54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • jackcsabi
    Valaki jönne multizni? Most kedvet kaptam hozzá.
    Aki gondolja, hogy jön keressen: Heffi2
  • Bagoly81
    hello létezik a játékhoz olyan mod ami hd-s képminőséget csinál? vagy olyan ami a grafikát még szebbé teszi?:D
  • fery02
    A játéknak a részletességéhez képest nincsen túlzott nagy gépigénye, mindenki kussoljon.
  • bertino
    hadd járjon a szája :)
    a játék nem lesz tökéletesebb tőle, ez a lényeg.
  • Lacee86
    Nem várnánk, h Celeronon elfusson, de te sem vitézkednél annyira, ha gyengébb géped lenne...
  • 0Fritz0
    A játékban hatalmas potenciál van, de sajnos a sok apróságon (némelyik nem is olyan apró) elcsúszik az összkép.
    Még a legutolsó patch-el és a legújabb driver-ekkel is bugos, kivág. (Tudom, vettem volna Nvidia-t)
    A várt fps növekedés hiányáról nem is beszélve. (Na jó, 1920*1200-ban nem is várok csodát, de azért némi kakaó jólesett volna)
    A multiban sincs semmilyen lehetőség a csalók ellen és nem úgy néz ki, mintha küzdenének ellene.

Ezért max. ökörködésre jó, komoly és hosszú távú élvezetet számomra nem jelent.
    Persze akinek mindenestül bejön, annak hajrá! :)
  • rooney8
    Én se értem mért szidja mindenki ezt a nagyszerű játékot :) Fizika g*cijó, irányítással sztem semmi probléma, grafika is jó... stb. Jóllehet hogy az elején kicsit bugos volt, de jöttek a patchek... És a gépigény se olyan fú de magas. Mit várnak, hogy majd egy celeron-on és egy 9550-en elfut? 2009 van...
  • Firerock
    nekem konkrétan ez lesz az első játék az új gépen:D nekem ez fontos,és komoly kitüntetés,még mindig emlékszem hogy ezen a gépen a Jurassic Park Operation Genesis volt az első:d
  • Firerock
    amúgy mindenki szidja ezt a játékot,de nemértem miért
    nagyon kurvajó,és még ilyet hogy a fizikát szidni,az egyik legjobb a játékban
  • n3whous3
    a nagyon kekeckedőknek 9 XD
  • n3whous3
    ja, tíz
  • fery02
    De várjunk. Mi az, hogy bevásárlókocsi szimulátor? Miért pont bevásárlókocsi?
    Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ebben a GTA-ban már "érezhetjük" a kocsit, súlyuk van, teljesen reálisan hat rájuk minden környezeti fizikai hatás. El tudjuk felettük veszíteni az uralmat, ha nem figyelünk nagy sebességnél, ami hatására iszonyatos látványosan meg tudunk pördülni az úton, méternyi keréknyomot hagyva, letiporva mindent/mindenkit ami/aki az utunkba kerül. Én sokszor direkt szórakozom ilyesmivel, hogy felgyorsítok és direkt megpördítgetem a kocsikat, annyira élvezetes.
    A látványról ne is beszéljünk, még fél év elteltével is tudok ámulni a grafikán....áhhhhh...hagyjuk inkább. :)

