Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szóval, megjelenés elõtt 2-3 héttel megrendeltem, mert GTA. Minden PC-s rész megvan, kiváló játékok. De nem volt pénzem, így pár nappal késõbbre kértem a kiszállítást. Közben kijött, nem bírtam magammal, letöltöttem, (nem mellesleg itt, és máshol is elég érdekes dolgokat olvastam) kipróbáltam, lemondtam a megrendelést. A folyamat, és a játékról alkotott véleményem volt a lényeg, nem a dátumok, és hogy mi-hogyan-mikor.
Tehát, nem hazudtam, mindössze nem írtam kiselõadást belõle.
Ellenben, én még mindig kétlem a TE állításod, hogy egy 2,5 éves gépen, full high-ban 40FPS-t produkálsz.
És megyek a warez topikba, igazatok van, ott a helyem. Elvégre, nem eredeti a játékom.
ui; Megértem, hogy bosszankodsz, én is bosszús lennék, ha fizettem volna a játékért.
http://www.freetvmaci.info/
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Average FPS: 41.94
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 96%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 25
Definition: Off
VSync: On
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Annó ez egy jó kis kártya volt, sok memória van rajta, ami ugye jót tesz a GTA-nak.
If you have a legitimate copy of GTA IV PC and you are still experiencing the issue, please make sure you are not using a cracked launcher (ie. the "no disc" launcher)."
Még a végén kiderül, hogy az új patch "hibája" nem is hiba 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"csütörtökön kipróbáltam"
A program szerdán jött ki, szal nem áll össze a kép. Ráadásul csak vasárnap jelent meg hozzá crack. Szal össse vissza írogatsz jobblenne, ha tényleg átmennél a warez topicba, s nem itt írogatnál olyanokat, hogy számodra nem ér meg a program ennyit vagy annyit. Szvsz, aki nem "elvette" azt a te dumád bosszantja.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
"full highon megy 40+ fps-t"
<#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2; Nem játszok vele. Kipróbáltam, majd most, hogy kijött a patch, ismét feltettem, ugyan ezen célból. (Mellesleg azért is, mert a 8800Gts-em tönkrement, és kaptam helyette gariban egy 9800Gt-t) Nemkell, hogy felforduljon a gyomrod. Mielõtt ilyeneket írsz, legközelebb kérdezz, légyszíves!
#31892; Tényleg sorry, de jelen azért lehetek, véleményem lehet, hiába nem vettem meg a játékot, de TERMÉSZETESEN a warezzel kapcsolatos fájdalmaim nem itt fogom kitárgyalni! Ha zavartalak vele, BOCSI!
Egyébként az optimalizálásról annyit, hogy 2 és fél éves gépemen full highon megy 40+ fps-t. Én nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de a GTA4 komplexitását felmutató viszonyítási alapnak megfelelõ játékról én nem nagyon tudok.
Mellesleg a mostani peccs is ad pár fps-t úgy érzem.
Szóljatok majd ha ezt nyomjátok vagy akár az alapjátékot kb ilyen szintû megjelenítéssel...no flém
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
3. GTA-s Videom Nézzétek meg, Kommenteljetek és értékeljetek! Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=EGOocAbo-mA
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt írta, elõrendelte, de közben nem bírta kivárni, míg kijön, s addig letöltötte warezról, hogy kipróbálja.
Aminek hatására lemondta az elõrendelést (nem volt vele egyedül)
Amúgy a játékbeli internet használhatatlansága jelenleg elég komoly probléma, mivel az egyik fõ küldetés
anélkül nem oldható meg, így jelenleg nem végiggjátszható a játék.
Márpedig azért az elég nagy gond, szerintem...
Nem lehetett letölteni és kipróbálni a magyar megjelenés elõtt. Ha meg tolod a játékot, akkor hagyd, hogy nem vagy hajlandó megtámogatni, meg hasonló, mert felfordul a gyomrom. Oké, hogy nem tetszik, de akkor miért játszol vele?
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
amikor be kell írni a videó nevét akkor áthúzom rámegyek hogy web és akkor az irja ki hogy irjak be neki nevet pedig be van :S
HELP
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Racism is a weapon of mass destruction!
Amúgy elõrendeltem a játékot, de nem bírtam magammal, (hálát adok érte az égnek!) letöltöttem a magyar megjelenés elõtt. Kipróbáltam, és az elsõ dolgom a rendelés visszamondása volt. Azóta ismerõs is próbálta rámsózni 5 ropiért, nem vettem meg. Talán, ha egy normális patch napvilágot lát, amiben nem hiszek....
Addig, ezt a játékot nem vagyok hajlandó anyagilag megtámogatni. Tudom, kis szavazat az enyém, de ilyen konzolportra nem vágyom a jövõben.
Amúgy pont a net-kávézós küldinél tartok. Persze, hogy nem mûködik az E. Valakinek BÁRMI ötlet? Vagy uninstall, majd patch nélküli újrarakás? Mert akkor hagyom a 3,14csába az egész játékot.
Ekkora borzadályt, mint ez a játék! 1280x1024 Medium textúrák, a többi high, látótáv 50, 20-25 FPS. Viszonyításképp; Crysis minden very high, 1024x768, nem megy 25 FPS alá.... NC.
hoy ehh
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
engem is zavart, fõleg mikor helikopterrel mész a középsõ szigeten a felhõkarcolókon is látni nagyon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW