Colin Dirt kérlek szépen: 800x600 nagyjából közepes beállítások: 30 FPS. Nem muszáj elhinni, bizonygatni nem fogom.
GTA: Én elhiszem h sok ember, meg mesterséges intelligenciaszámítás meg stb stb. De ott van a San Andreas: abban is sok ember van. Tudom, most az jön h "könyörgöm az egy 4 éves játék tök más motorral", de akkor is. Annak milyen proci igénye volt és ennek milyen. Ekkora különbség lenne az MI és egyéb prociszükséges művelet fejlettségében, mint amekkorát a gépigény közti különbség mutat?! Na de mondok egy újabb játékot: Godfather II: biztos kevésbé fejlett meg kidolgozott meg minden, de az még 1 magos procival is szóbaáll.
A sok kocsi az úton: hát ha leveszem minimumra a forgalom intenzitást, sokszor olyan érzés, mint ha vmi autómentes metropoliszban lennék...
Meg dobálózol ilyen-olyan kifejezésekkel, lehet h jókat mondasz, lehet h csak kamuzol. Nem tudom ellenőrizni, mert nem értek hozzá, téged meg nem ismerlek. Mindenesetre ami tény, h sok-sok más emberrel egyetemben én is nagyon magasnak érzem a gépigényét a játéknak, és ez a véleményem nem fog változni.