tíz
  • Cence
    szerintem meg igaza van, nem csodálkozom ilyen értékeléseken "bevásárlókocsi szimulátor" lol?
    Barátnőm is játszik a gameval, neki sem megy az autó vezetés profin (vélhetően neked sem ha ilyeneket írsz) de nem értékeli le csak azért mert nem tudja még olyan jól kezelni.
    Továbbá nézzük a jó oldalát, legalább tudja milyen a játék, nekem van ismerösöm (nem vagyok büszke rá) aki szerint a GTA egy Autó versenyzős game...
  • fery02
    tíz
  • 5Dani
    tíz
  • n3whous3
    9,10,9,9 = 9 még a bugokkal együtt is, amiket már az új driverek javítottak meg a peccs is. Szerintem.
  • n3whous3
    te se menj kritikusnak
  • 0Fritz0
    Lehet benne valami. :)
  • fery02
    Tehát akkor bekapcsolva kell lennie, de csak úgy menti ki "fizikailag" az utóbbi pár másodpercet, ha F2-t nyomsz. De akkor is folyton mentenie kell a játéknak az utóbbit történéseket, mert akkor semmit sem ér az egész. Tehát lényegében csak lassít valamennyit az egész játékon, mégha csak 1-2 fps-t is, nem? :P
  • Lacee86
    Ez aztán a "logikus" "velős" értékelés! Sztem küldd be vhova, bukni fognak rá!
  • 0Fritz0
    Csak akkor rögzít (a bekapcsolása után), ha megnyomod az F2-őt.
    Ekkor a gomb lenyomása előtti 30-50 másodpercet menti el (gondolom csak az adatokat), így nem nem okoz nagy akadást és 1-2 másodperc az egész művelet játék közben.
    Ilyenkor nyugodtan lehet minden a legkisebb grafikai beállításon, mert csak a pozíciókat, mozgásokat menti el és ezért nem számít grafika. A szerkesztés előtt szoktam mindent felnyomni, mert ott úgyis képkockánként rendereli és nem számít az fps.
    (Bár lehet, hogy a szerkesztő független a beállításoktól és magától is a lehető legjobban csinálja és mi csupán az általunk beállított felbontásba (720p, 1080p) tudunk beleszólni?) Majd kipróbálom.

Változó, de általában ha halál után gyorsan nyomok egy F2-őt, akkor még a murdálás előtti akciót is rögzíti.
  • Falkon
    Hát én inkább így értékelnék
    Grafika: 9
    Hang: 10
    Irányítás: 9
    Sztori: 9
  • fery02
    Ez aztán az értékelés.
    A kategóriájában ennek van a legrealisztikusabb fizikája, beleértve az autók viselkedését, de végülis mind1.

#36825 (0Fritz0): Gondolom csak úgy lehet szerkeszteni vidókat, ha be van kapcsolva játék közben a Clip capture opció, ami nálam jelenleg ki van kapcsolva, a gyorsabb játék édkében. Majd megnézem mennyire lassít, ha bekapcsolom.
  • 0Fritz0
    A Social Club-os felirat minden, a játék videószerkesztőjében hegesztett múvira automatikusan rákerül, így nem kell babrálni vele, csak be kell jelentkezni. :)
    (Single-ben felvett videókhoz talán még azt sem)
  • RYO21
    Nahszóval itta az ideje, hogy lepontozzam a játékot (1-10ig):

Grafika: 8 (a sok bug miatt kapott ennyit)
    Hang: 10
    Irányítás: 1 (ez nem grand theft auto hanem bevásálókocsi szimulátor)
    Sztori: 9

Összegzésben 8 pontot adnék rá, de az optimalizálatlanságáért levonok 3 pontot.

Szóval össszesítésben 5 pontot adok a 10ből.
  • Cence
    holnap (azaz ma) egy ranked team mafiya workben ki lenne benne?
  • fery02
    Végülis szerintem ugyanaz a kettő játékmód, csak a Cannonball Run-ban vannak a Start meg a Cél között ellenőrző pontok is, de javíts ki, ha van több különbség, annyit azért nem játszom őket.
    A mi esetünkben ugye a sziget miatt szinte vízből indultunk, meg a Cél is víz volt, egy villa úszómedencébe kellett beleugrani. Az is nagy volt, szinte egyszerre értünk társammal a villához, de mivel a bejárat a másik oldalt volt, nagy kerülővel, a kerítésen átmászást választottuk. Mindkettőnk kocsija már tropa volt, mögötte mentem. Lassított volna a kerítéshez érve, de én köcsögösködésből kicsit megtoltam és egy pompásat csattantunk a kerítésnek, minek hatására már be se indult egyikünk kocsija se, így szinte egyszerre szálltunk ki, majd futva végigvágtáztunk az udvaron de végülis nem sokkal ,de én csobbantam előbb :)
  • jackcsabi
    Nekem is a Free race a kedvencem, meg persze a Cannonball run is jó =)
    Azthiszem tudom melyik létrára gondolsz, van mikor ott a legtetejénél a tetön van a cél, na és már 5 emberböl 4en ottvoltunk a közelében, folyt a nagy tüzharc a tereptárgyak mögül, mert senki se mert kifutni a létrához csak úgy. Erre mikor mégiscsak valaki kirohant mindenki elkezdett futni, beugráltunk a vízbe, a létrának a feléig sikerült feljutnom, kicsit szemét voltam és mikor ök is másztak lecsúsztam és lelöködtem így öket :D Végül 2.nak értem be :)
  • fery02
    #36792 (Firerock): (érdekelt hogy egy ilyen szarul optimalizált játékban mire képes...) - Mutass még egy ilyen összetett, részletes játékot, ami jól optimalizált!

