mindenkit felhivtam de basznak valaszolni. Osszesen 80 kuldetest csinaltam szal mar nagyon a vegen vagyok. Esetleg vki tud vmi megoldast?
I love this game!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ezelött 1 gtx280sc-m volt és sokkal jobban futott mint a 4870x2
holnap kiderül 2karival milyen lesz
amúgy kiváncsi vagoyk h fog menni a gépeden...
ati mellett döntöttem(árban jobb),holnap egymás felett duruzsolnak a kis szörnyek szép kis áramkohót csinálva
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerintetek,mivel fut jobban a game?
2 db ati 4870x2 crossfireban vagy gtx295