A GTA széria legnagyobb ellensége leírta a Take Two főnökét és támogatja az EA felvásárlási szándékait (PS3)
(PlayStation 3)
Jack Thompson több éve egyszemélyes keresztes hadjáratot indított a Grand Theft Auto széria ellen, ha nem létezne a Rockstar játéka talán senki sem ismerné nevét és törekvéseit.
Thompson újra hallat magáról, ennél mi sem természetesebb, küszöbön a GTA IV megjelenése, azonban most más vizekre evezett az Electronic Arts vs. Take Two felvásárlási párharc kapcsán.
Thompson büszke Take Two részvénytulajdonos, napról-napra figyelemmel követi a piac alakulását, a napokban levelet írt az EA vezérigazgatójának John Riccitiello-nak, melyben felajánlotta segítségét a Grand Theft Auto kiadójának megszerzésében.
A több kilométer hosszú levélben Thompson a Take Two főnökét egyszerűen gazembernek nevezte:
„Örömmel tölt el, hogy az Electronic Arts-al együttműködve kiüldözhetem Zalnick-et a Take Two betonbiztosan védett, üzleti falai mögül. Rajta vagyok az ügyön. Zelnick minden veszedelem forrása, én és az EA megszabadíthatjuk a Take Two-t ezektől a káros csapásoktól.”
Jack Thompson még 2005-ben vásárolt Take Two részvényeket, talán ördögi tervébe minimális örömhormonok is keveredtek, mivel a legfrissebb adatok alapján a T2 kötvényei több mint 50%-al növekedtek. Habár esélytelen, hogy a papírosokkal bármiféle beleszólása legyen a kiadó mindennapos életébe, hasonló utat választott, mint ez EA. Más irányból próbálja bevenni a Take Two erődítményét.