Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Infernus, és Comet<#falbav>#falbav>
nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy az infinity kocsit hol találom?
már kiakasztottam.
ja amugy PC-s vezióm van
Q6600 vagy E8500? Vista alatt 4870 1gb ddr5
Melyiknél több fps?
fenn vannak a nvidia 3 drivere a gépen szerintetek letöröljem valameiket vagy kell mind a 3-om?? mert a 180.48-180.84-181.20-asok vannak fenn
A Rockstar megcáfolta, hogy a Grand Theft Auto-sorozat következõ részén dolgoznának, viszont elképzelhetõ, hogy nem csak két DLC fog elkészülni.
A legfrissebb Game Informer magazinban felröppent egy pletyka, miszerint a Rockstar már a következõ nagyszabású GTA-részen dolgozik, ami Tokióba repítené el a játékosokat. A hozzászólásokat olvasva sokan szkeptikusan fogadták a hírt, és úgy látszik, nekik volt igazuk, hiszen a cég kijelentette, hogy idén biztosan nem fog megjelenni egy a GTA San Andreashoz, vagy a GTA IV-hez hasonló méretû játék, az pedig, hogy Japán fõvárosában játszódna a következõ rész, csak spekuláció.
A programozók jelenleg ez elsõ letölthetõ tartalmon, a The Lost and Damneden dolgoznak, de még idén (elméletben október 31-én) megérkezhet a második epizód is, sõt a késõbbikben még több DLC-re számíthatunk, hiszen a Rockstar elnöke, Dan Houser elmondta: „Még csak a felszínét karcoltuk meg annak, ami Liberty City.”
Idõvel kiderül, hogy mennyire lesznek népszerûek ezek az epizódok, de Jeronimo Barrera, a cég fejlesztésekért felelõs igazgatója szerint, ha beválnak, akkor még jó pár DLC-ben lesz részünk, így várhatóan csak sokára fogunk egy valóban új, nagyszabású GTA-val találkozni." - pcguru.hu
direkt neked töltöttem fel XD
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Sokat nem nem tudnak csalni, hiszen a játék motorjával mennek a videók is. A játékban nagy felbontás mellett biztosra vehetõ a grafikai minõség, ezt így elõre ki merem jelenteni. Azonban természetesen tán még fontosabb ennél, hogy ismét egy profi, filmszerû játékot tegyenek össze, hangulatostól, mindenestõl, ahogy az az elõdnél is tökéletesen sikerült. Nem mellesleg véleményem szerint optimalizálási problémák nem igen lesznek, azon kívül, hogy nyilván erõs hardver szükségeltetik majd a maximális grafikai beállításokhoz, de szerintem barátibb lesz, mint a GTA IV esetében, azonban ez majd mind elválik, amikor tesztelés alá vehetjük mi, azaz a játékosok. 😊
(Ebben semmiféle GTA ellenesség nincs, hisz szeretem ezt a sorozatot is, csupán a szubjektív véleményeim.)
(OFF vége)
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
hogy mehet ilyen jól?
valaki tudja hogy mi kell?
en ertettem felre! 😉
2 napja gamelek vele szal... 😊
púúúúú
am meg arra keress youtubeon, hogy soviet connection
púúúúú
és a view most wanted mindedjik szitenél 10-10-10 lista van vagy csak egy 10-es lista van?
Szerintem a haverod nem a GTA-val játszik <#eplus2>#eplus2> Itt olyan nincs!
Hogyan lehet taxis, rendõrös küldit csinálni ?<#help>#help>
A 4.részben léteznek még a mentõs, a tûzoltós, a taxis és a rendõrautós küldetés?
en barhol mentek ha betoltom gamet mindig a hazbol indulok...
szal akerdes ezen lehet allitani valahol vagy miert van igy?
púúúúú
Racism is a weapon of mass destruction!
ha nem megy a BIOSos okoskodás, Gigabyte alaplapokhoz való finomság az EasyTune...húzd le a 6ost és voilá! 😊
nyomhatod high/highesten 1440ben tök nyugodtan, noprecache a commandlineban meg a novblank (esetleg egy norestrict is)
Racism is a weapon of mass destruction!
pénz ilyesmik megmaradnak de házból indulok!
valakinek ötlet?