Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Q6600 húzva jobb a 4 mag miatt!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Mikor és ki adja azt a munkát, hogy kocsikat kell begyûjteni? (pontos küldetés után..)

Törölt felhasználó
bocsi pontosítok,

Infernus, és Comet<#falbav>
Törölt felhasználó
csa

nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy az infinity kocsit hol találom?

már kiakasztottam.
ja amugy PC-s vezióm van
a fasz kivan hogy most semelyik okos nem tud válaszolni!
Helyikkel fut jobban a gém?
Q6600 vagy E8500? Vista alatt 4870 1gb ddr5
Melyiknél több fps?
és mi lenne ha kitörölnéd?
SparkIV or OpenIV-között van különbség vagy ugyanazt tudja mindkét moodingprogi??

Sziasztok!1-2 órával ezelõtt letöltöttem egy letöltést a gta iv-hez betettem a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data-ba (azt írta hogy ide kell) és a játék azóta nem indul csak kijön az a feka ablak aztán ki is lép belõle.(http://www.gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=14279 innen töltöttem le)<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
hello
fenn vannak a nvidia 3 drivere a gépen szerintetek letöröljem valameiket vagy kell mind a 3-om?? mert a 180.48-180.84-181.20-asok vannak fenn

"Idén biztosan nem lesz GTA V

A Rockstar megcáfolta, hogy a Grand Theft Auto-sorozat következõ részén dolgoznának, viszont elképzelhetõ, hogy nem csak két DLC fog elkészülni.

A legfrissebb Game Informer magazinban felröppent egy pletyka, miszerint a Rockstar már a következõ nagyszabású GTA-részen dolgozik, ami Tokióba repítené el a játékosokat. A hozzászólásokat olvasva sokan szkeptikusan fogadták a hírt, és úgy látszik, nekik volt igazuk, hiszen a cég kijelentette, hogy idén biztosan nem fog megjelenni egy a GTA San Andreashoz, vagy a GTA IV-hez hasonló méretû játék, az pedig, hogy Japán fõvárosában játszódna a következõ rész, csak spekuláció.

A programozók jelenleg ez elsõ letölthetõ tartalmon, a The Lost and Damneden dolgoznak, de még idén (elméletben október 31-én) megérkezhet a második epizód is, sõt a késõbbikben még több DLC-re számíthatunk, hiszen a Rockstar elnöke, Dan Houser elmondta: „Még csak a felszínét karcoltuk meg annak, ami Liberty City.”

Idõvel kiderül, hogy mennyire lesznek népszerûek ezek az epizódok, de Jeronimo Barrera, a cég fejlesztésekért felelõs igazgatója szerint, ha beválnak, akkor még jó pár DLC-ben lesz részünk, így várhatóan csak sokára fogunk egy valóban új, nagyszabású GTA-val találkozni." - pcguru.hu
<#confused>
Ley Roland
http://rapidshare.com/files/184785508/fekete_adidas_dzseki.rar.html
direkt neked töltöttem fel XD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Ja ige, ne zörögjél ldavid mert ...te is tudod hogy mi lesz csak most nem írom le nehogy...
Jó,úgy lehet beállítani hogy lazán offline profilt csinálsz és kész.Legalábbis nekem így van.
Az most senkit nem érdekel.
Az most senkit nem érdekel.Inkábba kérdésemre válaszoljatok!<#rolleyes>
Hogyan lehet beállítani a GTA4-ben, hogy automatikusan belépjen a windows live-ba?

Sziasztok újra!Már régebben említettem de látom nem nagyon figyeltetek rá.Egy fekete adidas dzsekit láttam a gtahungary-in és a letöltéséhez kérnék segítséget!Kösz.
Snexi
faq

sziasztok! valaki összefoglalná, hogy miket kell beírni a commandline.txt-be? elõre is köszönöm!
shaddoc
(OFF)
Sokat nem nem tudnak csalni, hiszen a játék motorjával mennek a videók is. A játékban nagy felbontás mellett biztosra vehetõ a grafikai minõség, ezt így elõre ki merem jelenteni. Azonban természetesen tán még fontosabb ennél, hogy ismét egy profi, filmszerû játékot tegyenek össze, hangulatostól, mindenestõl, ahogy az az elõdnél is tökéletesen sikerült. Nem mellesleg véleményem szerint optimalizálási problémák nem igen lesznek, azon kívül, hogy nyilván erõs hardver szükségeltetik majd a maximális grafikai beállításokhoz, de szerintem barátibb lesz, mint a GTA IV esetében, azonban ez majd mind elválik, amikor tesztelés alá vehetjük mi, azaz a játékosok. 😊
(Ebben semmiféle GTA ellenesség nincs, hisz szeretem ezt a sorozatot is, csupán a szubjektív véleményeim.)
(OFF vége)

| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |

The Protector
Csak azt is kéne tudni h mennyit csalnak a videókkal.Akkor elhinném h olyan szép a játék ha vmi konkrét dolgot mutatnának HUD-ostul autóstul együtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Hát ahogy néztem a Maffia 2 képeket.... készüljön fel a gta 4. Igaz pár hónappal késõbb jön... de olyan mintha a gta 4 kijött volna májusba, aztána maffia 2 decemberbe. vehetjük egy évnek.😄 alázni fog.

Ley Roland
mivel csinálják ezeket a videókat? frapsal nekem nagyon beakad

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Ley Roland
http://www.youtube.com/watch?v=wxrdreR3aRU

Ley Roland

hogy mehet ilyen jól?

Csá!Megtudnátok monda hogy a...biztos már ti is ismeritek én a gtahungaryin találtam a fekete adidas dzsekit,csak nem tom hogyan kell barakni a játékba.Ebben kérnék segítséget tõletek.Kösz.
Olvastam többféléket hogy mi kell a 100%-hoz, de mindenhol mást írtak, valahol többet valahol meg keveset.
valaki tudja hogy mi kell?

kill3r21
mesntes = mentes
ok igazatok van! beszeltem cimborammal es tenyleg nem igy van mesntes...
en ertettem felre! 😉

2 napja gamelek vele szal... 😊
n3whous3
am meg gondolom nehéz lett volna keresni sound tracket neten, vagy beírni youtubeba, hogy gta iv intro. Vagy gta iv intro music.....

púúúúú

n3whous3
ugyanaz a zene szól az intro és a loading alatt, csak megjegyezném

am meg arra keress youtubeon, hogy soviet connection

púúúúú

kill3r21
nem tudjátok hogy az intro video alatt mien zene szol? nem a loading zene hanem az intro...please help!
n3whous3
ilyen nincs

púúúúú

FZoleee
szerinted örök, ha ott van az a kibaszott CURRENT? omg, ilyen alapszókat nem tudsz angolul? <#wilting>
A rendõrös autóban a view current crimes ez örök?
és a view most wanted mindedjik szitenél 10-10-10 lista van vagy csak egy 10-es lista van?

Szia!

Szerintem a haverod nem a GTA-val játszik <#eplus2> Itt olyan nincs!
Szia!

Hogyan lehet taxis, rendõrös küldit csinálni ?<#help>
n3whous3
taxis eleinte + rendõrös igen

púúúúú

Sziasztok!
A 4.részben léteznek még a mentõs, a tûzoltós, a taxis és a rendõrautós küldetés?

hogyhogy honnan? cimboramnak, amikor automatikusan ment a game egy missio utan akarhol a varosban, akkor onnan folytatja!

en barhol mentek ha betoltom gamet mindig a hazbol indulok...

szal akerdes ezen lehet allitani valahol vagy miert van igy?
n3whous3
igen, de õ olyan király, hogy neki mindig csillog, mert valamit megbaszott az ati tray toolsban. :-|

púúúúú

gfreak
a SA-ban honnan indultál? és a VCben? na meg a GTA3ban?

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
yo, húzzad meg a procit 3.2re 😊

ha nem megy a BIOSos okoskodás, Gigabyte alaplapokhoz való finomság az EasyTune...húzd le a 6ost és voilá! 😊

nyomhatod high/highesten 1440ben tök nyugodtan, noprecache a commandlineban meg a novblank (esetleg egy norestrict is)

Racism is a weapon of mass destruction!

[HUN]FaTaL
Miért honna kéne indulni? LOL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

n3whous3
Talán mert onnan fogsz indulni vazz....

púúúúú

egy kérdés, az mitõl lehet, hogy mûködik mentés de mindig a házból indulok újra..
pénz ilyesmik megmaradnak de házból indulok!

valakinek ötlet?