Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • fery02
    #36792 (Firerock): (érdekelt hogy egy ilyen szarul optimalizált játékban mire képes...) - Mutass még egy ilyen összetett, részletes játékot, ami jól optimalizált!

#36801 (jackcsabi): Ezek a Free race-k hatalmasak szerintem. :) Ezek tudnak lenni a legmókásabbak. Mi egyszer egy szigetről indultunk, ami Alderney-ben van a Parkban lévő tó közepén. Mindenki megindult és a híd híján mindenki csobbant egy nagyot. Szinte egyszerre ért mindenki a parthoz, ahonnan egyetlen létra vezetett ki a tóból. Aki a játékban, úszva próbált már meg létrára mászni, tudja milyen körülményes tud lenni a kijutás. Főleg a verseny hevében. Mindenki ott szarozott, hogy megpróbáljon pont szembe kerülni a létrához. Vagy fél percet elvoltunk ott. Aztán futva a főúton a közelben csak egy, leparkolt autót láthattunk. Azért is szinte harc folyt. :)

#36808 (0Fritz0): Ezek a képek nagyon jók. :O Én is akarok ilyen minőségű képeket csinálni, de gondolom ehhez a játék videószerkesztője szükséges, meg ahogy látom Social Club, amit én annyi időre használok mindig, hogy a főablakban megnyomom a PLAY gombot. :P Majd ismerkedni kell azzal is akkor. :)