#36801 (jackcsabi): Ezek a Free race-k hatalmasak szerintem. :) Ezek tudnak lenni a legmókásabbak. Mi egyszer egy szigetről indultunk, ami Alderney-ben van a Parkban lévő tó közepén. Mindenki megindult és a híd híján mindenki csobbant egy nagyot. Szinte egyszerre ért mindenki a parthoz, ahonnan egyetlen létra vezetett ki a tóból. Aki a játékban, úszva próbált már meg létrára mászni, tudja milyen körülményes tud lenni a kijutás. Főleg a verseny hevében. Mindenki ott szarozott, hogy megpróbáljon pont szembe kerülni a létrához. Vagy fél percet elvoltunk ott. Aztán futva a főúton a közelben csak egy, leparkolt autót láthattunk. Azért is szinte harc folyt. :)

#36808 (0Fritz0): Ezek a képek nagyon jók. :O Én is akarok ilyen minőségű képeket csinálni, de gondolom ehhez a játék videószerkesztője szükséges, meg ahogy látom Social Club, amit én annyi időre használok mindig, hogy a főablakban megnyomom a PLAY gombot. :P Majd ismerkedni kell azzal is akkor. :)
  • sztoncsi
    Szerintem pedig pont azért, mert ezt a teljesítményt már szinte teljesen kihasználták, ki kell hozni valami új technológiát, és akkor megint jöhetnek a grafikai újdonságok.... és ehhez már biztosan nem, kell 20 év!!!
  • RYO21
    OFF: kár hogy kidobják a jó kis cryengine 2-t és helyette csinálnak egy gyöngébbet.

Szerintem most egy kis ideig nem fog változni a játékok grafikája (még PC-n se), mert már nem olyan erősek ezek a mai konzolok, és a gyártók pedig arról portolnak pc-re. Szal egyhamar nem fogunk Crysis grafikájú játékot kapni.
  • sztoncsi
    Mondjuk nem értem a Cryteket sem...
    Nekem a Farcry az szinte a tökéletes progi volt a maga idejében, viszont a Crysis nekem ehhez képest csalódás volt...
  • sztoncsi
    Miért???

Grand Theft Auto (GTA 1)
    Megjelenés éve : 1997

Azóta 12 év telt el...

Szerintem 20 év múlva már majdnem szellőztetni kell egy jól sikerült akció után, hogy kimenjen a szobából a lőpor, és az égett gumi szaga!

Már sokkal gyorsabb a számtek fejlődése, mit akkor volt, és ez csak gyorsulni fog!
  • 0Fritz0
    Fenét, ma is volt vagy 3 halhatatlan csíter.
    Én is ma vettem elő több hónapnyi kihagyás után, de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz. :)

#36809 Nem tudom, a képeket az elmentett videókból nyertem ki.

#36812 Kidob
    A fejlesztők nagyban leszarták már az elejétől fogva a PC-s verziót és ennek meg is lett az eredménye:
    Csalóktól hemzsegő, instabil és optimalizálatlan őrület.
  • RYO21
    Ha mondjuk a crytek csinálta volna akkor szerintem így nézne ki a GTA IV, és még jobban is futna a mostani gépeken
  • Cence
    ha valaki megy gamelni és még nem lenne a friend listemen szoljon már plz ill irjon egy gamertagot.
    ty
  • bertino
    valaki mondja el legyen szíves, hogy az uj patch-el is 512VRAMal rendelkező VGA-nal ugyanugy előfordul az időnkénti memória telítődés és játék megállás pár pillanatra, mint az 1.0.3.0-ás patchel.
    köszi.
  • WOLF3x6
    Nahat ma meg lehet jatszani normalisan cheater mentesen jo jatszmakat ebben a jatekban? Nem semmi, lehet eloveszem ujra megnezem mi a helyzet multi teren. Milyen modban nyomtatok amugy?
  • Máté94
    20 év múlva esetleg................
  • jackcsabi
    A képeket hova menti? Csak mert én is csináltam párat most, de nem találom.